2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Dostlar, öncelikle resmi yoldan açıklanan ilanınız hayırlı uğurlu olsun. Allah olumlu netice almayı da bu forumda yer alan ve gerekli liyakata sahip olan dostlarımıza nasip eylesin. Kaim makam olarak bilinen bu değerli mesleği ty forum içerisinde yer alarak kazanmayı başaran onlarca arkadaşımız yer aldı. Kim bilir belki yeni onlar şimdi yine aramızda yer alıyor.
Kaymakamlık başlığında sevgili kardeşim @paretowilfredo olduğu sürece kendisine bu konulardaki saygımdan dolayı, başlık içerisine olabildiğince müdahil olmuyordum. Kendisi ty hareketini kurduğumuzdan beri Sayıştay, İdari Hakimlik ve Kaymakamlık sınavları konusunda neredeyse hiç yanılmadan doğru bilgiyi çok öncesinden sizlere sunmuştur ve sunmaya da devam etmektedir. Aynı şekilde @canmavi gibi hakkında bir çok iyi sıfatı bir arada kullanacağım bir adamda burada ise başlık için bal ve kaymak bir arada diyerek, diğer başlıklarda yer almayı daha münasip görüyordum. Bu arada kardeşim @paretowilfredo nunda bedenini ve ruhunu biraz dinlendirmem gerektiğini hissettim. O yüzden bu başlıktaki havayı solumaya karar verdim. Artık başlığın gözü ve kulaklarından biri de benim.
Öncelikle şunu belirtmemde yarar olduğunu ifade etmek istiyorum. Kaymakamlık, idari hakimlik ve sayıştay sınavları için kimsenin %100 garantisi yoktur. Bu yüzden de referans konusunda eleneninde, kazananinda; ünvanı, siyasi veya bürokratik gücü ufak veya büyük olan bir isme ulaştığına kesin olarak bakabilirsiniz. O yüzden de burada kazananları zan altında bırakmak çok bir şey ifade etmiyor.
Şunu da belirteyim. Referansı olmadığını düşünen kimse de, sadece bu nedenden dolayı bu sınava hazirlanmaktan vaz geçmez. Gücü ve cesareti olmadığı için vaz geçer, bu çok nettir. Ancak cesareti olanlar ve deneyenler başarır, diye çok özel bir söz vardır üstüne de konuşmaya gerek yok.
Dediğim gibi sizlere şu 3 ayın sonunda artı bir 3 ay daha ekliyorum, 2019 yılı başında Kaim Makam sahibi dostlar olarak görmeyi Arifenin öncesinde Allah'tan niyaz ediyor ve saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.
-
@hoffafd ALLAH yardımcınız olsun
-
@hoffafd hocam sorma ya neye nasıl calisacagimizi şaşırdık, bir de şu sınav işlerini planlı programlı yapabilseler..
-
@antimülakat Ağzına sağlık ..
-
Arkadaslar oncelikle merhaba, aktif degildim daha once bu sitede ama gelen ilanlar beni de heyecalandırdı. Bundan sonra ben de takipteyim. Tek merak ettigim konu sinavin test mi yoksa açık uçlu mu olacağı. Yazı gözden çıkarıp suan kpss agırlıklı olmakla beraber kaymakamliga hazırlanacagim son hiz. Insallah hepimizin hakkında hayirlisi burada gercekten emek veren insanlar cogunlukta, takipteyim herkese basarılar:)
-
@1umut HOCAM GK GY MATEMATİK TÜRKÇE TARİH SEKLİNDEMİ OLUR ONLARIN DAGILIMI NASIL OLUR
-
@antimülakat eyvallah dostum , bilmukabele
-
Turkcede konu dagilini nasl ? Calisma takvimime gore sadece turkceye zaman kalmiyor.. turkceye calismasam sorun olur mu sizce? Paragrafta anlam cumlede anlam vb ise calismayaym diyorum
-
İlan ne zaman gelir acaba ?
Test mi e-sinav mi belli değil .
Konu dağılımı ve soru sayısı belli değil .
Bunlar sınav tarihi kadar önemli bence . Tamam sınav banko 2 Eylül ama ya strateji ne olacak ? Nereye gittiğini bilmeden yola cikanin vay haline .. -
@suigeneris bunu bilen yazsa
"Sen nereden biliyon krds" yazan çıkar mı acaba:)))
-
@osenebusene Sinavin 2 eylulde olacağını burada çok önceden haber veren 1-2 kişi var. Hatta sınavın birde test olacaginida söylediler ve söylüyorlar da ..
Açıkçası biraz daha birşeyler söyleseler planimi onlara göre hazırlarım en azından ilan gelene kadar ...... Sonuçta dedikleri çıktı ..... -
Son sayıştay fiyaskosundan sonra e-sınavda ısrar ederlerse bu kez kendi bacaklarını kötürüm bırakmış olurlar.
-
@rootofallevil kendi bacaklarını kötürüm bırakmak mi ? :d
Açık uçlu Türkçe sorusu -
@suigeneris hocam bunların çok bir önemi yok . sen iktisatla Türkiye ekonomisinden bir giriş yap onları bitirinceye kadar ilan gelir zaten .
-
@rootofallevil ben böyle güzel bi deyim görmedim :))
-
@timuçin hocam Türkiye ekonomisi ve İnsan hakları olarak girişimi yaptım : )
Haklısın bu arada . -
@suigeneris yörükler bilir "göç yolda düzülür" hele bir yola çıkalım .
-
@timuçin kervan değil miydi o ?
-
@suigeneris Testttttttttttt. Acaba diyorum başka bi dil mi konuşuyorum
-
@amirim ben zaten itimat ediyorum sana .
Kızma yahu : )