2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@rhadamanthus bende gördm bir yerde aynısını
-
Her an her şeyi beklememiz lazm gerçektende benim tahminimce ösym kendi çıkartmış olduğu cevabı isteserse çoğumuz beklediğimiz sonuçları alamayabiliriz
-
Buradaki liste çok faydalı oluyor bu fikri ortaya atan ve listeyi oluşturan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Tabii çok net bir bilgi vermez bize bu liste ancak kimse de bunu iddia etmiyor zaten.Şöyle bir durum da var geçen seneye göre bu foruma ve listeye çok daha fazla bir katılım var yani burda gordüğümüz yüksek puanlar bizi yanıltmasın.Bu sınavın 28 ile kapatacağını söylemekte 24 ile kapatacağını söylemekte biraz ütopik geliyor bana
-
@username7 Gecen senenin en az 24.5 ile kapattiginin kanitidir bu. 23 dogrunun asparagas oldugu da aşikar. Bu sene 1 dogru ustu 25.5 olacagini dusunuyorum.
-
@kaimoğlan tamam diyelim 25,5 ile kapattı ancak bence alanı yüksek bir 25,5 olması gerekir gibi duruyor mesela 17-18 olan birisi alanı 8-9 GkGy ile 15-16 alan ile 10-11 gk gy olan birisine göre daha şanslı hatta totalde az bile olsa neti.Alanı fazla olan yüksek puan alacaktır...
-
@sonsuz zaten tecrübeli arkadaşların bu gibi söylemleri YOk ve üstüne 3-4 sorumuza tartışmalı diye ve geçen sıvnavları bildiğimiz için yanlış sayıyoruz.mesela köy bütçesi kesin kabul edilir diyen arkadaş görünce burada üzülerek izliyorum kendi adıma.bu arada ben geçen yıl forumlarda yapılan yorumlara baktığımda türkçesiz 14-15 doğrum var diyordum puanım 67 küsür gelmişti.
-
Alan sorularinin daha fazla puan getirmesinin nedeni standart sapma mi arkadaslar? Yoksa ilanda belirtilen 0.6 ve 0.4 katsayilari mi? Bu belirtilen katsayi ayrimi zaten sinavda 16 ya 24 soru dagilimi degil mi? Bu konuda yardimci olur musunuz
-
@sgkci hocam standart sapma etkiliyor.
-
@bfroki oyle gibi duruyor evet
-
@bfroki bu sene Türkçesiz gkgy netleri düşük o yüzden gkgy'nin sapması fazla olabilir diye düşünüyorum bu sınav için. burdaki listede alan netleri fazla.
-
Diyelim 25,5 veya 27 ,5 kapattı mülakatta nerden baksan 85-90 puan kurtarır gibi bu hepsinden zor yani müfredat geniş bunu düşünen varmı kendini garantide görenler için soruyorum bunun forumda tartisilmamasida ayrı mesele
-
@osenebusene Son mulakat puani listesinde yanlis hatirlamiyorsam 73 puanlilar 75-76 mulakat puani ile basarili olmuslar
-
Pazartesi sürpriz olup açıkanir mi hocam
-
@kaimoğlan öyle bir dünya yok güzel dostum tekrar bakabilirsin hatta az bile yazmışım 92+94 ...
-
@osenebusene geçen sene 74 puan yazılıya 74 puan mülakat yeterli olmuş
-
@turkmenoglu dostum olmuş değil ...listeyi basit aramayla Bulabilirsiniz. 73 puanlı iki kişi var bir arkadaş 94 diğer arkadaş 92 almiş.
-
@osenebusene baktim guzel dostum oyle bir dunya varmis. 75 yazilisi olan 91 le basarili oldugu gibi 74 alan 76 mulakat puani ile de basarili olabilmis. Tekrar tumden gozden gecirmeni ve umutlu olmani tavsiye ederim.
-
@kaimoğlan tamam dostum buraya ekler misin 73 puanı arkadaşların mülakat puanini senin dediğin gibiyse senden kusura bakma dostum der çekiliriz.
-
@osenebusene evet dostum son mülakat listesinde yazılı+ mülakat 70 li puanlarla geçenler kazanmış.Tabi mülakattan 70 üstü almak bile büyük mesele olsa gerek sonuçta 4 te 1 kazanacak.
-
@osenebusene dostum mesele yalnizca 73 puanlilar degil. 74 75 alan insanlarin da mulakat puanlarindan bahsediyorum ve sizin soylediginiz gibi muazzam mulakat puanlarina ihtiyac olmadigini dile getiriyorum. Benim mulakat icin pek umudum yok lakin umudu olan aday arkadaslarimiz belki su an bunun icin calisip cabaliyorlar yanlis bilgiler vermeyelim