9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İnşallah hocam hepimiz için yürekten diliyorum ve amin diyorum :)))
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Burada kendimden çok siz degerli arkadaşlarin @yasaklı @krtalprn @ShankS @aliyar-bey @nonbisinidem @denetcii @meçhulasker @genclerbirlikli @brzezinski ve ismini yazamadigim bütün forumdaş sgk mağdurlarının sonuçlarını gercekten merak ediyorum. Insallah herkes emeginin karsiligini müspet sonuçlarla alir da kurumda devam ederiz muhabbete
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 hocam insallah daha cok issiz arkadaş kazanir da psikolojisi duzelir. Hep böyle dua ediyorum. Şu psikoloji her seyden kotu. Fakat bir arkadaşın forumda takilanların atanma oranı %5 demesi beni biraz tırsıttı
Forumdakileri tek tek tespit etseler bile ben yine takılırım buraya çünkü baska türlü bu süreç çekilmez hocam. Burada ayni sıkıntıyi yaşayan insanlarin olduğunu bilmek bile insana güç veriyo.
Ama ben sanmiyorum burdakileri tespit etsinler cunku baska baslikta her gun kuruma kizdigimiz arkadasi aldi kurum . Ustelik 25 kisi aliyolardi. bulsa asil onlar bulur ki sgk hangi birimizi bulacak 1600 adamla ugrasmaz.
-
@shady1 Allah razı olsun hocam Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.
-
@nenehatun hocam ben sgk duyurulardan çok buraya bakıyorum
-
@Shady1 Ay aman Allah korusun deme öyle:)) Ama triplerdeyim o ayrı
@denetcii valla öyle fıruma girdiğimden beri zulüm acı keder vurun istatistikçiye -
@shady1 inşallah Allah nasip eder hocam valla şu yazdıklarından biri bile eksik olursa kendimizi kötü hissederiz o kurumdaki muhabbette... Gerçi o biri ben de olabilirim, eğer öyle olursa bensiz çok eğlenmeyin tamam mı :))
-
Dedik size kardeşim saf gibi her şeye inanıyorsunuz bu hafta, öteki hafta açıklanacak vs diye kimsenin bilgisi yok. bir sürü boş insan toplanmış saçma sapan dualar ediyorsunuz. Sonra resmi ağızdan ayet falan paylaşılınca kızıyorsunuz ne kadar tutarsız, garip insanlarsınız. Tanrı, allah, yaratıcı adına ne derseniz diyin işini bırakmış aa dur lan Aslı’nın ataması vardı bak yeni dualar hep spam’a düşmüş şunu bir çözeyim mi diyecek. Tam da hak ettiğiniz şekilde muamele görüyorsunuz. 75 puan aldı diye kadro hak ettiğini düşünen insanlar var olm 75 puanı bi tarafıyla yapar insan KPSS’de. Bekleyin la inşallah 9 ay sürer.
-
@oeah Anneni hiç mi sevmiyorsun lan troll
-
-
@oeah kardeş buranın taban puanı 84 küsur
-
@yasaklı üstelik 90 üstü puan alan tonla adam var burada yani daha önce dediğim gibi burası sana çok bol gelir az öteye git sen
-
@oeah Troloğlu trol seni... Ulan puanları bile bilmiyorsun konudan o kadar uzaksın ki bir de gelmiş paragraf yazıyor hayret ettim açıkçası o beyinle bu kadar kelime nasıl yan yana geldi diye! Buradaki her insan derece yapmış ve çoktan kadroyu haketmiş neden bahsediyorsun annesini sevmeyen evlat?
-
@oeah Bu kekoya cevap vermeden önce herkes bi sövmüştür şimdi itiraf edin:)
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 inşallah Allah nasip eder hocam valla şu yazdıklarından biri bile eksik olursa kendimizi kötü hissederiz o kurumdaki muhabbette... Gerçi o biri ben de olabilirim, eğer öyle olursa bensiz çok eğlenmeyin tamam mı :))
O eksik olan ben olurum bendeki bu şanla emin ol
-
@oeah oooo günaydın liseli. Yalnız burası e-okul değil, sen yanlış gelmişsin
-
Tam yaaa yapmayın yazık ergen de olsa bu da @oeah bir insan diyeceğim bir gülme geliyor
-
@oeah Enteresan bir yorum geldi ... Hocam burda bekleyenlerden minimum puan 84 küsürat. 75 alan yok... Biz sadece dua ediyoruz hayırlısı için, talebimiz bu işin sorumluluklarından. Herkes haddi ile konuşuyor dertleşiyor bu forumda kimsenin kimseye boş insan gibi laflar etmesi hoş değil. Aç bir fake hesap git ünlülere falan söv klasik trol işlerinden sapma ki çapının dışında sana zarar gelir.
-
@shady1 hocam tespit edeceklerini bende sanmıyorum, arkadaş genel bir istatistik çıkarmış onu söyledim. Yoksa kimse ugraşmaz.
-
İte kemik atmaca mı oynuyoruz
-
@denetcii Ben sadece sövmekle yetindim cevap vermeye değmez bir canlı