2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Dün yayınlanan kanun maddesinde HMUY ile ilgili şöyle bir durum var.
https://hizliresim.com/8JsXEY
Bu alım Mali suçları denetlemek için yapılıyor olabilir.Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda @paretowilfredo
-
@eomer 500 kişilik alımın bir kısmının adresi belli oldu. Masak geçen yıllarda 200 kişilik naklen alım yapmıştı.
-
'' ç) Görevli oldukları birimin görev alanına giren konularda ilgili kuruluşlar nezdinde araştırma, inceleme ve analiz işleri yapmakla, ''
Hmuy'un yönetmeliginde görevler kisminda yer alan madde.
Pareto üstadinin dedigi gibi araliktaki ilan hazine birimine alımdı ve yds şartı kondu. Fakat bu alım maliye birimine ve yds sart olmaksizin gelebilir -
@ynsss4 üstad musait oldugunuzda yorumunuzu bekliyoruz @paretowilfredo
-
@genclerbirlikli üstad yds ister mi naçizane görüşünüz.
-
@urfaspor63 masak için büyük ihtimal istenmez
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim üstad çok sağolun
-
valla yds ister mi istemez mi bölüm ayırır mı ayırmaz mı artık hiç ilgilenmiyorum.
Cem Karaca'nın kul ahmet diye bir şarkısı var. Ya nasip ya kısmet.
Neyse artık.
-
@genclerbirlikli hocam sizce bu alım risk analiz merkezine mi olur yoksa masak mi?Hocam maliyede neler oluyor?
-
@Rögaritma şüphesiz cem karaca da o şarkıyı güzel söylerdi söyleseydi de , şarkı barış manço nun kardeşim:)
-
@zenginmemur bilmiyorum
-
-
@genclerbirlikli oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
-
@genclerbirlikli bölüm ayrımı hakkında ön görünüz var mı ? Yoksa denge puanı mi istenebilir ?
-
@genclerbirlikli hocam masakın geçmiş yıllardaki alımlarına baktım; sınavında inglizce çeviri sormuşlar. yds 50 de olsa isteme gibi bir durumları olabilir mi ?
masakın istanbul'da yerleşkesi var mı ?
-
Sayı eğer gerçekten 500 olursa YDS istenmez. 2 gün önceki değişiklikte konu ile alakalı olabilir. Maliye sürekli yapılanna halinde. Umudumuz covid 19 salgınının bir an önce geçmesi. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
-
Şahsım adıma 2020'çiler ilgili doğrudan veya dolaylı hiçbir etkinliğe katılmayacağım....
-
Arkadaşlar elinde iktisat konu anlatımı PDF olan var mı
-
@edekentli hocam 2 gün önceki konu nedir?
-
@omer1903 hocam kitap fotokopisi çalışın dilerseniz