HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duranvarlık ama sinav iceriginde var mi uaiktisat buyume tr ekonomi ?
-
Arkadaslar halk bank personel ucret 2017 ocak ta 3000 lerd yaziliyo maas dogrumu .uzman yardimclik la ne fark var acaba ?
-
@kamuguy 3000 olmaz genelde 2200 diyolar net
-
@zenginmemur hocam yazdiginiz uzman yardimciligi mi 2200 maas bi uzman Yardimciligi iicn dusuk degil mi?
-
@kamuguy servis
-
@kamuguy servis görevlisi tek maaşlarda 1800 çift maaşlarda 3500 alır. Çift maaş yılda 4 defa olur. Bir yılı tamamlamak şartıyla nisan ayında 2 maaş temettü alır. Hedefler tutarsa mart ve eylül aylarında 1400 lira prim alır. Ayda 260 lira yemek ödemesi alır. Yds veya yökdilden 70 puanı olan 260, 80 puanı olan 400, 90 puanı olan 560 lira aylık dil tazminatı alır. Bankodan satış sıralamasında türkiyede yüzde 10'luk dilime giren banko görevlileri mart ve eylül aylarında 900 lira prim alır.
-
@gökalp tesekkur ler hocam
-
arkadaşlar kaynak tavsiyesi olarak ne önerirsiniz özellikle finansal sistem-uluslarası finansal sistem işletme yönetimi finansal yönetim ile ilgili
-
@kurumsinavi Dostum bu konularda en kapsamlı kitap eğer çalışabilirim dersen Metin Kamil Ercan hocanın Finansal Yönetim kitabıdır. Ancak çalışamam yetiştiremem diye düşünüyorsan, genel bankacılığa dair kaynaklardaki ilgili bölümleri güzelce çalışarak hazırlanabilirsin.
-
Arkadaşlar bu servis görevlisi için de İngilizcenin yarisi yapılmak zorunda mı?
-
@mütemmim-cüz hayır serviste o şart yok
-
@bonus çok teşekkür ediyorum.
-
Arkadaslar 7 haziranda tecilim bitiyor. Ocak döneminde yüksek lisans ile yeniden tecil etmeyi planlıyorum. Bu durum servis görevlisi başvurusu için sıkıntı oluştururmu. Konuya hakim olan bir kardeşim yardım ederse sevinirim.
-
Başvuruda tecil tarihi isteniyor mu arkadaşlar?
-
@kilici evet isteniyor sistemde giriyorsun o bilgiyi de
-
@bonus Haydaa. Yüksek lisansa kaydoldum ama hala tecil tarihi görünmiyor e devlette. Neyse teşekkürler hocam.
-
@kilici askerlik şubeden öğrenin edevlete geç işlenir
-
Arkadaslar ticaret hukuku kisminda sirketler hukuku da var mi? Kiymetli evrak hukuku ayri belirtilmis bi umit yoktur diyorum. Kesin bilgisi olan var mi?
-
@y-oguz90 gecen yil sordular sirketler.hemde muhasebede dahi adi sirket sorusu vardi
-
Hangi İle Kaç Kişi Alınacak Bir Bilgisi Olan Var Mı Arkadaşlar?