Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@edda diğer grup neresi hocam
-
@sinapsis müfettişlik sınavı için acılan grup ama cvp vermiş bir arkadaş sınav giriş belgeleri gelmiş onlara
-
@edda anladım hocam sağolun. Onların sınavı daha once oldugu ıcın gelmiştir. Birde vakalarda dusus varya erteleyecegını sanmiyorum
-
@sinapsis haklısınız ama açıkçası gonlumden geçen en azından subat ortasına ertelenmesi insan hazır hissedemiyor hiç
-
Kamucular ne durumdasınız rapor verin
-
@janpi hoppp dedik ilhami abi
-
@edda aynen ama artik ertelenmez
-
@janpi ben çok hazır değilim
-
@littlefinger 3 ay daha zaman olsa yine hazır hissedemem .Diğer sınavlarda böyle olmamıştı .İngilizce ti 10 yıl çalışsan yine yeni bir şey çıkar
-
20 ocak-29 ocak arasındaki başvurular açılmamış hala, bir yanlışlık mı vardı acaba o ilanda
-
@xxxxx bizimki de geç açılmıştı diye hatırlıyorum bakanlık duyuruları genelde geç yayimliyor anladigim kadariyla
-
Meşgule atıyorlar
-
@gpale, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Meşgule atıyorlar
dun aile bakanliginin yazisindan sonra bugun ilana cikmasi gereken tic. bak. cikmadi.. ilani erteliceklermi acaba
-
@cnkmo O açıklama mevcut memurlar için değil mi halihazırda uzman yardımcı olan yds şartı sebebiyle bu unvanı kaybetme durumu olanlar için sanki
-
@edda evet hocam dediğiniz gibi
-
Hiç arayabilen oldu mu
-
@gpale ne icin hocam, ben normalde basvurusu baslamasi gereken ilan icin aradim erteleme olabilecegini beklemem gerektigini soylediler.
-
@merysss1 o nasıl yahu. basvurular mi ertelencekmis
-
@beirutde herhalde yds nin yapılmasını bekleyecekler çünkü yeteri başvuru alamadılar
-
@beirutde oyle gorunuyor ki basvurular normalde dun baslamasi gerekiyordu hala baslamadi. Bekleyin dediler. Onceki ilana basvurup basvurmadigimi sordular. Nedenini sordular bi degerlendirme yapiyolarmis