ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Çekonomist bekleyeceğiz artık hayırlı haberleri senden alırız artık;)
-
Haftaya belli olmasi lazim,daha mulakat tarihi belli degil zaten
-
@2525 inşaallah bekleyeceğiz artık
-
Benim işletmeciler arasındaki sıram 62 idi başvurmadim. Sıra bana kadar gelirse çok üzülürüm.
-
Bence ilk20dekilere gelme ihtimali var aslinda dil sarti olmadigi icin,hatta ilk 10direk derecelik olanlara hitap ediyor ilan
-
Liste açıklanmış arkadaşlar
-
-
@escobar_p ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
odtüsbky geçen senin puanlarını dahil ederek şöyle bir sıralama yaptı: (Tahmindir)
kamu ve uluslarda 93'leri görüp işletmede 91-90 aralığında, iktisatta 90-89 aralığında, çeko, maliye ve hukukta ise 89-87 aralığında kapatır
Kamu ve uluslarda puanı yetmesine rağmen başvurmayanlardan dolayı liste beni şaşırttı ama diğer alanlardan tahminlerim tuttu sayılır en azından rezil olmadık :slight_smile:
@escobar_p yukarıdaki mesajlarda bana kesin gelir demişsin ama ucu ucuna gelmiş, iyi kurtardın paçayı :slight_smile:
-
@odtüsbky aynen Herkes başvurmuş sınava, zor girdik listeye Ankaraya verdiğim uçak paraları belimi bükmeye başladı şimdiden Rekabet'in sınavı için de o haftasonu tekrar Ankara'ya gideceğim.
-
bugün güvenlik soruşturması için aranan oldu mu acaba? bayaa bilgi verdik hani dolandırılmış olmayalım
-
@JanTinbergen evet beni de aradılar.Güvenlik soruşturması için biraz erken değil mi Daha mülakata girmedik
-
sanki bu mülakat hiç olmayacak gibi, ancak pazartesi başlıyor. daha önce bu mülakata giren var mıdır? sanırım uzun bir mülakat bizi bekliyor, günlük alım bayaa az çünkü. en az yarım saat içeride kalacağız sanki.
-
@JanTinbergen kurum 10 sene sonra lağv edileceğinden kimse fazla da umursamıyor sanırsam.
Bir de listelere baktığımda (İktisat için);2015 KPSS'den kalan 2 kişi geçen hafta başka bir uzmanlığa kabul edildi.
İlk 16'daki her kişi ya başka bir kurumun mülakatına girmiş sonuç bekliyor ya da Rekabet Kurumu,Vakıflar,SGK Uzm-Müf,Gümrük Müfettişliği sınavlarına da girmiş veya girecek.
Yedeklerin de büyük şansı var.Mülakatlarda sadece İktisat ve Mevzuat'tan soru geleceği için bana yarım saat sürmez gibi geliyor.
-
lağvedilse de ilgili bakanlığa atanır yine uzman olarak bence sıkıntı yok, ayrıca 10 yıla da bitmez gibi işi, kurumun iş yoğunluğu, uzmanların itibarı falan hiç bir bilgisi olan var mı? hiç özelleştirme uzmanı tanımadım hayatımda.
-
Hocam selamlar, 1 ve 2 no'lu listelerden mülakata giren arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz ne soruldu nasıldı?
-
@hacettepeir Ben girmedim fakat giren birisiyle konuşmuştum. 30-40 sürüyormuş mülakat. Alan soruları dışında mantık sorusu çözdürmüşler.
-
@İNSAN mülakat mı? Daha 'inme' indirecek çok şey görmeyiz umarım şu süreçte
-
@2525 Evet, mülakat. Özelleştirme sınav yapmadığı için acısını mülakatta çıkarıyor
-
@escobar_p en orijinal izlenimlere sahip dostumuz burda
-
Benim de öğrendiğim kadarıyla genel kültür, matematik, bölüm sorusu ve mevzuattan soru geliyormuş. Giren arkadaşlar genel kültürden ne tür sorular geliyor bilgi verebilir misiniz?