2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sofuoglu değişkenlik veya yenilikçi olabilir hocam benim hiç aklıma gelmedi böyle farklı şeyler sınav anında.
-
@darısı-başımıza Türkçesi 4+ olan işi götürecek hocam
-
@conmaynard ben de sınav anında aklıma birşey gelmediği için değişkenlik yazdım ama yanlış sayıyorum onu, bakalım bekleyip göreceğiz neler kabul edilecek/edilmeyecek
-
@sofuoglu bende yarım kabul ediyorum o soruyu,fazla saymış olmaktansa eksik saymak daha iyidir:)
-
@conmaynard aynen hocam çok çok önemli türkçe kardeşim şu boşluk doldurma 2,5 puan mıydı uygun gelen kelimeyi yazın demişti ya
-
Türkçede boşluk doldurma sorusunda paragrafta yer alan kelimeler yazilmayacakti örneğin film izleyicisi yerine sinema v.b...
-
@sehri-emin yazilacakti
-
@sehri-emin tamam da her boşluk 0,5 puandı değil mi hocam
-
@darısı-başımıza evet hocam
-
@sehri-emin teşekkürler hocam 2,5 puan az değil
-
@darısı-başımıza kesinlikle hocam
-
Merhaba arkadaşlar hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum Türkçedeki kalın çizgilerle sorusuna çerçeve yazdım ilginç bi şekilde nedense ayrıntısız olmayacağını yüzeyselin olmayacağını düşündüm sınav anında hatta ayrıntısızdan yola çıkarak çerçeve anayasadan aklıma çerçeve geldi fikirlerinizi merak ediyorum kabul edilirmi
-
Bu arada inşallah hakeden emek veren herkes hakkının ve emeğinin karşılığını alır
-
kalın çizgilerle sorusuna bende umursamayan yazdım yanlış sayıyorum merakla bekliyorum
-
@sehri-emin sizin tahminler ne yönde hocam
-
@darısı-başımıza hocam Muallakta kalıyor insan soruların doğruluğundan şüphe etmeye başladım umudum kırıldı şimdi türkçe iki dogrum anca gelir forumdaki tartışmalara göre
-
@güntülü çerçeve farklı bir bakış açısı aslında ama nrdense herkes o dörtlüden birini yazmış gibi
-
@aliserdar-çetin kardeşim türkçe gerçekten çok farklı herkes farklı cevaplar verebilir. Önemli olan ösym'nin ne kabul edeceği
-
Arkadaşlar üstünkörü-yüzeysel geçeceģinız bir konuyu kalın çizgılerle yazar mısınız, bence mantık hatası var bu cevaplarda.
Kalın çizgiyle yazıyorsan dikkat çekmek için yazarsın. Ben de 'dikkatlice' ifadesini kullandım o soru ićin. -
@öktem_ilteriş banada üstünkörü yüzeysel gelmiyor cevap açıkçasi.yazarin iki özelliğinde sorulan soruda mesela ikinci özellik yenilikçi yazmış bir arkadaş mesela o gayet iyi cevap.işte Türkçe zaten on görülemez bir alan kendince doğru dersin sürpriz olur.zaten sınava ben hazirlanirken turkcesiz 28 hedef koymustum 24 gibi şuan bakalım hayirlisi.