Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@vamos 30 kisilik alım için binlerce kişi, bir sınıfta 40 50 kisi sınava girdik gerçekten insan halimize üzülüyor
-
@bella yds şartı olsa böyle olmazdı yabancı dil isteyen bir kurumun yds şartı koymamasını anlamıyorum aynı test sınavı işte boşuna fazladan masraf, insan yoğunluğu
-
Herkese geçmiş olsun, soruların geçen seneki sorularla hiç alakası yoktu. Bana çook zor geldi. 657 genel hükümler diyordu ama sordukları sorular genel hükümler dışındaydı
-
@muddei-hususi bu arada sınav değerlendirmesine gelecek olursam bence zor ve eleyici idi, bu sınavı geçenler direkt mülakata kalırsa şaşırmam
-
Madem ingilizceyi bu duzeyde soracaksin o zaman yds şarti koysaydin.
-
hepimiz üniversite bitirmiş, belirli yetkinliklere sahip bireyleriz. sınavlarda soruların altını bastırarak çizip yanımızda sınava girenleri bu ses ile rahatsız etmememiz bilincinde olmalıyız. özellikle paragraf sorularında dikkat dağıtan bir sorun olduğu düşüncesindeyim. bu konuda herkesin gerekli özeni göstermesini umuyorum.
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun hatırladığımız kadarıyla soruları yazsak belki ne düzeyde olduğumuzu hesap edebiliriz? Bu arada keşke yds şartı olsaymış İngilizce aşırı zor geldi bana paragrafların uzunluğu vs zaman aldı.
Benim aklıma gelenler
Rasim öztekin sorusu
Tokyo şampiyonu busenaz sürmeneli
Oscar alan- Anthony Hopkins
Misakı milli kararları - son Osmanlı mebusan meclisi
Kanaat önderi sorusu sanırım iki aşamalı iletişim teorisiydi
İletişim başkanlığı mevzuatla ilgilenen birim yönetim hizmetleri daire başkanlığı
Şimdilik ilk bunlar aklıma geldi geldikçe yazarım -
@hya96 657 sınıflandırma ile teşkilattaki daire başkanlığının cevapları neydı? biliyor musunuz?
-
@hya96, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun hatırladığımız kadarıyla soruları yazsak belki ne düzeyde olduğumuzu hesap edebiliriz? Bu arada keşke yds şartı olsaymış İngilizce aşırı zor geldi bana paragrafların uzunluğu vs zaman aldı.
Benim aklıma gelenler
Rasim öztekin sorusu
Tokyo şampiyonu busenaz sürmeneli
Oscar alan- Anthony Hopkins
Misakı milli kararları - son Osmanlı mebusan meclisi
Kanaat önderi sorusu sanırım iki aşamalı iletişim teorisiydi
İletişim başkanlığı mevzuatla ilgilenen birim yönetim hizmetleri daire başkanlığı
Şimdilik ilk bunlar aklıma geldi geldikçe yazarım657 sınıfalandırma içine dahil olamayan adalet hizmetleri sınofı
Aday memer devamsızlık sebebiyle işten çıkarsa 3 yıl tekrar memur olamıyor
Ziya gökalp hars (kültür) kavramı
14 ck ya ek olanda döner sermaye hizmt başkanlığı yok
Basın yayın enformasyon daire başkanlığı yok
Tanaplı soru vardı
Demir ipek yolu gidebileceği en uç nokta çin -
@lysisminos hocam beynim sıfırlanmış gibi biraz daha detay verirseniz belki hatırlayabilirim
-
İngilizcedeki paragraf soruları yds’den bile zor geldi bana. Genel kültür de geçen seneden daha zordu. Yine 600 dolmayacak, hatta direkt mülakat bile yapılabilir 2019’daki gibi.
-
@vamos aynen bence de ydsden zordu paragrafların uzun olması önemli değil sık kullanılmayan zor kelimeler vardı
-
@bişilerbişiler sınıflandıma sorusu genel hükümler kısmında değil herkesin doğru kabul edilmesi gerekiyor..
-
@lysisminos evet ben de bunu farkettim sınavda nereden itiraz ediliyorsa edelim bence
-
@hya96 diğer arkadaş yazdı hocam şimdi eyvallah
-
@lysisminos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler sınıflandıma sorusu genel hükümler kısmında değil herkesin doğru kabul edilmesi gerekiyor..
Aday memır sorusu da -
- İletişim Başkanlığı mevzuat hazırlayan- yönetim hizmetleri daire başkanlığı
- cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile düzenlenebilen- sendika hakkı
- siyasal hal ve ödevler arasında düzenlenen- dilekçe hakkı
- aym bireysel başvuru konusu olamaz? Ben bunu konut hakkı yaptım AIHS kapsamında olmayan diye düşünerek
- Nahçıvan sorusu- Azerbaycan
- normlar hiyerarşisi anayasadan sonra- KANUN
- BM Almanya daimi veto hakkı olmayan
- Bakü- Tiflis- Ceyhan en doğuda hangisi deniyordu bilmiyorum
- Müslüman nüfus nedeniyle İslam İşbirliği Örgütü gözlemci üye olan- Hindistan dedim emin değilim
-
Arkadaşlar bir de matematikte bir soru vardı nakliye ile ilgili trafikte kaç dk beklemiş olarak buldunuz ben son dk baktım o soruyu emin olamadım
-
Ya bana çok zor geldi sınav. Geçen yılla alakası yoktu ingilizce paragları aşırı uzundu.
-
- İzmir İktisat Kongresi sorusu- Ziraat Bankasının kurulması kararlaştırılmıştır olan yanlış şık