2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@felix adamlar da biliyor bunlar yıprandı eskdi bu sınavlarla diye acımışlar
-
@fagam91 iş başından kasıt eğitimi de kast ediyor olabilir ik çalışanı . Çünkü eğitim ile birlikte çalışmaya başlamış oluyorsun.
-
@nikola-tersla aynen öyle olmuş kime sorsam tatil yapıyorsun öyle ekstra bir şey yok işi işe başlayınca öğreniyorsun dedi
-
@felix bu bi kaç gündür işle ilgili iştahımız kabardı inşallah sonuçları da herkes için hayırlı olur. Biz de tatilimizi yaparız
-
@marjinalfaydali yani benim bildiğim ziraat şu ara cayır cayır çağrı merkezi elemanı alıyor neden? çünkü çalıştıracaklar onları 1 2 belki 3 sene orada sonra içeriye banko görevlisi pozisyonuna alacaklar oradan da servis görevlisidir, yönetmen yardımcısıdır ilerlenecek uzun bir süre de alım olmayacak gibi imiş söylenenlere göre
-
@bendelidegilim hocam cagri merkezi icin suan alim yapiyorsa el altindan aliyor sanirim? Ne bi ilan ne bi haber yok bununla ilgili...face e de dusmedi hic.
-
Mülakatların ne zaman açıklanması öngörülüyor arkadaşlar hepsi birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı açıklanacak
-
@krtalprn istanbul önce açıklanacak deniyordu. Ama bugun itibariyle bütün mülakatlar bitiyor hepsi birden de açıklanma ihtimali belirdi. Tabi hepsi varsayım bakalım.
-
Evet bugün itibariyle mülakatlar bitiyor.Sürecin sonunda yüzü gülenlerden olacak mıyız bilinmez ama mülakat aşamasına gelen herkes bu mesleği haketmiştir.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun -
@zweigstefan teşekkürler hocam
-
Banka kadar insani sömüren, mutsuzluk abideleri yaratan başka bi kurum yoktur. 1 sene oldu halkbankasina gireli ve hayatimi kararttigim için kendime kızıyorum. Eger alan bilginiz varsa kpss için bi potansiyeliniz azıcık dahi varsa girmeyin bankalara. Uyarımı dikkate almanız dileğiyle yolunuz açık olsun.
-
@economicsx Burada bir çok insan bir umut gelecek güzel haberi beklerken sizin gelip temellendirmeden "mutsuzluk abidesi" olarak nitelemeniz bence çok doğru değil. Biraz daha nedenlerini anlatıp hangi pozisyonda olduğunuzu söyleyip ben bu bu sebeplerden dolayı mutsuz oldum umarım siz olmazsınız demeniz daha hoş bir yaklaşım olurdu. Ayrıca herkes bankaların çalışma temposunun yoğun ve dinamik olduğunun zaten farkında bu kabulle insanlar sınava giriyor işe başlıyor vs. Emek sömürüsü olduğu konusunda, çalışmanın karşılığının alınmaması konusunda evet bankalar çok hakkaniyetli olmayabilir ona diyecek bir şey yok lakin zaten KPSS'si olan da olmayan da şu ilansızlık ortamında banka ilanlarına yönelmiş durumda. Ayrıca insanların kariyer hedefi bankacılık ise eğer çok mutsuz olacaklarını da zannetmiyorum. Mutluluk/mutsuzluk göreceli, subjektif kavramlardır. Sizin iş hayatınızdan beklentiniz ile bir başkasının ki aynı olmayacağına göre sizin mutsuz olduğunuz yerde bir başkası gayet mutlu olabilir, tabi tersi de geçerli. Ayrıca ülkemizdeki "iyi iş" kavramı az çalışıp maaşı çok olan iş olarak algılandığı için ve gerçekten çalışmayı kimse istemediği için yaşanıyor bence "mutsuzluklar"
-
Hangi meslek olursa olsun birileri cikip cok kotu oldugunu iddia ediyor illaki. Burada size sakin guy olmayin cok kotu bir meslek diyen 10 dan fazla kisiyle karsilastigimi soyleyebilirim. Guya girersin guyu begenmezler vmy girersin onu begenmezler banka dersin banka zor derler ne yapacagiz arkadaslar gonul ister ki babalarimiz fabrikator olsun biz de yan gelip yatalim ya da yarim gun calisip tam maas alalim ama yok oyle bisey kulak asmayin bu moral bozucu insanlara. Bir sey den memnun olmak ya da olmamak sizin elinizde . Banka zormus evet bizde biliyoruz zor kolay ne var ki soyleyin allah askina.
