Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@bişilerbişiler hayır hocam sadece usulüne göre yürürlüğe girmiş temel hak ve özgürlüklere ilişkin milletlerarası anlaşmalar diye bir şık vardı. usulüne göre yürürlüğe girmiş milletlerarası antlaşmalar kanun hükmündedir diye ayrı bir hüküm daha var anayasada kaymakam nickli arkadaşla tartışmamda argüman olarak onu da ekledim, sizin dediğiniz gibiyse bile usulüne uygun uluslararası antlaşmalar kanuna en azından denktir demek babında.
-
Telefondan yazdığım için her şeyin detayına inemiyorum kısa kesiyorum yanlış anlaşılmalara yol açıyo o da
-
@kaymakam-hanim-0, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bişilerbişiler yok temel hak ve özgürlüklere ilişkin demiyordu. Tek bir tane vardı
Sevindim
-
Matematikte grafik sorusu vardı. Şıklarda yüzdeler verilmiş artırılmış azaltılmış diyolardı. Onu ne yaptınız arkadaşlar
-
@boşlukta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Matematikte grafik sorusu vardı. Şıklarda yüzdeler verilmiş artırılmış azaltılmış diyolardı. Onu ne yaptınız arkadaşlar
67 artmıştır
-
Faktoriyel sorusu kaça bölünemez 25 idi sanırım
-
@bişilerbişiler evet
-
geçmiş yıl sorularıyla alakası yoktu. İletişim teorileri , iletişim başk mevzuat soruları gereksiz zorlamaydı geçen yıl en temel şeyler sorulmasına rağmen dicek söz bulamıyorum. ingilizce de geçen yılla alakasız uzun ve zor vocabler vardı.
-
@hya96, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@lysisminos evet ben de bunu farkettim sınavda nereden itiraz ediliyorsa edelim bence
Sınav öncesi 2019 ve 2020 ilanlatına baktım 657 sayılı kanun yazarken 2021 dr 657 sayılı kanun (genek hükümler) yazıyor diye genel hükümler harici çalışmadım. Kesinlikle itiraz edilmesi gerekiyor.
Ama 2 soru beni kurtarmaz -
@birdlyys o yüzden alan sınavı olmadan bu sınavı geçenin mülakata kalmasının yüksek ihtimal olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl alan sınavına kaç kişi kalmış bilen var mı?
-
Hatırladığım cevaplarda lübnan falan olan bi soru vardı
-
@muddei-hususi, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@birdlyys o yüzden alan sınavı olmadan bu sınavı geçenin mülakata kalmasının yüksek ihtimal olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl alan sınavına kaç kişi kalmış bilen var mı?
Geçen sene bile dolmamış, 492 kişi.
-
normlar hiyerarşisi sorusu milletlerarası anlaşmalar olan cevap. internettende kontrol edebilirsiniz iletişim başkalığı hizmet birimlerinde enformasyon geçen cevaptı.
-
@boşlukta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Hatırladığım cevaplarda lübnan falan olan bi soru vardı
Ab komşuluk projesibe dahil olmayan ülke sorusuydu cevabı türkiye olacakmış
-
-
@vamos, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@muddei-hususi, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Geçen sene bile dolmamış, 492 kişi.
Geçen seneki soruları görünce ümitlenmiştim açıkcası. Gecen sene türköe matematik ingilizce çok kolaymış. Bu sene onlar bile zordu ki ingilizceye değinmek bile istemiyorum.
Gecen sene 492 kişi kaldıysa bu sene 250 falan kalmalı🤭
-
Önceki bütün sınavlarına girip hepsini geçmiş biri olarak söylüyorum şimdiye kadar yaptıkları en zor sınav buydu.
İngilizce her şeyi belirleyecek. Zaten o seviyede İngilizce yapabilen kişi sayısı 300'de birdir.
İletişim teorileri kısmı da nispeten karışıktı. Bir tek matematik kolaydı diyebilirim ama benim matematiğim cidden iyi olduğu için öyle gelmiş de olabilir bana.
Sınavı yine geçtiğimden eminim. Büyük ihtimalle direkt mülakat olacak bu sefer de. Çünkü 100 kişi dahi geçememiş olabilir bu sınavı toplamda.
-
@bişilerbişiler valla 70 i geçen arkadaşları tebrik etmek lazım.
-
@vamos bu sayının düşeceğine eminim ama 300 kişi falan geçerse yine alan sınavı yaparlar
-
@hışhışıhançer, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Önceki bütün sınavlarına girip hepsini geçmiş biri olarak söylüyorum şimdiye kadar yaptıkları en zor sınav buydu.
İngilizce her şeyi belirleyecek. Zaten o seviyede İngilizce yapabilen kişi sayısı 300'de birdir.
İletişim teorileri kısmı da nispeten karışıktı. Bir tek matematik kolaydı diyebilirim ama benim matematiğim cidden iyi olduğu için öyle gelmiş de olabilir bana.
Sınavı yine geçtiğimden eminim. Büyük ihtimalle direkt mülakat olacak bu sefer de. Çünkü 100 kişi dahi geçememiş olabilir bu sınavı toplamda.
Siz alanda mı eleniyorsunuz mülakatta mı ?
Benim yaştan ötürü girdiğim son kurum sınavdı, o da kısmet değilmiş.
70i geçenleri şimdiden tebrik ederim.