2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@conmaynard ben mülakat puanini kast ediyorum . 92 mesela ben alamam kalırsam şayet iktisadim zayıf.yoksa umutsuzluğa sevk etmek için yazmadim
-
@osenebusene 100 basarili adayin 60 a yakini 75 ve daha az mulakat puani almis varin siz hesap edin
-
@conmaynard https://i.hizliresim.com/bLJRX0.png
Arkadas dogru soyluyor 73 yazılı puana 74 mulakat puanı yeterli olmuş. -
@osenebusene bende mülakat puanından bahsediyorum hocam.Hem yazılısı 70 küsur hem mülakatı 70 küsurlu kazananlar var.Lakin mülakattan 70 üzeri almak bile büyük mesele, komisyonun puanlamasına kalmış.İllaki 90 almak lazım diye bir şart yok.Sıkıntı yapmayın.
-
Arkadaşlar bilmiyorum yanlış mı gözlemliuorum bu sene san ki çoğu kişinin alan neti iyi gibi ama gkgy biraz daha az yapılmış bu durum da gkgy ortalamanın üstünde yapan biri rahatlıklan kazanabilir gibi mesela 14 veya 15 alan neti 11 veya 12 gk gy neti gibi
-
Birde geçen sene kazanan arkadaşlan konuştm bana dedi ki türkçe hariç 25 netim vardı ilk yüze girdim
-
Geçen sene alan ağırlıklı 24 yapan mülakata girdi dershanede vardı bizim.
-
@osenebusene alan neti kaçtı ?
-
-
Arkadaşlar mülakat puanını konuşmaya gerek yok bence 400. Kişi dahi referansı varsa rahatça kaymakam olur mülakat sadece referans. Tartismayacagim girdik çıktık tecrübe ettik sadece referans.
-
@fc-real-gdp Eyvallah kardesim. Tesekkur ederim.
-
@darısı-başımıza GKGY çok yabana atılıyor çok.2,5 puanlık 8 soru vardı :))
-
@oguzhan06 Büyük ihtimal Gy-Gk biraz standart sapmada artış yapacak. 0,6 - 0,4 ayrımı azalır böylece bu sınavda.
-
@username7 geçen yıl arkadaşlardan biri 15 alan 11 GKGY ile mülakata kalmıştı
-
@oguzhan06 bu sınavda ek protokol sorusu ,imkb sorusu ve dış ticaret açığının en son verildiği yıl 1946 sorusu başlı başına koparacak sorular bence
-
@oguzhan06 hocam zor soruyu doğru yapmak standart sapmayı etkilemiyor çok kere söyledik.
-
@fc-real-gdp bu soruların standart sapması yüksek demedim ki kardeşim çoğu kişinin yapamadığını ima etmeye çalıştım..
-
@oguzhan06 hatta gk gy de 2si Türkçede biri tarihte Bozkurt lotus olmak üzere 3 tane 3 puanlı soru vardı...
-
@bfroki evet kardeşim kolay sorular değildi
-
dalgalı kur sorusu muallak, imkb zaten belli değik, 2005 sorusuna artık neredeyse hangi güne denk gelmiştiyi de ekleyecez, yakında birisi 1946 sorusunda 31/12 ekleyecek mi die merakla beklemedeyim türkiye ekonomisi zordu demek ki