TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@golden-ratio Teşekkür ederim hocam
-
@golden-ratio, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@dellafeu basvurabilen herkes cagrilmisti. Başvuru için Min puanda 75 ya da 80 idi yanlış hatırlamıyorsam..Zaten sınava ilan edilen sayının oldukça altında bir katilim oldu
80 basvuru sarti. Kacla kapatti bilmiyoruz puan yayinlamadiklari için.
-
@unalturludur O hapşuran sendin şimdi taslar yerine oturdu hocam
-
Hahahaha bizde böyle maalesef
-
Uyum khk sinda Tmsf ye ikiskin hükümleri bulan var mi arkadaslar ?
-
@shady1 tmsf'yi unuttular heralde hocam
-
@son-kurşun, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 tmsf'yi unuttular heralde hocam
iyi aman aman unutsunlar. Sgk denetmenlerinin ne olacağı belli degil. Onlar gibi bi durum olsa yanmıştık
-
Kurumun yönetmeliğine göre mülakatların bitimini izleyen beş gün içerisinde başkanın onayıyla açıklanır diyor. Bu gün-yarın açıklanır mı dersiniz?
-
@son-kurşun kamu kurumlarında şu an herkes nereye bağlandık diye birbiriyle tartışıyor gözler resmi gazetede.
-
@kilcal, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Kurumun yönetmeliğine göre mülakatların bitimini izleyen beş gün içerisinde başkanın onayıyla açıklanır diyor. Bu gün-yarın açıklanır mı dersiniz?
Böyle şeyler yapma başliği görünce heyecanlanıyoruz dostum
Biz de bekliyoruz açıklanmasını bugun yarin. Insallah gecikmez.
@burcuburcu tmsf , tüm olayların dışında. Burayi karıştırmayın hocam
-
@shady1 tebriklerrrr kazanmişiiiiiz🤩🤩🤩🤩
-
@Shady1 Kardeşim tebrik ederim kazanmışsın. Bak olucak demedim mi Allah utandırmasın.
-
Açıklanmiş heyyyyyttt beee su an cok heyecanliyim. Ellerim titriyo bu nasi bi heyecanmis ya ilk defa yaşıyorum. Cok şükür Allaha sonunda ya sonundaa. Bu arada buradaki arkadaslarim da kazanmis @steward @Son-Kurşun @golden-ratio da kazanmis . Kurumda tanisiriz insallah.
-
@baumol, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@Shady1 Kardeşim tebrik ederim kazanmışsın. Bak olucak demedim mi Allah utandırmasın.
Sagol dostum cok sevindik ya
-
@shady1 haydi hayırlı uğurlu olsun :))) artık şu alttaki yazıyı bas denetçi yaparsın
-
@steward hayırlı olsun
-
@shady1 Kardeşim gerçekten çok sevindim Allah yolunu açık etsin mesleğinde en iyi noktalara gelmeyi nasip etsin inşallah.Tmsf senin gibi değerli bir denetçi kazandı onlarıda ayrıca tebrik ederim :):)
-
@Shady1 Kardeşim tebrik ederim sonunda başardin
-
@texas, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@Shady1 Kardeşim tebrik ederim sonunda başardin
Teşekkür ederim dostum nasi oldu anlamadik
-
@luthor, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 Kardeşim gerçekten çok sevindim Allah yolunu açık etsin mesleğinde en iyi noktalara gelmeyi nasip etsin inşallah.Tmsf senin gibi değerli bir denetçi kazandı onlarıda ayrıca tebrik ederim :):)
Çok teşekkürler dostum. Cok sevindik ya. Kismette senle ayni gün atanmak da varmış