2018 Kaymakamlık Sınavı
-
ben kazandım ama hazırlık için elimden geleni eder. katkı sağlamak isterim nasıl yapabilirim?
-
Yargı sanırım boş kalmış kendi notlarımı anlaşılır bi şekilde temize çekersem bende katkı sağlayabilirim
-
@refik-soydam kazananları pistten alalım
-
-
@refik-soydam varsa notlarınızı veya buna benzer materyalleri yüklemeniz bizleri mutlu eder
@Rorschach159 tabi hocam yazarım sizi yalnız dropbox hesabı açabilir misiniz ? -
Tarihle ilgili not yükledim umarım işinize yarar arkadaşlar. Bir de sormak istedigim; iktisatla ilgili herhangi bir başlık açılmamış bu konuda yükleme yapılmayacak mi ? @kemoenes
-
Mikro iktisatla ilgili çalışma yapabilirim
-
@swl35 tarih notları çok güzel hocam emeğinize sağlık. İktisat klasörü daha önce eklenmişti. Kontrol ettim duruyor.
-
@elzem ne kadar iyi olur hocam En önemli kısımlardan birisi ve ne gibi yardımlaşma yapabiliriz pek bilemiyorum iktisat konusunda
-
@kemoenes şimdi benim çıkarttığım notlar var bi yandan da çeşitli soru bankalarında çıkartmaya başladigim notlar felan olacak
-
@elzem iyi olur hocam yükleyebilirsiniz
-
Arkadaşlar; listemizin son durumu aşağıdaki gibidir.Kendi hazırlayacağınız sorular olduğu gibi GÜNCEL bulabildiğimiz soruları da sisteme yükleyebilir, ciddi bir soru havuzu oluşturabiliriz. Bitirmeyen veya zaman bulamayan arkadaşlar aman unutmayın ne olursa olsun başladığımız işi bitirmemiz lazım...
YENİ KATILAN ARKADAŞLAR; kanunlardan alınmış olanları da alabilir.....
Şuan sadece Anayasa - YARGI konusu kaldı arkadaşlar....
1- Anayasa-(temel hak ve özgürlükler) (yasama) @luthor (Yürütme) @Oruçreis (Yargı) ??????
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- @abdullahogz
3- Belediye kanunu- @Oruçreis
4- Bilgi edinme kanunu- @ümithak
5- Büyükşehir belediye kanunu- @gizemce
6- Devlet ihale kanunu- @garipyolcu
7- Devlet memurları kanunu- @mülki
8- İl idaresi kanunu- @hoyratbeg
9 - İl özel idaresi kanunu- @demoklesinkılıcı
10- İmar kanunu- @k-33
11- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu- @politicssbf
12- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun- @swl35
13- Kamu ihale kanunu- @onuktekin
14- Kabahatler kanunu- @relax
15- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu- @sbn98
16- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu- @ayran
17- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu- @kaymakam106
18- Kamulaştırma kanunu- @sislerbulvari
19- Köy kanunu - @Mülkiyeli45
20- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun- @Mülkiyeli45
21- Mahalli idare birlikleri kanunu- @sbn98
22- Mal bildirimi kanunu- @kemoenes
23- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun @mülkiyesbf
24- Milletvekili seçim kanunu- @bolulu
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun- @ümithak
26- Polis vazife ve salahiyet kanunu- @Kelkitli
27- Siyasi partiler kanunu- @Mülkiyeli45
28- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun- @ofa
29- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun- @ayran
30- Meclis iç tüzüğü- @siyasal
31-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun- @yörük20
32-2972 sayılı mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun- @jokerr
33- insan hakları eşitlik kurumu kanunu- @mülkiye1859
34- kamu denetçiliği kanunu @mülkiyesbf
35-kişisel verileri koruma kanunu- @BF24
36-aym kuruluş ve çalışma usülleri kanunu- @abdullahogz -
arkadaşlar bugün resmi gazetede kişisel verileri korumu kurulu çalışma ve esasları hakkında yönetmelik yayınlandı. Değişen hükümler var sanırım henüz inceleme şansım olmadı. Bilginiz olsun.
-
@kemoenes var zaten hesabım paylaşırım ayrıca bi klasör notum da var ama hiç paylaşamak düşüncesinde olmadığım için kendime göre çıkarttım iyi bildiğim hakim olduğum kısımların notunu çıkarmadım önümde 2 sınav var onlar bitsin eklerim düzenlediklerimi
-
@rorschach159 siz bilirsiniz hocam. Nasıl uygun görürseniz. Herkes bir şekilde bu oluşuma destek veriyor. Kötü niyet barındırdığını düşünmüyorum kimsenin ama olabilir de. O yüzden dikkatli olmak gerekir. Böyle önemli ve hassas bir sınavda tek harfin bile önemi var.
-
@kemoenes yüklemeyi nereden yapacağım? mesajla yazabilir misi niz? ben pek anlamıyorum bu teknoloji çağında (y kuşağının x kuşağı ile sınırları olan belki de yeniden mülki sınırlar belirlense x kuşağında olacak taraftanım:)
-
@kemoenes kanunların tümünü mevzuat.gov.tr başbakanlığın özel personel çalıştırdği bu adresden almamız gerekiyor. kalanların tümü güncel değildir. tek güncel adres mevzuat.gov.tr
-
@refik-soydam kardeşim, dropbox hesabı almak gerekiyor. Kullanımı kolay. Mail adresinizle üye olduktan sonra mail adresinize davet göndereceğim oradan yüklemeler yapılıyor
-
@kemoenes beni de ekler mısınız yamanismail092@gmail.com
-
@kemoenes tekirdagtrabzon@gmail.com aderes ile açtım wista yüklü bende güncel sürüm gerekli vs uyarı da verdi ama inşllah sorun teşkil etmez