9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black evet galiba bu konuda teknoloji pek kullanılmıyo dediğin gibi..
-
@black hocam geçen alımda sayın başkan 1 hafta sonra açıklıyoruz dediğinde 1 ay sonra açıklanmıştı
-
@gökhan Başkan da sürece pek hakim değil anlaşılan:):)
-
@gökhan o 7. promosyon diye hatırlıyorum. 8 de az kaldı yakında açıklayacağız dedi ama onunda üzerinden 1 ay geçtikten sonra açıklandı. O yüzden şimdi daha temkinli kesinleşmeden bir açıklama yapmıyor
-
@black valla hocam hayırlısı diyip beklemek artık yine fazla da söylenecek bir söz bulamıyor insan
-
Arkadaşlar SGK bu sene 2. bir alım daha yapar mi ? Ve Mülakata elenenler yine başvuru yapabiliyor mu ?
-
@veliat34 evet yanlis bilmiyorsam toplamda 3 kez girme hakkiniz var. Hatta mulakattan 70+ alarak elendiyseniz giris hakkiniz sinirsiz oluyor, her defasinda 70+ alarak elenirseniz. Cunku 70+ alip mulakattan elenen biri de "basarili" sayiliyor. Basvuru sartlarinda en çok iki defa "basarisiz" olma şarti var. Yani 3 defa basarisiz olursaniz, yani 3 mulakatta da 70'in altinda alip elenirseniz daha da basvuramiyorsunuz
-
@mostramozic eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar eğer sonuçlar bakanlıkta ise bakanın konuk olduğu tv programlarını takip edelim haberiniz olursa burada da duyurun. Bakana sorulacak sorular arasına mülakat sonuçlarını eklettirebilirsek belki bir cevap alabiliriz. Hatta sayın bakanın konuk olduğu konferanslar vb. olursa katılım sağlayıp konu hakkında bilgi almaya çalışalım bazen farklı illere katılım olabiliyor. Bugün bir tv programına katılmış ama ben geç gördüm.
-
Havalarda bozuldu geçmiyor günler
-
@krtalprn şu başlığa yazmayın yahu heyecan yapıyorum :)) bir kaç gün sessiz kaldıktan sonra yorum gelince insanın yüreği hopluyor Şaka bir yana günler geçmiyor evet ama bir sürü sınav açıldı ben başvurdum birkaçına onlara çalışmak oyalıyor beni. Kazansam sanki hemen işe mi başlatacaklar diyorum çok odaklanmamaya çalışıyorum.
-
@paretooptimal Allah yardımcımız olsun ilk günler çabuk geçiyordu da şimdi geçmez oldu
-
@krtalprn Sgk müfettiş yardımcılığı mülakatları açıklandıktan sonra telaş yapalım. Şimdi daha çok var
-
@baumol aralık az kaldı gelir umarım o zaman gönlümün efendisi
-
- Promosyon bitmedi ama 10 ne zaman olur diye sorasım var
-
@duryy bence KPSS den önce bir posta daha gelir
-
Bu ilan gibi olursa mart-nisanda ilan gelir
-
@hadinbahım İnşallah öyle olur hocam. Hükümet politikalarına bakınca kemer sıkmaya devam edecek diye korkar oldum artık. 9. Promosyon 1 puandan daha azla kaçtı inşallah 10.da en azından mülakat görebiliriz.
-
@black instagramda resim altına yorum yazdım insaallah Bakanımız okur
-
@muratkılıcc iyi yapmışsınız hocam elimizden geldiği kadar tüm kanalları kullanalım jülide hanım eski bakana göre daha duyarlı gibi gözüküyor belki bir geri dönüş yapar