Askerlik tecili için yüksek lisans
-
Basvurursunuz hocam 30 eylule kadar bi sikinti olmaz, 30 eylulden sonra bakaya olursunuz ama dikkat edin.
-
Ama kis donemin de sansinizi deneyin bence tezli yuksek lisanslarda ales ve dil notunuz varsa,tezsize para vermeyin bosuna. Alaninizla ilgili master yaparsanz kpss ye de yardimci olur.
-
@bianconeri, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans
Merhabalar, 16 haziran 2019 tecil bitiyor yazıyor yani otomatik mezuniyetten 2 yıl sonrasına atmışlar.Ama askerlik kağıdında 30 eylüle kadar sakınca yoktur diyordu, yani haziran 16 dan sonra direk bakaya mı olucam? Yoksa 30 Eylüle kadar yl ye kayıt yaptırabilecek miyim sorunsuz? Sonucta celp dönemi kasım olucak mantıken eylüle kadar sürem olucak ama yinede emin olup ocak ayında baavuru yapmaktansa yazın bircok ilana basvurmak daha mantıklı? Sizce 16 haziranda tecilim bitince yl ye basvurabılecek miyim eylüle kadar?
birebir aynı durumu merak ediyorum, diyelim şimdi YL yapmadık ve ağustos ayında bir kurumun mülakatına kaldık girmemize engel olur mu ?
-
mülakata girmemize engel olur mu yani
-
@modigliani-0, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans
@bianconeri, içinde söyledi: Askerlik tecili için yüksek lisans
Merhabalar, 16 haziran 2019 tecil bitiyor yazıyor yani otomatik mezuniyetten 2 yıl sonrasına atmışlar.Ama askerlik kağıdında 30 eylüle kadar sakınca yoktur diyordu, yani haziran 16 dan sonra direk bakaya mı olucam? Yoksa 30 Eylüle kadar yl ye kayıt yaptırabilecek miyim sorunsuz? Sonucta celp dönemi kasım olucak mantıken eylüle kadar sürem olucak ama yinede emin olup ocak ayında baavuru yapmaktansa yazın bircok ilana basvurmak daha mantıklı? Sizce 16 haziranda tecilim bitince yl ye basvurabılecek miyim eylüle kadar?
birebir aynı durumu merak ediyorum, diyelim şimdi YL yapmadık ve ağustos ayında bir kurumun mülakatına kaldık girmemize engel olur mu ?
Benimki de birebir aynı.celp dönemi kasima ayına kadar mülakata girebilir miyiz acaba ?
-
@sertcocuk hocam kesin olarak kağıtta 30 eylül skntı yok diyor ama tecil 16 haziranda bitiyor yani emin olmak istediğim yazın 30 eylüle kadar yl ye kayıt yaptırmam gerektiği değil mi
-
@bianconeri 30 eylule kadar yuksek lisans bulmaniz lazim evet
-
Arkadaşlar halihazırda İnönü universitesinde uzaktan eğitim tezsiz yuksek lisans ogrencisiyim. Bahar doneminde kaydımı dondurma imkanım var mı varsa askerlik tecilimi nasıl etkiler cevaplarsaniz cok sevinirim.
-
@bianconeri hocam benim e devlette 12.06.2019 twrihine kadar askerlik islemleri yonunden sakinca yoktur yaziyor. Tecil yaptigimda askerlik subesinin verdigi kagitta da 30.09.2019 tarihine kadar blabla. Bence bu durumda e devlet esastir. Ona göre bahar donemi kaydimi yapacagim ben. Riske atmak istemiyorum hiç
-
@kaimoğlan hocam bu tip durumlarda bazen askerlik şubeye bildiriliyor bazen bildirilmiyor, kaydı dondurduğunuz halde tecil sürebilir ya da hemen iletirler ve başka bir durum yoksa tecil hakkınız kaybolur. Bunu kaydı dondurmadan öngörmek zor.
-
@agor Bildirdikleri takdirde ağustosa kadar otelememin bir yolu var mi hocam? Malum 28 subattan once bildirilirse mayıs ayında gitmek durumunda kalırım
-
Askerlik şubesinin verdiği kağıtta hangi tarih yazıyorsa o esastır. E devlet haziran ayından sonra eylüle sonuna kadar otomatik tecil edildğini belirtir.
-
@kaimoğlan daha önceki tecil durumunuza bağlı o da hocam, daha önce lisans sonrası tecil hakkınızı kullandıysanız orada işler zorlaşır ama muhtemelen ertelerler bu durumda bile. Gerçi geç işliyor her halükarda bu işler o yüzden zaten dediğiniz tarihe kaymalar otomatik olacaktır diye tahmin ediyorum. Siz kaydı dondurduktan sonraki ilk ayı gözleyin sonrası çözülür muhtemelen hocam.
-
Arkadaşlar merhaba 12 haziran da mezuniyet tarihimde tecilim bitiyor. Muhtemel sevk tarihi 30 Eylül ve celp dönemi Kasım ayı gözüküyor.Bu durumda temmuz ayında gelebilecek bir ilana başvurabilir miyim ? Malum ilanlarda askerlikle ilişiği olmamak maddesi var.
-
@iibf7 kardeş ben de aynı durumdayım imkanın olursa tezsize başvuracağım bir sekilde.
-
@antepli-27 kardeşim ben de haziran temmuz gibi yeni dönem tezsizlere basvuracagim lakin tecil olana kadar bir problem olur mu diye düşünüyorum ama askeriyenin bana verdiği belgede 30 eylule kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor sanırım problem olmaz.
-
Arkadaşlar 2017 KPSS puanına göre P42 puan türünde 84.29 civarı sıralama kaç acaba bilgisi olan var mı ?
-
@iibf7 kardeşim bir arkadaş sevk olmasına 2 gün kala askerliği tecil ettirmiş 2 gün kala yüksek lisans kazanmış ben de aynı durumdayım senle
-
@iibf7 hocam e devlet ile subenin tarihleri farkli oluyor.Eger subeden askerlik durum belgesi aldiysaniz o tarihi baz alıyorlar.
-
@economist-04692 Hocam e devlette 12 haziran askerlik durum belgesinde 30 Eylül yazıyor .