2018 İdari Yargı Sınavı
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime test . 100 soru . 4 yanlış 1 doğru .
Şimdi okuma fırsatım oldu.Girmeyecektım ama şimdi onun için de hazırlanmaya karar verdim.
-
@kendinehakime harika . : )
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime harika . : )
Pek harika gibi durmuyor :)Hakimliğin yanına şimdi İnsan Hakları ve Türkiyenin sosyo ekonomık yapısınıda eklemek gerekecek:)Vira bismillah ,bu ilan daha da heyecan kattı ,azimlendirdi :)))
-
Bugün kimler neye çalıştı yoklama yapalım:)
-
@breeze panoma yazdim "Bugun Idari hakimlik icin ne yaptın?" Vicdana gelip çalışırım diye:) tam anlamıyla başlayamadım ben arkadaslar araya kpss girdi guy girdi vmy girdi napacagimi sasirdim siz ne durumdasiniz
-
Ben sadece bu sınav için hazırlanıcam. Başka hedefim yok. Bugün azıcık VUK.a bakabildim. Şimdi de medeni hukuk okumaya çalışıcam.
-
@breeze, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ben sadece bu sınav için hazırlanıcam. Başka hedefim yok. Bugün azıcık VUK.a bakabildim. Şimdi de medeni hukuk okumaya çalışıcam.
önce borclar bitti bugunde ceza bitti yarın ıktısat ıle vergi baslıyor
-
@kendinehakime Alayınız girin anasını satiyimm...
-
@amirim siyasal mezunu olarak kaymakamlık ilk hedefımdı acık uclu yapıldıgında en son sınava katılmıstım zaten..Bu yıl kurum yogunlugundan sınava hiç hazırlanamadıgım ıcın hakımlıkte karar kılıp kaymakamlıga gırmem demiştim ama ılan gelınce ortaya cıkan kesınlıkle tekrar gırmeye karar verdım...Siyasalcıların alayının girmesi temennisiyle...
-
-
-
@kendinehakime cezada hangi kaynağı kullandınız acaba?
-
@mminervaa bence cezadan bi kaynak alinmasina gerek yok ceza genel ilk 76 maddeye bak soru kaçırmazsın zaten
-
@hakimeadayi tamamdır teşekkür ediyorum
-
Anayasa ve idare için elinde güncel not olan var mi ?
-
@asdfghjkl Emrah hoca hocawebde kanalinda degisiklikleri içeren video hazırlamış soru videolari da var sayfa altına da slaylari eklemis indirebilirsiniz
-
@paretowilfredo hocam merhaba duyumlarda bi gelisme var mi acaba
-
@handefirat Oldukça paylaşıyorum dostum.
-
Umarım ilan yakında gelir.
-
Ekimde sınav isterük