Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Evet benim de net değil
-
uçlu kalem serbest mi geçen yıldan bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
-
Ön eleme sınavında puanın yanında kaçıncı olduğumuz da belli oluyor mu?
-
@sipahi, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ön eleme sınavında puanın yanında kaçıncı olduğumuz da belli oluyor mu?
Sadece başarılı veya başarısız yazıyormuş, sıralama veya puan yazmıyor demişlerdi.
-
@bişilerbişiler puan yazıyor, yanında da başarı durumu geçti ya da geçemedi yazıyor
-
Forumda vakıfbanktan sonra atanmayan kalmamıştır herhalde bu sınava kimler giriyor yeni mezunlar mı
-
arkadaşlar hes kodu belgesi nerden alınıyor
-
@berlinberlin06 e devletten
-
@muddei-hususi 10 eylulden sonra hes kodu alanlarin Kabul edilmiyor yaziyor.Benim hes kodumu bloke etmisler AMA yeni kod aldim ve riskli degil yaziyor Kabul edilir miyim?
-
@jevons1 Bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum hocam. Risksiz yazdığı sürece problem yok. Ama kodunuzda blokeli yazması bir problem teşkil etmiyor sanırım. ÖSYM sınavlarında kullandıysanız normal bir durum.
-
Sınav geldi çattı. Elimizde geçen yılın soruları dışında bişi yoktu ama yine de yarın için başarılar arkadaşlar. Yarın sınavdan sonra burada buluşalım
-
@rayukan bende iletişim teorileri falan hiç yok. genel yeteneği ingilizceyi yaparım genel kültür de olduğu kadar artık.
-
@rayukan herkesin hakkında hayırlısı olsun. Başarılar arkadaşlar
-
gazi mühendislikte emanetçi olur mu acaba? genelde oluyo ama kpssye girdiğim okulda yoktu mesela.
-
@muddei-hususi Bina girişinin orada büfe var hocam orası emanet alıyordu geçen sınavlarda. Ya da masa kuran emanetçiler de oluyor. Ben de orada gireceğim ve emanete vereceğim eşyamı
-
uçlu kalem serbest mi geçen yıldan bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
-
@lysisminos Hocam giriş belgesinde “ koyu yazan siyah kurşun kalem” yazdığı için uçlu kalemi kabul edeceklerini pek sanmam. Ama bu benim görüşüm, belki kabul ederler
-
@vamos gecen senenin alan sorularinda bu dedikleriniz yok?
-
@vamos simdi anladim hocam. Ingilizce ve iletisim başkanligi mevzuati ayni. Diger 20 soru kendi alanimizla ilgili?
-
@seethres12 Piyasada olan iibf mezunlarının çıkmış soruları hocam. Evet iletişim mevzuatı (20 soru) ve ingilizce (55 soru) herkes için ortak, 25 soru da alana göre çözülüyor.