2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@fatoss21 amin hocam inşallah
-
@bcbc3434 ben çok bilgi sahibi değilim sadece maaş hakkında duyduğumu yazayım dedim
-
@bcbc3434 Eğitimin son günlerinde şubeniz belli oluyor. Banka atamayı ihtiyaca göre yapıyor. Genelde ikamet ettiğin ili seçtiysen o ilin merkezinde bir yere atıyor. Başka bir il seçtiysen artık il merkezi ya da ilçeleri olabiliyor. Bizim tercih hakkımız ya da atamanın bir kriteri yok. Tamamen sürpriz.
-
Kirklareli için mülakata giricem. Mülakat tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorum umarım süreç uzamaz
-
@mülkiyeli45 hocam senin manisa mıydı konuşmuştuk bi ara burda bunu
-
@mülkiyeli45 hocam artik 3 ayda bir cift maastan, 1 ay tek 1 ay cift maasa donuyormus ya, dediginiz maas hangisinde peki ?
-
@sgkbıkkını Hocam genel müdürlüğe de gönderilen oluyor mu servis kazananlardan
-
@nikola-tersla elbette. Genel müdürlükte ve bölge müdürlüğünde de operasyon birimleri vardır.
-
@sgkbıkkını iş yükü ve maaş olarak bir farkı oluyor mu diğer ilçelere göre
-
Arkadaşlar mülatat için kitap almayı düşünüyor musunuz? Ben araştırdım tüyo mülakat kitabı var internette ama bilemedim
-
@maliyeci1 kurum mülakatlarına giren arkadaşlarım tüyo için iyi diyorlardı. Bende o kitabı alacağım.
-
@maliyeci1, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar mülatat için kitap almayı düşünüyor musunuz? Ben araştırdım tüyo mülakat kitabı var internette ama bilemedim
Mülakat için kitap almaya gerek yok bence intertte mülakatta nasıl davranılmasından nasıl giyineceğine kadar her şeyi anlatıyor.Sorulacak sorular ise dağlar deniz zaten ben geçen ziraat bankası leasing uzman yardımcısı mülakatına gittim ziraat bankasının bütün verilerini ezberledim adam bana gitti Türkiye'de ki bütün bankaların mevduat toplamını sordu...Yani Halk bankası dışında ve belli başlı dolar kuru ihracaat ithalat günce ve yakın geçmişte olan önemli olaylar dışında çıkacak sorular dışında diğer soruları tahmin etmek imkansız boşuna kitaba para vermeyin bence en kötü internetten bulabilirsiniz yine mülakatta çıkmış sorular diye
-
Ben de 61.21 aksaray. Inşallah emegimizin karsiligini alırız arkadaşlarSu an için bile iyi bişey başardığımızi düşünüyorum. Çok merak ediyorum mülakat ne zaman olcak acaba
-
@grimmjow evet sız de haklısınız dedıgınızde interntten arastiralım bakalım biraz daha ama gercekten ne sorulcagı hıc bellı degıl herşey olabılır
-
@mcancakar yok hocam benim ankara kuzenim manisaydı oda mülakatta
-
@meltem_90 2018 maaşı işte hocam benim dediğim
-
@mülkiyeli45 İstanbul tazminatiyla beraber 2520 lira yanlismiyim hocam + 3 ayda bir çift İstanbul tazminatina 400 deniyordu
-
@mülkiyeli45 2018 de bi tek bi cifte donecekmis diye duymustum da o yuzden
-
@mülkiyeli45 oo hadi hayırlısı kaç ile girdi kuzenin
-
@mülkiyeli45 2150 istanbul maaşı mı hocam?Büyükşehir tazminatı eklenmiş hali mi yani.