TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1479005
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli Orada 1-2 yere baktım hocam da 50-60 tl arası bir şey istediler. Orası haricinde bildiğiniz yerler varsa tavsiye makbule geçer.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        The kaymakam @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 abi ben Anadolunun köylerini gezmek istiyorum. Köy kahvesinde Ahmet amcanın sıkıntılarını, tek katlı evinin bahçesinde Ayşe teyzemin dertlerini dinlemek ve onlara çözüm bulmak icin çabalamak istiyorum. Günümüzde henüz teknolojinin bozamadığı samimiyetin ve muhabbetin timsali Anadolu halkımızla birlikte olmak istiyorum. Denizli de Recep Yazıcıoğlu, Diyarbakır'da Gaffar Okkan ve Mardin Derik'te Muhammed Fatih Safitürk olmak istiyorum. Şuna bak nasıl da hamaset yapıyor diye düşünebilirsiniz lakin samimi bir şekilde gönlümden geçenleri yazdım. Rabbim layıkıyla hizmet edecek olanlara kaymakam olmayı nasip etsin inşallah.

MülkiAmir007 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
        • MülkiAmir007
          MülkiAmir007 @The kaymakam Son düzenleyen:

@the-kaymakam hepimizin gönlünden geçenleri yazdın teşekkür ederim hocam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            giovani @cengizkan2 Son düzenleyen:

@cengizkan2 1. ve 14. iletimi okuyun.

• G
              giovani @Ercu Son düzenleyen:

@ercu "Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesinin sitesinde yayınlanan özgeçmişten
              Ahmet Nohutçu’nun 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler
              Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduğu anlaşılmaktadır5. Yani
              Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde doçent olarak çalışan ve Fakültede
              Kamu Hukuku Bölüm Başkanı olan, bu Fakültede idare hukuku ve idari yargı
              dersleri veren Ahmet Nohutçu’nun kendisi hukuk fakültesi mezunu, açıkça
              “hukukçu” değildir. " Kemal Gözler, Örnekleriyle Usûlsüz Alıntı Sorunu, Bursa, Yazarın Kendi Yayını, 2013. s.176

• G
                giovani @Ercu Son düzenleyen:

@ercu "Ahmet Nohutçu’nun kendisinin veya bu durumu bilen birisinin çıkıp
                doktora tezinin başlığının ne olduğunu, doktora tez danışmanının kim olduğunu,
                doktora tezinin ne zaman kabul edildiğini, tez jürisinde kimlerin bulunduğunu,
                tezi kabul edilmiş ise, neden bu teze YÖK Ulusal Tez Merkezinden
                ve ODTÜ Kütüphanesinden ulaşılamadığını açıklamasında kamu yararı
                olduğunu düşünüyorum. Daha açıkça şu soruyu sormak istiyorum: Ahmet
                Nohutçu geçerli bir doktora diplomasına sahip midir? Değil midir?" Kemal Gözler, Örnekleriyle Usûlsüz Alıntı Sorunu, Bursa, Yazarın Kendi Yayını, 2013. s.184

• K
                  kuzeyinkızı Son düzenleyen:

Tarihten nerden başlamalıyım çalışmaya bende fetihname'nin test kitabı var yeterli midir ? Tşkler 😊

• E
                    enea @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd Allah razı olsun hocam çok muhteşem bir arşiv sagolun

• E
                      economist.04692 Son düzenleyen:

a.nohutçunun kaymakamlık kampı çıkmış çıkan kanunname de 9 temmuzda çıkan cb kararnameleri işlenmiş işlenmiş ama kampta 10 temmuz ve sonrası çıkan 14 tane cb kararnamesi var diyor çok fark var mı acaba ?

MülkiAmir007 emre1910 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • MülkiAmir007
                        MülkiAmir007 @economist.04692 Son düzenleyen:

@economist-04692 fiyatı da baya iyiymiş 160 tl hiç fena değil 😖😖😖

• MülkiAmir007
                          MülkiAmir007 Son düzenleyen:

Arkadaşlar türkçeye hiç bakmıyorum konu davuluyla ilgili bilgi verecek arkadaş yada özet olan arkadaş varmı?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • M
                            MertÇINAR @MülkiAmir007 Son düzenleyen:

@mülkiamir007 Benim de bu konuda sıkıntım var, en azından hangi konuları çalışmamız gerektiğini bilen varsa ve yazarsa çok iyi olur.

Saltanat didükleri ancak cihân gavgâsıdır,
                            Olmaya baht-u saadet dünya da vahdet gibi.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              economist.04692 @MertÇINAR Son düzenleyen:

@mertçinar @MülkiAmir007 hocam çıkmış sorulara baktığımızda genelde paragraf soruları olmakla beraber anlatım bozukluğu ses bilgisi kısmından da soru gelmekte buralara bakabilirsiniz bence.

M MülkiAmir007 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                MertÇINAR @economist.04692 Son düzenleyen:

@economist-04692 Teşekkürler hocam.

Saltanat didükleri ancak cihân gavgâsıdır,
                                Olmaya baht-u saadet dünya da vahdet gibi.

• C
                                  corleone Son düzenleyen:

Arkadaşlar bitirdiğiniz ders ya da dersler var mı?

D MülkiAmir007 M 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • D
                                    derzulya @corleone Son düzenleyen:

@corleone bu gidişle idare beni bitirecek 🙂

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • C
                                      corleone @derzulya Son düzenleyen:

@derzulya Bende İnkılap ile Tükiye Ekonomisi'ni bitirdim (son rütuşlar). Pazartesi artık Anayasa ve İdare'ye başlayacağım.

• emre1910
                                        emre1910 @economist.04692 Son düzenleyen:

@economist-04692 hocam kanunnamede 9 15 16 Temmuzda yayimlanan 12 tane Cb kararnamesi var diyor

greyfalcon 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • greyfalcon
                                          greyfalcon @emre1910 Son düzenleyen:

@emre1910 9 - 15 - 16 Temmuz kararnameleri, 700- 702 - 703 KHK lar hepsi var. Bana bugun Kanunname ALtın seri elime ulaştı

emre1910 H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • emre1910
                                            emre1910 @greyfalcon Son düzenleyen:

@greyfalcon anladim hocam..ben daha alamadımda ama alacağım insallah iyi diyorlar...kitap soru sayısı olarak nasıl hocam

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 76
                                            • 77
                                            • 78
                                            • 79
                                            • 80
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 78 / 504
                                            • İlk ileti