-
@economicsx işsizlikten iyidir eline beş kuruş geçmemesinden iyidir kaldı ki alan Bilgim iyi güzel de puanım var ama mülakatlar da elenince yapıcak bir şey yok tüm arkadaşların işe girmiş veya evlenmiş sen de ise bir şey yoktur kaldı ki şu süreçte ilan bile gelmiyor insanların başka tercihi yok alan bilgisi çok iyi olan puanı da öyle olan bir çok insan da girdi mülakata kaldı her işin zorluğu var bu devirde ama emin ol işsizlik en kötüsü
-
yılda 150 resmi gün çalışıp 4 bin lira maaş alınan öğretmenlik de zor gy gk çözüp 20-30 binli atama, pek çok branş yan gelip yatma branşı ama zor
-
@economicsx guya gecseydin p35 kacti
-
@nairu24 katiliyorum guydan kacanlarin cogu maas az diye kaciyo
-
Ben istanbulda servis görevlisi olarak çalışmaktayım. Banko hizmetleri elemanı olarak başladım 1 sene oldu hala ayni is.Daha önce de bu başlıklarda banka hakkında gerekli bilgileri vermiş mutsuzluk sebeplerimi sıralamıştım profilime bakabilirsiniz. Ben de sınav asamasinda mülakat aşamasında forumlardan banka hakkinda birşeyler öğrenmeye çalışmıştım. Ne yazık ki bu bilgiler yok iste kravat bağlamayı öğretiyorlar, tatil yapıyorsun şeklinde yazılarla dolu. Ben insanları boyle hayallere sokmaniza karşıyım. Neyle karşı karsiya olacağınızı söylemeyi istiyorum. Polyannacilik oynamak istiyorsanız dabuyrun devam. Bankada geçen 1 senenin ardında hala düşüncelerim bankaya girmekle hata ettigimdir. Gelince göreceksiniz zaten. Suriyelisiyle, yaşlısıyla, ergeniyle, kendini bisey zanneden kobi müşterileriyle, arkanda durmayan is arkadaşıyla ve operasyon yetkilisiyle, isi yalnızca kredi vermek olduğunu zanneden onun haricinde tüm islerini size yaptıran bireyselcileriyle, kobilerin olmayacak isleri size yaptırması üstüne üstlük eğer işlem hataliysa suç sizin demesiyle, üzerimize yürüyen müşteriye değil müdahale etmek karşıdan izleyen güvenligiyle bence cok da iç acıcı değil bu banka.
-
@gariban-guy Aynen hocam sadece GK-GY çözüp öğretmen oluyorlar çok basit zaten bir de yan gelip yatıyorlar hep GK-GY + Eğitim Bilimleri + Alan Bilgisi çözüp belli bir puanı alıp mülakata girenler Papua Yeni Ginedeki öğretmenler zaten. Şansına bütün aşamalar mükemmel geçti kuralarla atama bekleyenler, hadi atandın hiçbir şekilde tayin hakkın olmadan 5 yıl zorunlu olarak doğuda öğretmenlik yapanlar başkası sanırıım. 20 bin atamada aslan payını alan birkaç bölüm hariç diğerlerinin hali içler acısı. 100-200 den fazla kadro açılmıyor çoğu bölüme. Öğretmenlerin ataması size o kolay geliyorsa buyrun öğretmen olun hocam size mani olan yok İşin içine girdiğinizde söylediğiniz gibi pembe bir dünya hiçbir alanda yok
-
@pokerface Ayrıca 4000 lira maaş da almıyorlar.Hatta 20 yıllık öğretmenler bile anca bu kadar alıyor diye biliyorum.