KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
erdal ünsal mikro kitabını çalışıyorum.çoğu bölümün sonunda o konuyla ilgili matematiksel iktisadı anlatmış epey de uzun.
daha önce ünide ayrı ders olarak almıştık.kendi notlarım var.sizce ne kadar önem vermeliyim,kaç soru gelir?
kurum sınavlarında matematiksel var mı? -
@hopa-- Pegemin buyume kalkınma ve uli ikt anlatan hoca iyi anlatamamış iyi değil.
-
@piko temel eşitlikleri bilirsen matematiksel sorulur yapılır.Çok ağır matematik işlemlerine gerek yok.
-
@senendeksi örneğin monopolde esneklik mr ilişkisinden hareketle mc ye eşitleme
-
Güncel 40 soruluk kaliteli deneme var mı dostlar bildiğiniz?
-
Savaş ve pelikan yayınlarının var. Geçen sene savaş orta şekerdi hataları vardı ama. Pelikanı ilk defa gördüm 7'li deneme işletme dahil ve cevap anahtarları da sorunun altında ösym tarzı hoş olmuş sorulara bakamadım henüz o ayrı tabi
-
@Harun-Resid bakarsanız soruları bi yorumlar mısınız.
-
Merhaba arkadaşlar muhasebeden bir türlü istediğim seviyeye gelemiyorum denemelerde 10 15 arası netim çıkıyo bana tavsiye edebileceğiniz bi kaynak bi yöntem varmıdır
-
@senendeksi KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
@Harun-Resid bakarsanız soruları bi yorumlar mısınız.
ben çözüyorum şu an gayet iyi. ideal duruyor
-
İsem 10 lu deneme çözen varmı arkadaşlar ? 40 soruluk sistemde. Sorular zor değil gibi.
-
@Harun-Resid hocam pelikan yayınlarının demelelerine bakanildinizmi acaba ? Sorular kpss ayarındamıdır
-
@davetsiz teşekkür ederim cevabınız için yani önerirsiniz değil mi?
-
@senendeksi evet
-
@Türkşad ben yanıtlayayım evet çok iyi hazırlanmış işletmede var kaliteli sorular biraz zorlayıcı hukuk ve iktisat kpss ayarında bence
-
Epey zamandır İktisat Kaynakları konusunda revizyona gitmek istiyorum.altyapım gayet iyi ancak mikro makro ve para bankadaki köşe bilgilere hakim olabileceğim ve sıkılmadan çalışacağım kaynaklar olarak aklımda şekillenen;
-Mikro Makro Erdal Ünsal
-para banka - abuzer pınar düşünüyorumBu kitapları çalışan arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum
-
@Oruçreis KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
Epey zamandır İktisat Kaynakları konusunda revizyona gitmek istiyorum.altyapım gayet iyi ancak mikro makro ve para bankadaki köşe bilgilere hakim olabileceğim ve sıkılmadan çalışacağım kaynaklar olarak aklımda şekillenen;
-Mikro Makro Erdal Ünsal
-para banka - abuzer pınar düşünüyorumBu kitapları çalışan arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum
Üstad, bu nasil revizyon : )
-
@Oruçreis her 3 kaynak da benim onerilerim arasinda kardesim. 3'ünü de halen kullaniyorim ve fazlasiyla yeterli olacaktir. Makro biraz sıkıcı gelebilir. Daginik bir kompozisyonla hazirlanmis ancak bilgi acisindan gayet guzeldir.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@Leightbau anlayamadım
-
@brkytn dostum burayi da bi okumani oneririm.