Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@sbhGazi okuldan mezun olmuyorsunuz dimi hocam yani ben de bu coronadan sonra dank etti birşeyler. Pek net cevap alamadım eğer kasım ise mesele yok tecil o döneme kadar olur banada bir yerde ağustosta iptal edince eylül ayına tecil süren bitiyor sonrası bakaya kalma cezası var denildi.Hazirandan siz bakmaya başlayın eğer hiç uğraşamam derseniz de Ahmet yesevi var donem ücreti diger okullara gore biraz pahalı tek sorunu o
-
@arideni aynen hocam mezun olmayacağım ben. Nisan sonu gibi şubeye gittim onlar dedi Kasım diye. Sorun şu okul ne zaman ilişiği kesecek.
-
arkadaslar tezsiz uzaktan yapacak arkadas varsa burda iletisim.halinde olalim tarihler icin
-
Benim 30 Eylülde tecil bitiyor ancak koronadan dolayı ales Ağustosa ertelendiği için yüksek lisansa başvurmak için elimde ales puanı yok. Yüksek lisans başvuruları da ertelenir mi, eğer eylüle kadar başlayamazsam benim de sıkıntı olacak?
-
@sbhGazi Ben istenen belgelere baktım bir iki yerede bakınca sanırım iptal durumu kayıttan önce olmalı sen zaten durum belgesiyle gidiyorsun onlarda bildiriyor 20 30 gün içinde e devlette görünür. Bence kasım diyorlarsa garanti olsun diye önceden iptal etmek mantıklı zaten acele yok kasıma kadar zaten tecil olunur bu dönem başvurursan
-
@siyaset-bilimci hocam alım ile ilgili bazı okullar tarih değiştirmedi tezsiz opsiyonlara da bakmak faydalı olur mağdur olmamak açısından.
-
2.kez yüksek lisans ile askerlik tecil işlemi hakkında bilgi verebilecek var mı?
Burdur'da tezsiz yüksek lisansa kaydolmuştum, yılbaşında bitecek.
Kaydı sildirip aynı üniversitede farklı bölüme kaydolup tecil ettirme hakkım var mı?
Bu süreç nasıl işliyor?
Kaydı sildirdikten sonra sıkıntı çıkmasın ?
Yeterli vakit oluyor mu yeni kayıt için? Tecrübeli arkadaşlar süreci biraz anlatır mısınız lütfen? -
@ghamul1 mezun olmadığınız sürece tekrar tecil ettirebilirsiniz başka bir programa kaydolup. Kayıt sildirince teciliniz hemen düşse bile askerlik işlemleri için 2-3 ay zaman tanınıyor. O arada yeni kayıt yaptırıp tecil alabilirsiniz
-
@başarısız sağ olun hocam.
Yani kaydı sildirdikten sonra alacağım askerlik durum belgesinde flanca tarihte sevk edilecek gibi şey yazsa da sıkıntı olmuyor kayıt için?
Kusura bakmayın hocam emin olmak istiyorum da. -
@ghamul1 evet sıkıntı olmuyor. Eğer içinize sinmezse kayıt sildirmeden önce askerlik durum belgesi alın o yaklaşık 3 ay geçerli onunla kayıt olursunuz.
-
@başarısız eyvallah hocam, teşekkür ederim.
-
@IS-LM Merhaba, sizi etiketleyerek bir soru sormak istiyorum foruma.
Anadolu Üniversitesi uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans kontenjanlarına nasıl ulaşabilirim? Giren en son öğrencinin not ortalamasını öğrenmem gerekiyor.
-
Merhaba, soruldumu bilmiyorum.. Uzaktan eğitim yüksek lisansa başvurursam askerliği tecil ettirebilir miyim?? Uzaktan eğitim olması etkili mi?? Lütfen acil.
-
@yayiç22 Uzaktam eğitim tezsiz yüksek lisansa girerseniz askerliğinizi ertelersiniz.
-
Şuan halihazırda uzaktan eğitim yüksek lisansı en ucuz hangi üniversitede var?
-
@garipbankacı sütçü imamda 1200-1600 dü diye biliyorum sitesine bakınız ücret yayınlamışlardı
-
@crowdingout ücretler yazıyor ama ilanı bulamadım daha ilana çıkmadı mı acaba? Bir de ortalamam 2.90 gelir mi sizce?
-
@garipbankacı başvuru gününü açıklamışlardı sonra geri kaldırdılar twitterdan önümüzdeki günlerde yeni başvuru günlerini açıklayacaklarını belirtmişler gelir mi gelmez mi hiçbirşey diyemem hocam çünkü bende ilk defa başvuracam
-
@crowdingout anladım hocam sağ olun
-
askerlik tecili için ahmet yesevi üniversitesin de yüksek lisans yapacağım.İlk dönem ücretini yatırıp diğer dönemler ücretini yatırmazsam kaydım silinir mi ve askerlik şubesine haber verirler mi