Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Mülakata ankara disindan gelecekler için bir şey belirtmek istiyorum. Mülakat yeri Balgat olanlar Aşti'den (terminal) yürüyerek 10 dkda gidebilirler
-
@atiba 2015 ve 2016 puanı benden yüksek olan 1200 den çok fazla kişi var onların başvurmamasının bir karşılığıydı bu yine olsa yine endişe duyardım bir yere kaçtığım gittiğim yok her zamanki yerimdeyim . kaçınacak bir durumda yok zaten.
-
@Necmettin-Artun alınacak olan 300 kişi 4 katı 1200 kişi son kabul edilen 1870 küsür aradaki fark 700 kişi .... Bu ilan değil 83 80 puanlara da inecekti fakat mulakatlarin aciklanmamasi ve keyfi başvurular 82 ye çıkarttı 83 e gelir mi acaba sorusu zaten matematik ilmine aykırı bir soruydu mulakat ta başarılar dilerim. ..
-
@Necmettin-Artun bi mantıklı konuş ya yazabilsen hemen ardından yazardın yazamadın işte. çünkü 85 90 la bana gelir mi diyenlerden farkın yoktu bu başvuru için 1350 sıralamada 1200 kişi alincak. bari kabul et haksızlığıni bi kusura bakma de.
-
@Necmettin-Artun Sabah ya da ogleden sonra diye ayrım yapmamislar istersen 40. Sırada ol sabahtan orda olman gerekiyor demek ki. Boş boş sorular sormaktan vazgeç artık.
-
@paretowilfredo hocam yokmuiçişleri uzmanlığı ile mahalli idareler kontrolörlüğünden bi haber
-
2.Komisyondayım 13 Şubat günü kapışacağız
-
@denetçi Hocam her başlıkta aynı soruyu sormuşsunuz. Öncelikle size daha önce yanıt vermediğimiz için özür dileriz. Fakat size yalnızca ''hayır'' ya da ''yok'' demek istemediğimiz için araştırıyoruz. Eğer sorunuz için kapsamlı bir cevap alırsak size özel olarak yanıt vereceğiz. İyi günler dilerim.
-
@escobar_p hocam sizin mülakat olmamışmiydi aksilik mi oldu yoksa.
-
@escobar_p 13 ünde 4. Komisyon benimde olaydık aynı komisyonda kapışırdık
-
@2525 bende 13nde 4. Komisyon hayırlı kapismalar şimdiden
-
@hayalimsgk başarılar dilerim hocam karanfil takarsanız ceketinizin cebine sizi tanırım
-
Yok mu 24unde mülakata gidicek kişi:) heralde kurumu kapatip gidicem
-
@paretowilfredo inş. bu kez Ankara açılır hocam. Ankara'nın açılıp açılmayacağını öğrendiğin anda haber edersen müteşekkir olurum:)
-
23u var kurtarmaz mı Hocam : ))
2.komisyon Sıhhiye -
@odtüsbky kardeşim Ankara talepte bulundu. Ama kabul edildi mi onu ogrenemedim. Aslinda gecen alim da talep vardi ve acilmamisti. Ankara siz iki mulakat oldu. Bu kez acilacagini dusunuyorum.
-
Arkadaşlar diplomayı sgkya onaylatan var mi, sorun yaşayan oldu mu ve direk müdürlüğe mi çıkıyoruz ? ( cok mu soru sordum acaba )
-
@FameFabre başarılar o vakit:)
-
@arsenlupen eğer okuldan onaylı diploma fotokopisi varsa o da olur. diyor ki " Kurumumuzca, noterce VEYA mezun olduğu üniversite tarafından onaylanacak örneği."
-
@arsenlupen Ben çarşamba günü oturduğum ilçenin bağlı olduğu sosyal güvenlik merkezinden onaylatacam ama direkt müdürün odasını sorup kapısına çıkarım herhalde Sen yine de pazartesi halledeceksen deneyimini paylaşman fena olmaz:)