2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrttrm Hazine kanadı diye biliyorum.
-
Facebookta cumaya kadar listenin açıklanması ve aralıkta mülakat yapılması gibi bir söylenti var. Bilgisi olan, kurumla görüşen var mı?
-
@bitmeyenyds hocam onu 1 hafta olarak buradaki arkadaşlardan biri de dedi. Ben de arayıp sordum. 1 hafta da olabilir, 1 ay da olabilir dediler. Ayrıca bazı arkadaşlara belgeleri eksik vs dönüşler yapılmış. Geçen bir arkadaş da özelden bana burada, aradığında istediğimiz sayıya ulaştık demişler. Yani mantıken o kadar kişinin belgelerini tek tek kontrol ediyorsa cumaya yetiştirebilirler mi onun yorumunu size bırakıyorum açıkçası.
-
@önemli teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar bir önceki 100 kişilik alımda ankara kadrosuna atanan arkadaşlar göreve başladılar mı ?
-
Daha hak kazananlar açıklanmadı değil mi? Kazanıp kazanmadığımıza bakarak da başvuru formunu göndericeğiz?
-
@noir aynen öyle hocam
-
@bitmeyenyds, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@noir aynen öyle hocam
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar giriş konularının tamamindan sorumlu mu olacagaiz?(istatistik, uluslararası ilişkiler,iktisat vs.)Aynı zamanda 77 ile kapatma ihtimali var mıdır sizce?
-
@memur-kpssa 70 YDS 75 KPSS olan herkes bu sınava girecek hocam
-
@memur-kpssa hocam bence herkese alanına göre ssorulacaktır aksi hiç sağlıklı değil ya her şeye nasıl hakim olalım tabi ne yapacakları belli de olmaz
-
@schossow99 hocam çok farklı bölüm ve puan türü olması beni biraz düşündürüyor.
-
@beatrixxx hocam ben de öyle düşünüyorum ama her bölümün direkt olarak alan karşılığı yok acaba alanı seçmeyi başvuranların insiyatifine mi bırakacaklar?
-
@memur-kpssa ilgili kpss puanlarının bileşenlerinden gelebilir hocam. ona göre de çalışmakta fayda var bence
-
@babanınoglukemal aynen hocam bu daha mantıklı gibi, ben kurumu aradım ama ulaşamadım net bilgi için
-
@memur-kpssa onlar da bilmez ki hocam komisyon soracak soruları
-
@babanınoglukemal anladım hocam,aslında puan türünün bilesenlerinden soracaklarsa da konu sayısı fazla geldi bana,geçen seneki alımda tek bir alandan sorumluydu herkes heralde
-
Mülakata yönelik nasıl bir çalışma yapıyorsunuz arkadaşlar, kpss çalışır gibi mi ?
-
@hayat999 bakanlığın birimlerine de bakın. mesela hangi birimde çalışmak istersin denilince afallamayın; örneğin yapıştırın masakı sebepleriyle birlikte
-
Liste açıklanmış.