GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@luthor Doğru hocam Öyle kyk ve sgm de olacak burda esitlik halinde yazili sinav notu yuksek olan tercih ediliyormus simdi baktim ilana
-
@brzezinski teşekkürler
-
Arkadaşlar benim iptal edilen soru ile birlikte toplam 73 doğrum olması gerekiyor ama sistemde 72 doğru gösteriyor.bunun için nereye itiraz etmem gerekiyor.
-
inşallah dernek denetçiliği mülakatı ile çakışmaz.
-
Engin yaşar aramizdan biri mi masallah tüm sinavlarda var arkadasimiz
-
@paretowilfredo üstad senin kulağın deliktir. bu denetçilen turne süreleri ne kadar acaba ?
-
@shady1 Ben biliyorum da söylemem
-
@baumol, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@shady1 Ben biliyorum da söylemem
-
@shady1 bende biliyorum ve söylerim.fiyatı özel mesajla bildirin lütfen
-
@siyasallı71 ayni okuldan misiniz yoksa
-
Listenin yarisindan fazlasi bizden galiba
-
Herkes gercek ismini yazsin bu ne böyle rol yapmayın
-
Listede en az 10 kişi başka kurum kazanmış arkadaşlar baska kurum kazanıp yinede girecek olan var mıdır
-
@zyn1308 ben varım
-
Çok şükür mülakattayız, güzel oldu bu
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun dostlar. Meslek olarak keyifli olacağını düşünüyorum. Şimdiden mülakata girecek olanlar çalışmaları hızlandırsın. Diğer teftiş kurullarına göre daha gayriresmi bir yer olacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat turnesi olur mu, nasıl olur hocam. Bi de gayriresmi derken ne demek istediniz anlayamadım
-
@genclerbirlikli hocam VMY, Gümrük, ÇSGB ve SGK Teftiş gibi teftiş kurulları aşırı ciddi ve üstad-çömez ilişkinin en ağır olduğu yerler. Oysa GSB, KTB ve GTHB gibi bakanlıklarda bu ilişki bunlar kadar resmi değil. O anlamda gayriresmi dedim. Turne süresi 1-1,5 ay arası değişiklik gösterdiğini duymuştum. Yılda kaç kez çıkıyor bilemiyorum. Bu anlamda digerlerine göre daha rahat diyebilirim.
-
@antimülakat hmm o açıdan resmiyet, anladım hocam diğerlerine göre rahat olduğu kesin zaten
-
@antimülakat hocam bu 1-1.5 ay toplam tune süresi mı yoksa bir turne süresi mi