Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@merysss1 bu nasıl bir iş yapma metodu abi önceki ilana başvurup buna başvurmasak toplam başvuru 10u geçmez. Ne yanar döner iştir
-
@gpale, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@merysss1 bu nasıl bir iş yapma metodu abi önceki ilana başvurup buna başvurmasak toplam başvuru 10u geçmez. Ne yanar döner iştir
ben de aradim simdi muhtemelen ertelencek yapcaklari isin..
-
@cnkmo hocam haftaya olan sınav mı ertelenecek izlenimi aldınız yoksa 2. sınavın başvuru tarihi mi ?
-
@emre3559 2.sinavin basvurusu
-
@cnkmo anladım hocam teşekkür ederim.
-
Neyi erteleyip neyi aynı bırakacaklarını hızlıca açıklasalar da biz de ona gore nasıl hareket edeceğimizi bilsek, haftaya olan sınavla ilgili bilgi alabilen varsa yazabilir mi lütfen
-
ikinci sınavın başvurusunun ertelenmesinin mantığı nedir acaba? saçma bir şey olur.. ilk sınava giren ikinci sınava giremeyecekse zaten ikinci sınava toplamda 50 kişi falan girer..
-
İlk sınavın sonucu açıklanınca ikinciye başvurular başlar belki de
-
İlk sınava giren ikinciye giremiyor mu
-
@dumspirospero yok canim öyle bisey olmaz heralde
-
yds yapılsa bile zaten artı kaç kişi eklenecek ki ? yds ta nisan da .O zaman dolsun diye sürekli yds olmasını beklesinler .O kadar alım olmasını istiyorsa son 2 değil son 5 yıl desin .Buranın cins olduğu yapılacak yazılı sınavdan belli .Dış Ticaret mufetişi alıyor gram ingilizce yok uzmana geldi mi çok iyi ingilizce bil .Ve müfettişin maaşı uzmandan yüksek .
-
Arkadaşlar ekonomiden bihaber hukukçulara ne genel ekonomi için ne önerirsiniz? Hızlı ve etkili bir kaynak önerebilecek olan var mı?
-
arkadaşlar kurumu arayıp soran oldu mu? sizce bizim sınav ertelenir mi?
-
@imece-ece şimdi şu numarayı aradım 312 204 98 22
Önümüzdeki hafta olan sınavla ilgili erteleme var mı dedim şuan gündemimiz de yok dedi -
İkinci alımın başvuru tarihlerinin ertelenmesi umarım sınav tarihini de ertelemez. Bu gidişle askere gidecez sınava giremeden
-
en trajik senaryoda basvurularin mayis da alinip sinavin haziran ayinda olmasi olur (yds puani olmayanlar hadi twitter da etkinlige cok ise yariyormus ya fjdhj)
-
@hawelmo daha trajiğini söyleyim mi hocam sınavın daha geç bir tarihte yapılıp hem kpss puanlarının hem de yds puanlarının geçerliliğinin bitmesi .
-
Haftaya sinav yapilacak 2. Alimla ilgili yarin duyuru yapilacak
-
@slh20 Kaynak nerden hocam?
-
@bluephantom 0312 204 98 22