Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@kpssagrubuu bu üniversiteden üniversiteye değişiyor. bazı üniversitelerde ilk taksidi yatırdıktan sonra diğerlerini yatırmaya gerek kalmıyor. üniversiteye sormanız lazım
-
Peki arkadaşlar, benim tezsiz yüksek lisans sürem Şubat ayında bitecek. Bazı arkadaşlar dönem başlamadan kaydını sildirmek zorundaydın diyorlar. Üniversite benimle ilişiği kesmeden tecilin bitimine 2-3 hafta kala ben kaydımı sildirsem, başka bir tezsiz yl ile tekrardan tecil ettirebilir miyim ? Yoksa bunu illa 3.dönem başlamadan mı yapmak gerekiyor?
-
Ben de ilk yüksek lisansın son döneminde kaydımı sildirip yeni bir yüksek lisansa başladım. Tekrar tecil edebilir miyim arkadaşlar? Daha önce benzer durumda olanlar oldu mu?
-
@Yunus1059 bakaya veya kaçak durumunda değilseniz, yaş sınırına ulaşmadıysanız veya yüksek lisanstan mezun olmadıysanız herhangi bir sınır yok hocam
-
@başarısız Hocam durumum tam olarak şöyle Yüksek lisans yaparken 3 sene 4 ay tecil vermişlerdi ben tecil bitimine son 4 ay kala kaydını sildirdim sonra da başka bir üniversiteye kayıt yaptırdım, yaşım 26 bakaya olayının ne olduğunu bilmiyorum ama e devlette askerlik durum belgesinde 30 Ekim 2020 ye kadar askerliği ile ilişkisi yoktur diyor. Sınıf ve tertibat bekliyor gibi bir şey yazıyor. Bu durumda sizin ifade ettiğiniz gibi bir engel yok değil mi?
-
@Yunus1059 yeni okulunuzdan tecil ettirebilirsiniz hocam bir sorun olmaz.
-
Yüksek lisansa kayıt olurken doldurduğum formda söyle bi kutucuğu doldurdum “Daha önce bi yüksek lisans programından askerlik tecilim yok” diye. Burda yukarıda sorulan sorulara karşılık geliyor sanirim. Son dönemde ilişiği kesip yeni bi programda tekrar tecil yaptirmak muhtemelen sıkıntı olur
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, tecil için anadolu ü. yüksek lisansa kayıt yaptırdım. Daha tecil işlemi yapılmamış , askerlik durum belgesinde sınflandırılmış yükümlü yazmakta, ne kadar süre içinde tecil işlemi yapılır bilgisi olan var mı, gecikmesi halinde sıkıntı çıkar mı ?
-
@ayyıldız18 bende kayıt yaptırdıktan 1 hafta sonra tecil işlemi gerçekleşmişti, gecikince askerlik şubesini aradığımda okula kayıt olunan tarihini dikkate aldıklarını gecikmenin bir sıkıntı oluşturmayacağını söylemişlerdi
-
@crowdingout Teşekkür ederim hocam, sağolasın.
-
merhaba benim tecil 2021 temmuz ayından bitiyor , sütçi imamda tezsiz yüksek lisans başlamıştım şimdi kaydımı aldırıp şubat ayında yeniden kayıt yaptırcam , kaydımı aldırırken tecilimin iptal edilmesini söylemelimiyim ? aynı okula farklı bölümden kayıt olcam tecil yapmama gibi bi durum var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@tuna1234 hocam sütçü imam tezsiz subattami başlıyor
-
@tuna1234 hocam YL için yaş şartı 35 mi
-
@mirakar bilgim yok hocam okulun sitesinden bulabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla yaş şartı yok
-
@adanali01 evet şubatta
-
@tuna1234 tesekurler hocam
-
@tuna1234 hocam merhaba YL için ne kadar ödüyorsunuz acaba Sütçü İmamda?
-
@imece-ece dönemlik 1200 tl
-
@tuna1234 teşekkür ederim hocam
-
@tuna1234 teşekkür ederim