AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
YDS 70 mi ister yine?
-
@gazibey tüm alımlarda istenmiyo zaten
-
YDS son 2 yıl mı istenir son 5 yıl mı? Bazı kurumlar 2019-2020 diyor sadece
-
@schossow99 emin misin hocam ? ben kendimi biliyorum 91 .yds de var .
Pek çok kişi de var artık .ticaret uzmanlığında liste açıklanırsa görürsünüz -
arkadaslar bu yds 3 ayda halledilebilir mi? 2021 kpss girdikten sonra 2021 yds sonbahar donemine yetisebilir miyiz acaba
-
@rabia89 temeliniz varsa tabi ki
-
@rabia89 beirutde'ye katılıyorum. temeliniz varsa haydi haydi halledersiniz. ben lisedeki temelle 1 ay sadece çıkmış soruları çözüp 81 aldım. ha ben seviyorum onun da etkisi var. ancak çalışıp emek verdikten sonra başaramayacağınız hiçbir şey yok (en azından yazılı sınavlarda).
ayrıca kesinlikle çıkmış soruları çözün. aynı kelimeler ve kalıplar çıkıyor kesin belki şıklarda belki paragrafların içinde.
-
@ekeblad ironi yapmıştım hocam onlar öyle yok sanıyor işte
-
Bu yds de 90+ yapan gençler ben nasıl 84ten 95 lere çıkabilirim yardım edebilecek olan var mı
-
Diğer ilanları kıyaslama yaparak 70 yds ve 80 üzeri alan ya da p3 isterse acaba Uluslararası İlişkiler için kaça kadar düşer tahmini olan var mı? Benim diğer ilanlardan bölüm bazlı taban puanları hakkında pek bilgim yok. Fikir verebilirseniz memnun olurum. ( Not: Mevcut alımların sonuçlanmasına da bağlı bir durum farkındayım ama fikri olan varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler )
-
@platypus hocam yds icin kurs arastiriyorum ama online kurslar da cok secenek var acikcasi kafam karisti, yds puani yuksek alip kurs onerebilecek olan var mi aramizda
-
@rabia89 ben kursa gitmedim ancak akıldilin kitapları baya güzel. kurs sahibini de sosyal medyadan takip ediyorum baya bilgili ve yardımcı biri gibi duruyor. akıldile bakabilirsiniz. bazı kurumlara, okul mezunlarına özel indirimleri de oluyor.
-
Bunun yds puanını 60a çekseler bari
-
@doriangray bölüm bazlı değil mi acaba puan türleri buna göre değil mi? Mesela kamu yönetimi p29 puanıyla değerlensdrilmeyecek mi? Acil cevap verir misiniz?
-
@sagropa, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@doriangray bölüm bazlı değil mi acaba puan türleri buna göre değil mi? Mesela kamu yönetimi p29 puanıyla değerlensdrilmeyecek mi? Acil cevap verir misiniz?
2017 de p3 le almislar yine p3 acarlarsa sikinti
-
@sagropa bu konuda henüz bir bilgi yok hocam. Ben de sizin dediğiniz gibi tahmin ediyorum alan puanlarını ister büyük ihtimalle bölüm bazlı alıma çıktığına göre fakat geçen senelerdeki alımlarında toplu olarak p3 + yds ile çıkmış alıma. Hani ne istediğini kaç YDS istediğini ilan gelince göreceğiz. Sadece Uluslararası İlişkiler ve Kamu diğer bölümlerden çok daha yüksek kapatacak YDS 70 barajı koyulursa. Açıkcası biraz bencilce olabilir fakat bu yüzden bölüm bazlı alımları sevmiyorum. Uluslararası İlişkiler rtük için 99.2 ile kapattı. 60 yds istiyordu bir de YDS 70 barajı ile 250 uzman yardımcısı alımına çıksa puanı olan herkes en azından mülakat görürdü. Bakınız HMUY. Benim sorum bölüm bazlı bir soruydu. Çok erken ve çok zor bilmesi fakat bir iki tahmin istemiştim tecrübeli arkadaşlardan. Yani benim de kesin bir bilgim yok şu aşamada diğer herkes gibi.
-
Bu kadronun bakanliklar birlesmeden onceki karsiligi " çalışma uzmanligi" mı ?
-
2014 te de iibf den p63 puan türü istemisler yuzde 30 ing diğer dersler alan şeklinde ve 80 istemisler diğer bölümler yine 70.. bu aile bakanlığı o zamanlardan takık demekki iibf ye..
bu kez yds 70 diye 75 e cekseler bari de basvurabilsek -
@schossow99 hocam sanan cok var ben de o yüzden anlayamadım
-
Dostlar YDS 5 yıl mi geçerli olacak. Var mı bilgisi olan?