2018 ekonomik krizi
-
Yav suan damat berat pasa ekonomi modelini acikliyor. Mimiklerine jestlerine vucut diline birbakin. Ulan arkadas gorende der harward ekonomi kursusunu yalamis yutmus. Tek kan icinde kalmis sac bas daginik konusuyor suan. Ben yabanci yatirimci olsam su konusmayi dinlesem ciddi soyluyorum hadi ordan sen benim kulahima anlat derdim. Adam guven vermiyor yav hic guven vermiyor sahsen bana.
-
@lion birebir katılıyorum. Az bir psikoloji ve mimik okuması bilen insan sadece bir şeyler söylemek için çıkmış, panikleyen bir yüksek lisans öğrencisi sunumu gibi bir şey olduğunu anlar. Abi yok ya bu kadar da olmaz ya bu ülke bunları haketmiyor. Başlarım savcısına solcusuna adam resmen dalga geçer gibi o sunumlar ne öyle gözünüzü seveyim.
-
@lion Şef bizle billur geçti
-
El hareketlerine mimiklere bakınca çok net anlaşılıyor ki bı hitabet dersi almış yani bunlar doğuştan sayın bakanım yapmayın etmeyin daha reel söylemlerle ifadelerle gelin
-
@gresham-t ya kukla gibi ne ona yana bu yana sallanıyor. Bakanı anlayan bana da anlatabilir mi ? En son kamu harcamaları teknolojigle bağdaşıyor mu ? Dedi üstüne uyuyor musunuz dedi ? Üstüne aman ha kaçırmayın burayı çok önemli bişey dedim dedi. Bence o da ne dediğini bilmiyor. Ülkemizin kasası damatta.
-
‘Hazine bakanı Berat Albayrak yeni ekonomi modelini açıklayamıyor ‘ Hiçbir şey anlamadım ne anlatmaya çalışıyor? Anlayan var mı
-
@varolistan burası çok önemli dedi. ''ALTINI ÇİZİYORUM'' demesinden ben ALTINLARI BOZDURUN demek istediğini anlıyorum.
-
Dolarları altınları bozdurun diyor sayın başkanım. Ama kaç aydır bozdurun diyor. Bozdura bozdura bitti . Heralde merkez bankasından hariç dolar bastığımızı ya da hepimizin evinin bahçesinde altın madeni mi var sanıyorlar. 1600 lira asgari ücretle hele ben bu işsizlikle en az ayda 500 dolar birikim yaparım. Ne verdeniz ki ne biriktirelim. Gidin 200.000 den fazla aldığınız mercedes marka bmw marka makam araçlarınj satın. Daha söylenecek çok sey var .
-
@secret birçok şey söylemeye çalışıyor ama hiçbir şey soylemiyor:) Salondakilerin de bı şey anladığını sanmıyorum kaldı ki garibim millet ne anlasin. Şimdi tasarruftan bahsetti. İşte burası bizim bam telimiz. Yılsonu göreceksiniz tasarrufu dedi. Bakalım tasarruftan kastı ne imiş çok merak ediyorum.
-
@osman-paşa beyler şaka maka papazı vermeyeceğiz, dolar daha da yükselmesin diye siz de doları altını bozdurun. biz de yatırım, kalkınma, finansal sektör falan bir şeyler yapalım, diz çökmeyelim diyor. amerikaya meydan okumadır bu konuşma. ne diyelim, Allah milletimize yardım etsin.
-
Faiz dışı fazla dedi ilk defa dişe dokunur bı şey duydum faiz dışı fazla hedefi 5 milyar TL. Vay be reel politikten dem vurmaya başladı bakanım şimdi de. Dikkat edin gençler el hareketlerini iyi bı kesin avuç göstermeyi çok şık yapıyor. İşaret parmağıyla halka çiziyor bu da önemli. Cümlelerin iniş çıkışlarına bakın. Tamam mis gibi faiz dışı fazla da verdik superiz kim takar doları :))))
-
@gresham-t laf salatası yapmadan başka şey değil. Millet ne yapsın ya. Gariban ana babalar evladım okusun evladımı evereyim aman diye diye ömürleri çürüdü. Gün yüzü göremediler. Çok yazık. Allah sonumuzu hayır etsin. Zerre güven vermedi.. inşallah daha düzgün bir öneri görürüz. Ben anlamadım. Keşke lafı dolandırmadan dümdüz anlatsa.
-
@gresham-t 2023 diyebilirdi
-
Burada böyle konuşmaya devam edildikçe her geçen saniye şu psikolojiye ilerliyorum.
-
Arkadaslar dun aksamdan bu yana ceyrek 343 tl den 374 tl ye cikmis altinin grami 212 tl den 245 tl ye cikmis. Sizce millet boyle bir ortamda bir gecede bukadar artisin yasandigi bir konjonkturde altin ceyrek bozdurur mu? 1 gecede bukadar artis 1 ayda kimbilir nekadar artar mantigi ile elindekini saklamaya devam eder ki edecekte. Ondan dolayi yastik altindan umudu kessin hukumet.
-
@lion çeyrek 386 oldu.
-
konuşma resmen iktisat sınavında kağıt dolu gözüksün diye yapılmış saçmalamalarla dolu dişe dokunur reel hiçbir şey yok resmen şu olay ehehe.
https://m.youtube.com/watch?v=H0g4isScchg -
@osman-paşa yuhh 10 dk once 373 idi simdi 393 olmus.
-
@lion hocam bir de yastık altları ne kadar dolu ona bakmak lazım benim yastık yatak ve laminent altı topyekün boş. Anne babamın yastık altında da3 beş bişey var ona da düğün yapacaz geline kurutulmuş biberden kolye asacak değiliz. Ki şu an geline biber takıp düğünü ancak yaparız . Durum vahim.
-
@lion haydaaaa inanılır gibi değil.