2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@tyr61 dostum duyum ne kadar sağlam olursa olsun sonuçta kesinligi yok
-
Dropbox etkinliğine katılan arkadaşlar.. Son durum nedir ? Bu işi tamamlayacağız mı yoksa bu şekilde kalacak mı ? Bir yandan katılım talepleri geliyor
-
@luthor @Oruçreis @kplnnali
@abdullahogz
@Oruçreis
@ümithak
@gizemce
@garipyolcu
@mülki
@hoyratbeg
@demoklesinkılıcı
@k-33
@politicssbf
@swl35
@onuktekin @wagner06
@relax
@sbn98
@ayran
@kaymakam106
@sislerbulvari
@Mülkiyeli45
@Mülkiyeli45
@sbn98
@kemoenes
@mülkiyesbf
@bolulu
@ümithak
@Kelkitli
@Mülkiyeli45
@ofa
@ayran
@siyasal
@yörük20
@jokerr
@mülkiye1859
@mülkiyesbf
@BF24
@abdullahogz -
Drobbox a ekler misiniz seacey34@gmail.com
-
@can-mavi aynen orda haklısın dostum nasip artık kafalar karmakarışık KPSS yönelik çalışmaya döndüm gelirse tekrar dönerim kaymakamlığa
-
son iki sınavdan edindiğim tecrübe bu sınavın ilanı gelene kadar kpss ye yönelik çalışın derim.elinizde puanınız olsun.herkese kolaylıklar dilerim.
-
hayırlı günler arkadaşlar dropbox uygulamasına beni de ekler misiniz denge1070@gmail.com
-
Ne dropbox'mış arkadaş.. Sınavla ilgili duyum vardır diye bakıyorum, hemen dropbox .. İşe de yaramıyor gördüğüm kadarıyla.
-
@kemoenes biraz gec oldu biliyorum kanunu bekleyen arkadaslar kusura bakmasınlar en kısa zamanda halledecegm
-
@vamos sanırım katılmak isteyenler içinde her kanunun soru cevabı çıkmış soru tarzında hazır bir şekilde dosyalar mevcut diye düşünüyorlar öyle bir hayat yok tabi :))
-
@can-mavi yaklaşık bir buçuk ay önce konuştuğum bir arkadaşım da bana sınavın bir ay kadar erteleneceğini söylemişti, bu sayfadan paylaşmıştım ben de, sizinle duyumlarımız ortak gibi. Ben sınav mayısta olacakmış gibi çalışmaya başladım, umarım mülakatınız olumlu sonuçlanır ve bu süreci yeniden yaşamazsınız.
-
@mülki amin kardesim ınsallah
-
@can-mavi kardeşimiz sadece iyi niyeti için duyum kovalayan ve bunun için çaba gösteren bir arkadaşımız bundan emin olabilirsiniz.
-
@antimülakat aynen oyle dostum , sağolasın ...
-
@can-mavi dostum,senin iyi niyetli biri olduğunu zaten biz (başlığın müdavimleri) biliyoruz.
-
@osenebusene Allah razı olsun kardeşim , sağolasın bu düşünce için
-
@vamos, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Ne dropbox'mış arkadaş.. Sınavla ilgili duyum vardır diye bakıyorum, hemen dropbox .. İşe de yaramıyor gördüğüm kadarıyla.
sayfanın adı sadece ''sınav duyumları'' olsa idi haklı olabilirdin ancak bu sayfanın en başından beri biz bunun hazırlığını yapıyoruz. beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak insanlar emek veriyor bu işlere
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@vamos, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
sayfanın adı sadece ''sınav duyumları'' olsa idi haklı olabilirdin ancak bu sayfanın en başından beri biz bunun hazırlığını yapıyoruz. beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak insanlar emek veriyor bu işlere
Ondan bahsediyorum evet, hiç beğenmedim.Gayret eden arkadaşlara saygı duymakla birlikte bu çalışmanın işe yaramaz olduğunu düşünüyorum. Dropboksçu arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@kemoenes hocam bende aynı şekilde tamamen aklımdan cıktı su surecte de kaymakamlık tarıhı yakın gorunmedıgı ıcın kaymakamlığa dair bir çalısmam olmadı.Hatta sırf kendım tamamlayamadıgım için drobox da paylasımlardan tek bir cümle dahi okumadım.Kusura bakmayın öncelikle, vakıfbank sınavından sonra elimden gelenın en ıyısını yapacağım.Eğer o zamana kadar da bir surprız olur ilan gelirse herseyi bırakıp uzerine düşeceğim
-
@gizemce, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes hocam bende aynı şekilde tamamen aklımdan cıktı su surecte de kaymakamlık tarıhı yakın gorunmedıgı ıcın kaymakamlığa dair bir çalısmam olmadı.Hatta sırf kendım tamamlayamadıgım için drobox da paylasımlardan tek bir cümle dahi okumadım.Kusura bakmayın öncelikle, vakıfbank sınavından sonra elimden gelenın en ıyısını yapacağım.Eğer o zamana kadar da bir surprız olur ilan gelirse herseyi bırakıp uzerine düşeceğim
estağfurullah hocam. Olduğu kadar yapacağız artık. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Sonuçta bu da bir mücadele. Herkesin kendine göre işi gücü var zaman bulamayabilir.