9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol hahaha
-
@twoof gecen yil sgkyi kil payi kaciran arkadasimla milli kutuphanenin bahcesinde aradayken iki uc tane eleman basvurduklarini ama keyfe keder gitmediklerini soylediklerinde icinden gecen hissiyatini buraya yazsam zannediyorum atilirim bu sayfadan tekrar ifade edeyim yuksek puan alanlara bi sey soylemek mumkun degil adam calismis almis ama basvurup gitmemek etik degil bizim derdimizi en iyi bizim anlamamiz lazimken dusene bi tekmede biz atmaya devam ediyoruz bu konulari tartismak bile uzucu
-
bugün 39.gün..
-
@hattorihanzo etik değil hafif kalmış bence, tabi keyfi olarak gitmeyenler için diyorum
-
@hattorihanzo bende bir şey derdim ya yazıklar olsun diyorum onlara
-
@hattorihanzo bu promosyonda da var merak etme 15 20 tane sonra vay efendim sövüyorlar onların girmemesi beni etkilemezde peki ya harıl harıl çalışıp giremeyenler ne olacak bunlara kul hakkını aşılamak lazım.
-
hepiniz haklısınız arkadaşlar 1 kişinin bile göz yaşına değmez hiçbir şey. tamam biz dikkat ediyoruz böyle şeylere hepinizi de takdir ediyorum bu konuda ama herkeste bu duyarlılık yok maalesef..
-
İinf etkinlikleri için gündem satın alınacakmış arkadaşlar
-
@krtalprn destek vermek lazım
-
@duryy ben destek topludan arkadaşı twitter dan takip ediyorum @saygin21dln adı da Memduh..D. bilginiz olsun eğer gerçekten yaparlar ise buraya tekrar yazarım zaten gönlünüzden ne koparsa artık
-
@krtalprn Nasıl oluyor bu iş hocam ben pek bilmiyorum bu olayları.Destek falan nasıl oluyoruz?Bankadan mı?
-
@luthor bir banka hesabı açıyorlar veya eft ile ücret kesmeyen bir banka hesabı gönlünüzden ne koparsa arıyorsunuz hocam tam kesinleşince yazarım
-
@krtalprn Bekliyoruz hocam ciddi birşeyse yazarsınız.
-
@luthor yarın akşam 20.00 da etkinlik varmış bir dershane gündem satın almış data akedemi sanırım etkinliğe katılalım arkadaşlar
-
Direk gündem de olucaz destek olursak uzun süre tt listesinde oluruz yarın saat 20.00 unutmayalım
-
40. Güne girmiş bulunuyoruz..
Not: Kimse puanım yüksek yada düşük diye garip garip sevinç yada üzüntülere kapılmasın.. O listede olan herkesin kazanma şansı vardır. Önemli olan mülakatta ne yaptığın kendini biliyosan kafaya takacak çok da bişey yoktur. Aşırı derecede stresli ve sinir bozucu bir süreçteyiz. Allah herkese sabır versin..
-
@staticman amin kardesim
-
Arkadaşlar ortalama kaç kişi mülakata girmedi bilgisi olan var mı? örneğin benim girdiğim gün 2 yada 3 kişiydi diye hatırlıyorum
-
@zyn1308 en fazla 100 kişi.
-
@alicnplt94 100 kişi de az sayı değil yine