2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@paretowilfredo @Vice-Versa boyle ahlaksizlar bu forumda nasil bariniyor?? Bir de bunun gibileri iş sahibi olacak.aaa pardon bir de universite okumus nerden indigi belirsiz herif.
-
Bu ileti silindi! -
@erciyess başarılar Umarım tecrübelerini bizlerle paylaşırlar ️
-
@vice-versa alalim bu arkadasi burdan @paretowilfredo @Antimülakat @Priss
-
@vice-versa insaallah işsiz kalırsınız en güzel beddua bu bence.. siz hiçbir yerde çalışmayı haketmiyorsunuz
-
Gerekli temizlik yapıldı dostlar. Siz muhabbetinize devam edin. İyi forumlar.
-
Arkadaşlar merhaba İstanbulu bilen birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim ulaşım konusunda 2 sorum olacak.
- Sabiha gökçenden hiltona nasıl gidebilirim?
- Mecidiyeköyden Ataşehire nasıl gidebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
-
@mrvguy rica ederim
-
@meltem_90 Hayır eski tarihti 7-8 Mart. Şuan 25-26 Şubat a çekildi var mı Mersin için girecek tanıdığınız?
-
İstanbullu yok mu arkadaşlar. Biz her mülakatta Ankara'yı tarif ediyoruz bi yardımcı olun bakalım
-
@ozgun aynen Mersinden biri 6 7 mart dedi yeni tarihlerden sonra, onu sonradan ogrendim iletiyi de sildiremedigim icin kaldi oyle. Mersin subatin sonuna alinmis
-
@nenehatun sabiha gokcenden otele e11 otobusuyle gecebilirsiniz yeni sahra duragi otelin onu oluyor hatirladigim kadariyla
mecidiye koyden atasehire metrobus ve otobus kullanmaniz lazim ama suan otobus hatlarini hatirlamiyorum cok oldu benimde ist.dan ayrilmam , daha iyi anlatacak bi arkadas cikacaktir eminim -
@cokissiz çok teşekkürler hocam istanbul karışık malum
-
arkadaşlar, burada maaşlar hakkında tartışmalar yaşandığına yaşandığına, 2000 tl maaş alacağımıza dair söylentilerin dile geldiğine -şayet mülakatı geçersek- (servis görevlisi pozisyonu için) şahit oldum. toplanın 3 yıldır servis görevlisi pozisyonunda çalışan bir yakınımın/ağabeyimin bana verdiği bilgiler ışığında açıklamalar yapacağım; bize verecekleri maaş ortalama 3000 tl olacakmış o da yemek parası, temettü primi, performans primi hariç yani 2 ay çift 1 ay tek maaş alacakmışız ki bu da 1 yılda 18 kez maaş almak demek ortalaması 3000 tl yapacakmış tekrar ediyorum primler hariç yani sözüm odur ki; buldunuz bunamayın mülakatınıza iyi hazırlanın 2017 nin bütün makro ekonomik göstergeleri, halbanka dair her şeyi ( kuruluş sermayesi, şube/çalışan sayısı, aktif- pasif ve karlılık oranlarını) adınız gibi bilin mülata girmeden, son olarak herkese başarılar ve bol şans...
-
@bendelidegilim dostum istanbul icin mi bu maas
-
@bendelidegilim hocam iyi ay tek bir ay çift diye biliyorum
-
İstanbullu arkadaşlara benim de bir sorum olacak. Pendikten Kadıköy'e ordan da Bahçelievler metrosuna en kısa sekilde nasıl gidebilirim ?
-
@bendelidegilim 2500-3000 arası ise çok iyi. Ben 1950 civarı bekliyordum.
-
@ceska 3 yildir calisiyosa olur
-
@nenehatun sabiha gökçen'den hiltona e-10,e-11,16s iett otobüsleriyle gecebilirsiniz yenisahrada inecegim derseniz zaten tam otelin karşısı oluyor. aynı zamanda havaalanından havaşlar mevcut onlardanda kadiköye gidene binerseniz yine aynı şekilde yenisahrada inebilirsiniz. en hızlı şekilde e-11 ve havaşla geçersiniz e-10 baya dolaşır. mecidiyeköyden ataşehire kalkmadıysa 256 nolu otobüs vardı onunla geçebilirsiniz tahminimce ataşehir genel müdürlüğe yakın bir yerden geçiyordur. baktınız o otobüs kalktı veya yoksa kadiköye geçin mecidiyeköyden metrobüsle veya kadiköye geçmeye bir sürü yöntem var. kadiköyden 8y var onunla ataşehir genel müdürlüğe gidebilirsiniz. ama mecidiyeköyden 256 duruyorsa en kolayı o olur sizin için.