9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 hocam inşallah sizi çok daha iyi yerlerde görmek isteriz. Yolunuz bahtınız açık olsun.
-
Dostlar mülakattan elenen biri olarak söylüyorum, torpil yapanlara, referans bulanlara lütfen çocuğundan çıksın demeyin, babaların annelerin hatalarını çocuklarına yüklemeyin, çocuk göz bebeğidir, rica ediyorum, çok yazılmış böyle...Benim bu işe kişisel sebeplerle çok çok çok ihtiyacım vardı,buranın mülakat sonucunu beklerken başka bir yeri kazandım diye elendiğim söyleniyor, çalışanlar elendi deniliyor, benim eğitimime, kpss dereceme uygun olan yer burasıydı olmadı, nasip...Referans arayanlara, bulanlara da kızmıyorum, sistem bu maalesef...Herkese hayatta başarılar,yaştan dolayı da birdaha giremeyeceğim zaten..Kalın sağlıcakla...
-
@22121121 @poisson @Shady1 ve emektar @paretowilfredo ille de dert ortağımız her bir arkadaşım,
Öncelikle iyi dilekleriniz için sağ olun, var olun.Kazanan kardeşlerimizin Allah yolunu açık etsin, görevlerinde başarılar dilerim.
Kaybedenler üzülmesin diyemeyeceğim. İllâ ki üzüleceğiz, ama çok da şey etmeyin yani
Çabuk toparlanıp ilerisini düşünün.Daha evvel çok isteyip de ulaşamadığım o kadar fazla şey oldu ki, bazen düşünüyorum da iyi ki olmamış dediğim çok şey oldu. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Her şey gönlümüzce olsun inşallah.
-
@budageceryahu amin yürekten söylüyorum ki daha daha iyileri en en en erken vakitte sizlerin olsun inşallah inanıyorum olacakta;)
-
Goygoy ekibi kazananları işine gücüne odaklanıp bizi unutmasın döverim heeee Ben hızlandırılmış bir kpss çalışma programına başlıyorum sıkıldıkça tek moral kaynağım siz olcaksınız ona göre hatta bizim ekip bi whats upp grubu yaparsak güzel olur bence isterseniz eğer @Gök-Kız @meçhulasker @aliyar-bey @poisson @Shady1 @budageceryahu @denetcii @krtalprn @mağdurum hatırlayamadıklarım varsa onları da etiketleyin pls
-
@shady1 Allah hepinizin gönlündeki mesleklere en kısa zaman da yerleşmeyi nasip etsin. Guy olmadı bu oldu nasip bi şekilde geliyor umut her daim içimizde. Atamamış iibfli kalmayana dek mücadeleye devam edelim..
-
@nonbisinidem ben varım her türlü desteğe de varım kendim içinde desteğinizi alırım ;))
sevincim gerçekten buruk daha hepinizin haberlerini alıp tamamlayacağız ;)) -
@nonbisinidem unutulacak gibi değil hocam
-
Numaraları özelden gönderin wp grubunu ben oluştururum @pawnex @furkitofaso @resetat @paretowilfredo gizemli üstad sen de bize katılmak ister misin Hatırlayamadıklarımı etiketleyin
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Goygoy ekibi kazananları işine gücüne odaklanıp bizi unutmasın döverim heeee Ben hızlandırılmış bir kpss çalışma programına başlıyorum sıkıldıkça tek moral kaynağım siz olcaksınız ona göre hatta bizim ekip bi whats upp grubu yaparsak güzel olur bence isterseniz eğer @Gök-Kız @meçhulasker @aliyar-bey @poisson @Shady1 @budageceryahu @denetcii @krtalprn @mağdurum hatırlayamadıklarım varsa onları da etiketleyin pls
-
@acctuerrx Maalesef yedek duyurusu tek sefer yayınlanıyor ondan sonra boşa çıkan kadrolar yanıyor. O yüzden evrak teslim eden arkadaşlar bir yer kazanırsa gvs yapılırken feragat etmesi gerekiyor bunun takibi ve bilgilendirmesini yedeğe kalan arkadaşlar yaparsa kendi menfaatlerine olur
-
gece kaynatma var mı yoksa mışıl mışıl uyuyor musunuz
-
@black Şu bilgi notunu da paylaşayım eğer kazanan arkadaşlar evrak teslim etmezse veya tercih yapmazsa ayrıca feragat etmesine gerek yok ancak bunları yaparsa atanma tebligatını almadan feragat etmesi gerekiyor. Feragat etmek kendisi içinde bir kolaylık eğer başka yeri kazanmışsa muvafakat vs ile uğraşmadan kazandığı yer için gerekli işlemleri yaptırıyor böylelikle kadroda yanmamış oluyor ve 1 yedek daha faydalanıyor.
-
@Kai-Hitwatari seni unutmuşum
-
@nonbisinidem ben şu an 10. Promosyon sayfasındayım oraya gelin
-
@nonbisinidem bence büyük hakaret ben dedikoduyu sevmem ama @Kai-Hitwatari bunu affetmemeli
-
Kazanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar paralarınızı sevdiklerinizle güzel günlerde harcayın insallah . Yolunuz bahtınız açık olsun Darısıda bizlere olsun insallah
-
Sıra 208,kesin olmamakla beraber çok büyük ihtimal feragat edeceğim,bilginize
-
@luthor @ShankS numaralarınız gönderin vatsaptayız
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Numaraları özelden gönderin wp grubunu ben oluştururum @pawnex @furkitofaso @resetat @paretowilfredo gizemli üstad sen de bize katılmak ister misin Hatırlayamadıklarımı etiketleyin
-
@andone 208 asil de feragat diye not alıyoruz o zaman hocam.
-
@poisson yine devam mi fitne fucurluga .
@nonbisinidem ne demek hocam her zaman destekleriz. Ne zaman isterseniz goygoy yapariz. Yalniz degilsiniz.
Burada hakikaten adam gibi adamlar tanidim, her biri ayri kral. Olusuz olmus olabilir uzulmeyin. Daha guzel yerler sizin olacak. Sevincimiz buruk. Bir arkadasin yazisi icime su serpti bu konuda. "Iki kez denetmenlikten elendim ama sonunda sgk mufettisi oldum" demisti. Insallah her biriniz onun gibi bir hikaye cizersiniz. Hem bu foruma hem de sgkya (her ne kadar hakkim haram olsa da) bu kadar gonlu guzel insanlari bir araya getirdigi icin tesekkur ediyorum.