9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@duryy Dostum KPSS'nin Temmuz'a alınması ile beraber KPSS öncesi bir alım daha olacağına dair inancım epey arttı. Yeni süreci şu alımdan sonra soruşturmak daha sağlıklı olur. Tahminim söylediğim gibi ama haber için henüz erken.
-
@paretowilfredo boyle asimetrik olabilir mi sanki iki farkli kurumdan alinmis gibi anlamadim gitti
-
@brzezinski Welcome to SGK :))
-
@paretowilfredo ömür törpüsü hocam :)))
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim bilgi için
-
@paretowilfredo Hocam bu gönderdik dediği bakanlık bence İçişleri Bakanlığı orada güvenlik soruşturması yapılıp sonra ÇSGB imzaya gidicek gibi, yani daha yolu var.
-
Denetmen yardımcılığı hangi puan türünden alıyor??p48mi?p42 falanmı?
-
@balans-etkisi Arkadaşım lütfen dükkanın önünü kapatma Ciddi duyumları olanlar eklesin
-
@balans-etkisi p42 ile p23 kardeşim
-
@paretowilfredo hocam son durum nedir bilginiz var mı ?
-
@balans-etkisi Elim ayağım titredi bir an :):)
-
@luthor Kardeşim en az 1 ay var. O yüzden sakin boşver
-
@halilhy dostum gelisme oldukca soyluyorum.
-
Gönlünüze göre olsun daha önce bu mülalattan elenen biri olarak(o zamanlar p111 yada 113le alıyordu)umarım kazanırsınız açıklanması baya sürmüştü pek bişey değişmemiş hala
-
@baumol Tam bu başlığı unutuyoruz ve birden ana ekranda belirince insan heyecanlanıyor :):)
-
Aldigim duyuma gore bugun aciklanmayacak arkadaslar.
-
Bir gece ansızın gelse keşke
-
Açıklanmasını ben de çok istiyorum ama aralıkta 6 tane sınavım var. Ve kazanamazsam büyük bir moral bozuluğu olacak. Muhtemelen ders çalışamam bir daha. O yüzden aralık sonu gibi açıklansa çok tatlı olur. Tabi sadece SGK bekleyen arkadaşlar da var. Onların açısından da bakmak lazım. Ne bileyim. Hayırlısı olsun.
-
@ligarba 6sinav mi masallah hiçbir sinavdan vazgecmediniz heralde
-
@ligarba hocam aynı anda farklı yerlerde olmanız da gerekebilir onu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ikiye bölünme gibi bir özellik var mı ?