2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sofuoglu Hocam ilk soruyu biliyorum.Ama bu soruda da vardı uyarı eminim.Hatta geçmiş sayfalarda da soylemistim hatırlayan bir kac arkadaş çıkmıştı.
-
@rhadamanthus vallahi ben böyle bir uyarıyı hatırlayamıyorum maalesef;fakat, dediğiniz gibi böyle bir uyarı olduğunu bir kaç arkadaş da söylemişse olma ihtimali de vardır tabi.
-
@rhadamanthus bence yoktu sadece ne anlatılmak isteniyor diyordu yoksa resim kelimesini bende koymazdm titiz okudum soruyu ama yinede arada zaman geçti hatırlamayabilirim de
-
@darısı-başımıza geçen sene 24 net olan gitmiş diye duydum
-
@sofuoglu Zaten benim yaptığım hatayı yapmadıysanız problem yok hocam..Aynı kelimeleri kullanmayın demiyordu.Sadece cümleyi devrik yazmayın gibi bir uyarıydı
-
@aliserdar-çetin aynen kardeşim bende öyle duydum hatta yürkçe hariç 25 doğrum var diyen arkadaş ilk 100'e girdi
-
@darısı-başımıza Hocam resim kelimesini kullanmanizda sıkıntı yok zaten ama ben uyarıyı öyle anlayıp yanlış yaptım sizinkinde problem yok yani.
-
@rhadamanthus olabilir kardeşim o konuda bir şey diyemem
-
@darısı-başımıza kardeşim sonuç bu şekilde olursa inşallah kalırız her testin sapmasi ayrı ayrı mi değerlendirilecek
-
@aliserdar-çetin tabiki alan 0,6 gkgy 0,4 artık nasibimizde varsa olur tek temennim cenab-ı haktan gerçekten de cidfi manada emek vermiş kardeşlerimizin kazanmasıdır.
-
Pazartesi açıklanma ihtimali olabilir mi acaba ?
-
@darısı-başımıza Türkiye ekonomisi insan hakları iktisat idare hukuku zordu tarihte bozkurt lotus sapmalari yüksek olacak gibi
-
@darısı-başımıza inşallah osym sürpriz yapsa
-
@aliserdar-çetin alan bazında değerlendirmek lazm soru bazında değil ama gördüğüm kadarıylan gkgy daha az yapılmış gibi
-
@darısı-başımıza kardeşim gy gk den insan hakları tr ekonomisi nde eleyici sorular vardı tarihtede bozkurt lotussapmalari eleyici idi millet döküldü bence 14 nolu protokol 1946 sorusu eleyici olan gk gy den iyi yapanların şansı olur inşallah hocam benim gk gy den türkçe hariç 8 dogrum var insan hakları ve tr ekonomisinden 1 yanlış var
-
Bir resim bin kelime sorusuna cevap olarak bence kesinlik belirten bir ifade istiyorlardı. -ebilir -abilir gibi ihtimal içeren bi cevap istenmiyordu gibi geldi bana. Türkçedeki en tuhaf soru buydu herhalde Bir de aynı kelimeleri kullanmayın uyarısı yoktu defalarca bakmıştım uyarı var mı diye.
-
@aliserdar-çetin kardeşim bence türkçenin etkisi çok fazla olacak gibi dediğin sorularda tabi ki önemli ama bizler hesaplamaya türkçeleri dahil etmediğimiz için türkçenin getirisi çok iyi olacak
-
@bsra yani haklısınız inşaallah acımasız olmaz ösym
-
Kalın çizgiler sorusuna ne diyorsunuz arkadaşlar?
Ben Yüzeysel yaptım ama sanki yüzeysel kabul edilmeyecek gibi hissediyorum.En mantıklı cevap Üstünkörü galiba. -
@conmaynard -yüzeysel olarak-yaptım sonra -olarak- kısmını sildim ama tekrar yazdım mi yazmadım mi hatirlamiyorum o yüzden benim yanlış heralde.fakat bir çok kişi yüzeysel yapmış bence bu soruda rahat olun