21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@vi̇nni̇e-jones
Hocam aslında diğer sınavlara göre muallak soru bence bu sınavda çok daha az daha net bir sınav oldu yorum ve çeldirici sorudan ziyade çalışan için net sorular vardı yorum türü sorular yok denecek kadar azdı. -
@sayıştayzede2 hocam sınav sonuç belgenizi atabilir misiniz.. Alanda dağılımınız için merak ettim de..
-
@rkorkmaz
2018 sınavı
Gy gk 26 doğru 4
Ortak alan 26 doğru 7 yanlış
İdari hakim 27 doğru 8yanlış
Ortak alanda boşlarım galiba iptal ediken sorulardan kaynaklıPuan 79,38
Sıralama 550
Giren sayısı 14 214 -
@dlkaptan tahmini kaç doğru bekliyorsunuz hocam?
-
@sayıştayzede2 2018 snavı ile 2020 sınavını karşılaştırsanız kolaylık açısından ne dersiniz ?
-
@atillaa, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@sayıştayzede2 2018 snavı ile 2020 sınavını karşılaştırsanız kolaylık açısından ne dersiniz ?
ortak alan-idari yargı aynı, gk-gy bu sene daha zordu.
-
@avexer bende aynı fikirdeyim
-
@sayıştayzede2 şimdi sizin iptal vs olmasa mülakata kalmış olmanız gerekiyordu 79 doğru ile öyle değil mi?
-
selamlar,
alan ağırlıklı 80 doğru mülakat için yeterli olur mu sizce..
iktisatta saçmalamışım resmen biraz dikkatli olsam bu iletiyi girmeyecektim. canım çok sıkıldı.. -
Bugün açıklama ihtimali var mı acaba??
-
@jasisss alan ağırlıklı 80 yeter kesinlikle 2018 ile zorluk derecesi aynı gibi bu Sınav 2018 de 79 ile 303. Oldum ama 79 ile kazanan arkadaşlar var
-
@vi̇nni̇e-jones osym den çıkamıyorum kaymakamlık Sınavına giren oldu mu ertesi iş gününde mi açıklanmıştı sorular .
-
@vi̇nni̇e-jones Elbette bugün açıklanır. Sabah 10'da yahut öğleden sonra 3'de 4'de açıklanıyor genellikle.
-
Ön sözleşme sorusuna baktım az önce. Birebir aktarıyorum. "Taraflardan her birine asıl sözleşmenin yapılmasına isteme hakkı verir" diyor. Yani sınavda şıklardan birinde taraflardan sadece birinin satış isteme hakkı verir demişti ben bunu işaretledim çok şükür bu da doğru çıktı. Medeni Hukuk Full benim. Alan 63 doğru oldu çok rahat mülakattayım oley oley oley
-
@city-of-justice Medeni hukuktaki taşınmaz vaadi sözleşmesinden bahsediyorum ön sözleşmedir.
-
@city-of-justice orada ikisi de isteyebiliyor diyordu.
-
Tapu sınavına girmeyip buraya giren var mı?
-
@trkunc gk gy daha zordu ama bence.. o açıdan belki 78 bile olabilir..
-
@city-of-justice tebrikler..... vasiyet sorusunun cevabı nedir ben vasiyet alacaklısı yaptım ama yanlış galiba art vasiyetmi olacaktı
-
@atillaa Kardeşim taşınmaz satış vaadi sözleşmesi bir kere ön sözleşmedir. Yani taraflardan her ikisi isteyebilir satış sözleşmesi yapılmasını. Ancak taraflardan sadece birinin satışı isteme hakkı yok.