TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Mülakatlar bitti herkesin hakkinda hayirlisi olsun.
Tmsf hakkindaki görüşlerimi yazmazsam ayıp olur kurumaÖncelikle hiç dışardan göründüğü gibi sert, katı bir kurum değil. Sürecin başindan beri her aşamada arayip ilgilendiler teşekkür ederiz.
Mülakatta alan bilgisi ve kurum hakkinda kurum mevzuatindan sorular vardi, güncel ekonomiden , bankacılık terimlerinden, yeni yönetim şeklinden çok çeşitli konularda konustuk. 3 sene sonra yeniden ilana cikarlarsa bu yazdiklarim birilerinin işine yarar diye yaziyorum .
Şu güne kadar çok komisyon gördüm , Tmsf Mülakat komisyonu şu ana kadarkiler arasinda en samimi olaniydi. Üyelerin hepsi başta başkan olmak üzere oldukça güleryüzlü insanlar . Özellikle başkan çok candan birisine benziyodu.
Tmsf, ''yalnizca fon denetçilerine özel '' olarak
yönetim katinda "Boğaz Manzarali " yemek "ikram" etti .
Daha ne yapsınlar
Parasi ile bile yemek yememize izin vermeyen kurum gördüm ben ya neler var neler.
Bu anlamda işte bu da tmsf nin farkıdır.Şimdiden kazananlara hayirli olsun güzel kurum. Bize nasip olursa da uzun süre çalışmak isterim açıkçasi. Burayi kendi adima başka bir kuruma tercih etmem .
Özellikle çevre bakanligi teftişine asla -
Shady dostum FDY özel demişsin, ama FUY olarak o boğaz manzaralı yemeği biz de yedik Bana da benzer sorular soruldu, kurumdaki insanlar mutlu gözüküyordü bende de güzel bir ortam imajı uyandı. İlandaki sayının altında alım yapılabiliyormuş, ayrıca merak edenler için söylenen maaşa ek verilen ikramiye eski personel için geçerli olup, yeni personel normal merkez uzman yard. maaşı almakta. Ayrıca sonuçların soruşturma yapılmandan hız bir şekilde açıklamayı düşündüklerini söylediler, sırf bu yüzden bile ben teşekkürlerimi ilettim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, FUY için katılım tamdı.
-
@kilcal şaka yapiyorum dostum emojilere baksana yoksa herkese ayni ikrami yaptiklarini biliyorum
Fdy fuy farketmez önemli olan tmsf nin adaylara yaklaşimi çok iyiydi. -
Ayrica bu süreçte @steward @Son-Kurşun @kilcal @KeynesinRuhu @golden-ratio gibi
cok kiymetli FDY adaylarini tanima imkanim oldu. Hepsine ayrica teşekkür ederimBir de gizli kahramanlarimiz var @luthor @Baumol @genclerbirlikli @paretowilfredo @1903bjk @accosator @möözun @otuzyılsavaşı
Onlara da minnettariz
-
@shady1 ben de takılıyorum ya herkes için hayırlısı olsun merakla bekliyoruz sonuçları, umarım ilan edilen kadro tamamını alırlar.
-
@shady1
heeeyyy ben ne yaptim ki
Tirnaklarinla kaziya kaziya bu sureci yasayan, cabalayan, emek veren sensin ve en guzel yerleri sonuna kadar hakediyosun, tum samimiyetimle söylüyorum. Bu kurum senin icine cok sinmis besbelli:) insallah nasip eder Allah ve kendi maaşınla yersin boğaz manzarali mekanlarda en guzel yemekleri her kurusunda alin terin olan parani catir catir harcarsinBurasi olmasaydi, sizler olmasaydiniz zor atlatirdim ben de bu sureci. Dert ortagim canim forum ve kader arkadaslarim, iyi ki varsiniz
Sevgili Shady:) dualarim seninle, hadi ver bize guzel haberleri de senlensin forum
-
@1903bjk Duygulandırdın dostum, iyi ki varsiniz.... Ne yaptiğini biliyosun sen tesekkur ederim. Insallah bu sefer kutlama yaparız siz degerli arkadaşlarımla
-
@shady1 en kahraman benimmmmm, bi kere :):):)
-
@accosator
Ennnn birinci sensin -
Shady'cım yoksa en gizlisi mi demeliydim :):)
-
Haha Hepiniz ayri ayri ne kadar neşeli , ne kadar güzel insanlarsınız ya
-
@1903bjk beşiktaşcım öptüm seni gözün aydın tekrar :):)
-
Buranın başvuruları kaç puanla kapatmıştı arkadaşlar?
-
@accosator
Canım teşekkür ederim darisi sana insallahh -
@shady1 Şu başmüfettişi başdenetçi diye değiştirsen mi aslında sonuç açıklanınca uğraşmazsın :):):)
-
@shady1 estağfurullah efendim o senin kahramanlığın duyulandırdın
Güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah. -
@1903bjk Hocam seni de tebrik edemedim kusura bakma :)Yeni görevinde başarılar dilerim Allah yolunu açık etsin
-
@luthor, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 Şu başmüfettişi başdenetçi diye değiştirsen mi aslında sonuç açıklanınca uğraşmazsın :):):)
-
@luthor
Olur mu öyle şey ne kusuru çok ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için -
@dellafeu basvurabilen herkes cagrilmisti. Başvuru için Min puanda 75 ya da 80 idi yanlış hatırlamıyorsam..Zaten sınava ilan edilen sayının oldukça altında bir katilim oldu