İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kemankeşş kasım ayındaki sınav da kalitesizdi, bu sınav da kalitesizdi. ankara'da çok daha iyi üniversiteler varken ybü ısrarı neden, anlamış değilim.
-
@ahmetozcelik35 evet hocam anlaşılan çok ciddiye alınmıyor yapıverip geçiyorlar bu sınavı onu tecrübe ettim çok üzücü anlamış değilim altı üstü 100 soru gavatlık işte sinirlendim şimdi
-
@ahmetozcelik35 baskan suda sacma geliyor bana, kpss şartı istiyorsun amenna ama kpss konularında koyuyorsun sinava zaten bu vatandas kpssden belli bir puan yapmis belli bir birikimi var, sinavi yap göç mevzuatindan yürü, hadi illa soracam diyorsun 100 sorunun %30unu mevzuat dışı alandan sor, iktisattir maliyedir soruyon -daha dogrusu soramiyon- ne kafa bulandiriyon..
-
@asımus 84 de bende var hocam
-
Bende de 84 var ekler misiniz
-
@enjoythesilence ortalamayı ben söyledim ne alaka diye @zenginmemur açıkladı durumu. Şuan da forum akıyor zaten sen niye bı gerildin
-
@varol kpssnin bu sınavdan daha zor olması da cabası ters orantı var:)
-
@harmanHH ben akmıyor mu dedim? Sadece şahsi olarak size ilgisiz ve alakasız gelen şeyleri genellemenize eleştiri getirdim. Eleştiriye açık değilseniz ve eleştiri alınca karşınızdaki insanı gerilmekle suçlayacaksanız lütfen siz de yazılanlara eleştiri getirirken biraz daha rasyonel davranın.
-
10 gün sonra tüm bu sinir stres son bulacak. İl göç yüzünden millet sağlıklı diyalog kuramıyor. Temennim 77-78 lerde kapatması. Emek veren herkesin olur inş aminnn
-
@enjoythesilence Depeche Mode sever dostum relax istediğin eleştiriyi getirebilirsin go on
-
41 e 120 kişi 80in ustunde.Yani 5 katı desek 600 kisi 80 üstu yapar.Geriye kalan 200 küsur kisi kaça duser durum bu şimdilik
-
@enjoythesilence kardeş herhangi bir sorun yok eleştiri ile ilgili de bir sorunum yok, istediğiniz gibi gömün beni sorun değil de birşey dedim ortalama ile ilgili arkadaş da zaten açıkladı. Sen sonradan ne alaka bir yorum yaptın yani, istediği gibi yazıyor herkes. Bir durum yok ortada yaniii. Cümleten iyi geceler yoldaşlar:)))
-
-
@harmanHH iyi geceler hocam
-
@enjoythesilence farkettim hocam bende amacinizin o olduğunu da yazik mi değil 150 tane veriyi girmeye uğraşıyorsunuz o yüzden demiştim bende ️
-
@Gülbeşeker Hiç 80 ve üstü kapatmadı ancak yaptıkları son 4 sınava da girdim, son 4 sınav içinde en kolay olan sınav buydu.
-
@cancihan size 80 üstümü kapatır yani
-
@abdulbakitr hayirdir buralarin ağası mısın
-
@asımus 78
-
Ne zaman açıklanır ihtimalle