2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mehmetsakin44 evrak toplamanız için 1-2 gün veriliyor pazar günü otele giriş yapıp sözleşme imzalıyorsunuz pazartesi eğitim başlıyor cuma akşamı bitiyor sonraki pazartesi göreve başlıyorsunuz şubede
-
Evet ama arkadaslar 1 gunde evrak toplanacaksa egitim nisandaysa o zaman haftaya kalir diyorlar ya ben ona nazaran soyledim.
-
evraklar nereye teslim edilecek peki?Bu kadar kısa sürede postalanmaz heralde
-
@erdemsrc eğitime giderken götürülecek posta yok
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@issiz-0 teşekkür ederim. Eğitimi sormuş nisan içinde olur işbaşı da eğitim de demişler. ona da bi sıkıntıdan bahsetmişler o öteliyor diye ama ne sıkıntı anlamadım gitti
O sıkıntıyı geçenlerde konuşmuştuk sanırım
-
Kütüphaneye gecmis sözde ders çalışıyorum :).ulan telin titreşim sesi geliyor kalbim küt küt atiyor.kim 500 bin tl isterdeki doğru şıkkı bekler gibi. Aciklansa da yolumuzu çizelim ona göre
-
@bozok valla sıkıntı o mu değil mi bilmiyorum
Bende dedim nolur şu martta olsun çok şartlandırdık diye ama nisan başını bekle gereksiz üzme değişiklik olup açıklanırsa da çok sevinirsin dedi. Yani duyduğum bu ama bilmiyorum . Hayırlısı olsun. -
@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@83istanbul yokmuş gibi davranamam. ben çalışıyorum iş yerimde patron bile görüyo bir elimde evraklar pc de forum açık. noldu daha belli olmadı mı sonuçlar diyo.
O patron ne güzel patronmuş. Ben eğer hayırlısıyla olumlu sonuç gelirse anlık istifa ve akabinde gelişecek olan iş mahkemesi dava sürecini kafamda tekrar tekrar yaşıyorum hergün.
-
@cka istifa hakkınız değil mi hocam ? Dava olayları neden olsun ?
-
Saatler bile geçmiyor ya ne zormuş belirsizlik içimden beklemek. Sgk yı bekleyen arkadaşlara helal olsun vallahi allah kolaylık versin
-
@ceska, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@cka istifa hakkınız değil mi hocam ? Dava olayları neden olsun ?
İhbar süresi boyunca kalmam da işverenin hakkı ama Halkbank geçen seneki gibi bir zamanlama izlerse benim 4 haftalık ihbar süremi doldurmama imkan yok. İhbar tazminatımı ödemeyi teklif edeceğim ama işyerimin kabul etmeyeceğini çok iyi biliyorum. İşe gitmemeye başladığımda ihbar süreme uymadığım için tazminat davası açacaklar.
-
@hayal9 Allah kimseyi Sgk alımına muhtaç etmesin gerçekten.Bugün 167 gün oldu hala açıklanmadı.Mesela burada arkadaşlar duyum getiriyor eğitim tarihi,iş başı tarihi veya kurumdan kişiler şu gün açıklanıyor falan diyor ya Sgk da bunlar da yok.Tam bir belirsizlik içerisinde geçen 167 gün.
-
@luthor Allah hakikaten sabır versin hocam. Bu tür olaylar beni kpssye hazirlanmaktan soğuttu artık hep banka sınavlarına ve kurumsallaşmış anonim şirketlerin sınavlarına girmeyi düşünüyorum.
-
@luthor gerçekten çok zor stresli bir süreç allah yardımcınız olsun hocam umuyorum ki beklediğinize değer ve başarılı sonuçlanır
-
@hayal9 Amin hocam Bakan bugün açıklama yaptı nihayet.Belki bir şeyleri hızlandırır.
-
@ceska Hocam Sgk çok farklı gerçekten.Yani kamuda mutlaka bir bekleme süresi var.Mesela bir alım için 3,4 ayı gözden çıkarmak gerekiyor.Kurum sınavı,mülakat,güvenlik soruşturması derken süreç ister istemez uzuyor.Ancak Sgk 6 ayda mülakat açıklamadı ve daha il seçimi ve güvenlik soruşturması var düşünün artık.Asgari 8,9 ay sürecek denetmenlikten atananların iş başı yapması.
-
167 gün nedir abi ya
-
Ailenize İlan geldi diyorsunuz bi sene olacak sonuç yok ortada. Çok sıkıntı vallaha allah kolaylık versin bekleyenlere
-
@nikola-tersla annem bir keresinde kaybettim ama utanıp söyleyemiyorum sanmıştı durumun bu şekilde olduğuna zor ikna ettim.
-
@burcuburcu agzvsbxancnns koptum