Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bluephantom hocam feragat mı etsin arkadaş sizin önünüzde yer alacak diye ne bu isyan:D
-
@bluephantom hocam feragat mı etsin arkadaş sizin önünüzde yer alacak diye ne bu isyan:D
-
@bluephantom degerli hocam onu bilemiyorum aslinda sizin gibi dusunuyorum ama aldigim cevap bu idi, belki baska motivasyonlari da vardir
-
@ekeblad hocam benim babam emekli annem ev hanimi ailemin egitimi iyi degil odtuyu kazandim şeref derecesi ile mezun oldum amma velakin okul bizi o kadar zorladi ki alanimiz disinda kendimizi gelistirmeye firsatimiz yoktu. Aslinda benim gibilerin firsati yoktu. Ben ne ogrenciler gordum yazin hocam dusunun adam avrupa birligi genel merkezine gidiyo sirf merakindan dolayi. Ya aslinda cok ornek veririm. Ama illa ki su sinava kamudan girip de orta halli bir aileye mensup olup bu sinavi yapan istisnalar vardir onlari tenzh ediyorum. Ama bu sinavin cok uc sacma gereksiz olmasi gercegini degistirmiyo. En azindan cikmis sorularina bakarak bu analizi yapabiliriz. Kurumda calisan bir arkadasima sorulari soyledim yorum yapamadi 2017 aliminda girdi. Sacma seyler donuyo ama cidden anlamiyorum. Zor sinavla sacma sinav arasinda cok fark var
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
-
-
-
-
@edda
adamlarda oyle bir eziklik aşağılık psikolojisi var ki susturamıyoruz efendim -
beyler sınav ne zaman açıklanır? tahmininiz var mı?
-
@uvyx Neden feragat etsin ki? Ben sadece yeteneği olan insanların bu memlekette kalmasına üzülüyorum. Yoksa bana ne! Yolu açık olsun ve helal olsun! @hpolitics Umarım çok daha iyi yerlere gelir! @KullanıcıAdı-0 Hocam, ben yakınmadım! Sınavla ilgili tespit yaptım. Sınava girmeden iddialı konuşmak kolay! Girdikten sonra mukayese yapsaydınız keşke. Merak etmeyin Dönüşüm olanakları eğrisinden yakınmadım zaten. Eleneceksem böyle sınavlarla elenmeye razıyım. Yeter ki mülakatta torpille olmasın! Her zorluk bize farklı şeyler katar. Suç, %100 benim kabul ancak sınavın zorluk seviyesini azaltmıyor bu durum.
-
-
-
-
@hpolitics doğru hocam o dediğin kişiler vardır ben de öyleydim .yazın yaz okuluna gider çalışır ,kütüphanede kitap okurdum .sonra hayat beni kpss sürecine itti ve o bilgilerden eser kalmadı .bir insan aynı zamanda hem uluslar hem iktisat hem ingilizce hem kpss yapamaz .bak sen oturur avrupa birliğinde staj yaparsın ingilizceni geliştirirsin adamlar seni 2 dakikada elerler .normal gelirli bir ailenin çocuğuysan böyle yerlerde staj yapmak ,peşinde koşmak lükstür.sen en karlı alana yönelirsin ve kpss çalışırsın .çünkü bilirsin dışişleri ,dış ticaret gibi yerleri sana yedirmezler .okul zamanında iyi öğrencilerini dışişleri bakanlığına ziyarete gönderdi .orada üst düzey yöneticinin söylediği evet her şeye bakıyoruz ama ailesinde diplomat olmak da şartlarımızda var dedi.adam açık açık elit ol dedi.referans dedi açık açık .böyle özel yerler özel şeyler gerektirir .tamam ben oturup deli gibi ingilizce çalışıyım .kaç tane bu tarz sınav var ?bu tarz sınavları ailesi üst düzey olanlar daha kolay yapıyor çünkü onlar sınav gibi hazırlanmıyor hayat tarzları bu .biz sınav gibi çalışıyoruz ve o yüzden bir tercih yapmalıyız .
-
@ekeblad bir insan iktisatı yapamaz bu onun suçudur yeterince kendini vermemiştir ama bu tarz bir ingilizce ciddi birikim ister ,para ister .bir essay i bile kaç liraya kontrol ediyorlar .ki essay kontrol edilmiyorsa bir hiçtir ,boştur . pek çoğumuz sınavda essay yazdık sanıyoruz kaçımız kaç essay kontrol ettırdi ?bir tanıdığımın evine eski diplomat hoca geliyor .ingilizce okuma yazma öğretiyor.şimdi bu adamın tecrübesiyle senin öğrendiğin bir mi?kurum bu tarz bir ingilizcenin ya özel ilgiyle ya da aileden gelen bir zenginlikten olduğunu gayet iyi biliyor .ingilizceye özel ilgisi olan da iktisatı yapamadı.neresinden bakarsan bak saçma bir sınavdı tabiki bize göre !
-
@ekeblad onlar da elit beyler arıyor demek ki
-
@ready2die4us 2 ay sürer diye düşünüyorum.
-
o zaman onlara hayırlı işler bol güneşler diliyorum