2018 ekonomik krizi
-
@thorstein-veblen ahahahahahah yıkıldım. Aynen böyle yaşadım kardeşim sunum anlarını :))))
-
@osman-paşa paşam diril de şu ekonomiye bı el at gözünü seveyim:))
-
Ne olacak yani az biraz tasarrufu olan gidip bunu bozdursa? Doları düşürmez bu. Milletin geleceğini tehlikeye atar sadece.
Twitter'de de bir ekip var kim durumu elestirse ya fetö cü ya da amerikan yalakası diye millete sataşıyor. Bunu yapanlar da okumuş senin benim gibi bu sınavlara hazırlanan insanlar. Bu kişilerle aynı yerde calışacağız dostlar.
Papazı vermemeliler İdlib mültecilerini de almamalılar. Buradaki suriyeli göçmenler geri gönderilmeli hatta. Dolaylı vergilerden canımız çıkıyor. Dolaysız vergilerin oranlarına baksın bi dolaylı vergi artışıntan bahsetmeden önce. Gerçi orada ne dedi tam anlamadım temel gıdada bile vergi var. Sıkı tutcaz derken sonunda... neyse neyse...sakinleşiyorum. -
Birazdan New York borsası acilacakmis asıl patlama o zaman deniliyor bakalım nolacak
-
Hadi iktidar battik diyemez iyimser hava gostermek zorunda nerede bu muhalefet niye kimse cikip iki kelime konuşmuyor şimdi degilse ne zaman çıkacak sesler. Bürokrasi ikiyüzlülüğü bir kez daha yüzümüze carpti
-
@ricardo34 "vatan haini" damgası yememek için.
-
Adamlar tokatlamaya başladı trump aliminyum ve çeliğe ek vergi getirdi dolar 6,46 oldu. Bir de açıklama şöyle ” dolar karşısında türk lirası değer kaybederken alimünyum ve çeliğe %20 gümrük tarifesini onayladım” Tam bizimkilere göre malzeme hayırlı olsun yeni bir kriz ve ticaret savaşımız oldu
-
@secret yastik altlarinda dolay cok yotur bence. Cunku biz millet olarak yatirim denildiginde insanlik tarihinden bu yana degeri hic kaybolmamis olan altina odaklariniz. Yaslilarimizdan akrabalarimiza koylusunden sehirlisine yastik altinda mutlaka altin birikimi olan vardir. Lakin altini bozdurup tl aldin bu su donemde daha vahim olur bence. Enflasyonu tetikler piyasada tl bollugu olacak senin paran yine pul olacak.
-
Muhalefet partileri kurultay savasi icindeler. Kimsenin umrunda degil. Gariban uc bes akademisyen krizi k sini agzina alsa bir duzenleme fetocu kumpasci der mesleginden ederler. Medya zaten malum. Dolayisi ile herkes elini gobegine baglamis basparmaklari cevirerek batisi izliyor. Ulan batan ulke ulke nemrutta ki gunes degil.
-
@lion saçlarını tarıyorlar.
-
@lion senin çeyrek 412 lira oldu
-
@osman-paşa sen bunu yazarken 414 oldu kardesim. Arkadaslar herkese tavsiyem finans cepte diye bir uygulama var indiriniz telefonunuza anlik takip yapabilirsiniz piyasalari. Turuncu bir ikonu var uygulamanin.
-
@osman-paşa vuuhuuu kafamda mezdeke murra çalıyor şu an
-
@onuktekin paylaşalım ki tüm arkadaşlar dinlesin.
-
O degilde annelerimiz teyzelerimiz yillardir bosuna ceyrek gunleri yapmiyorlarmis. Boyle bir ongoru yok. Yillardir murra esliginde dedikodu seanslari olarak gorduk oysaki biz bu toplantilari :))
-
@onuktekin :)))))((
-
@lion benim bugün dinlemeyi düşündüklerim;
O’DOLAR da ışıksızım,
Bomboş, kalbimin O’DOLARı bomboş
Burası soğuk soğuk O ‘DOLar -
@lion bende dedim işte az buçuk altınımız var onlada düğün dernek yapacaz . Zaten bu yangına damla olmaz bizimki
-
Arkadaşlar 2001 krizinde de döviz kuru ve altın piyasasında günlük dalgalanmalarda bu denli bir sıçrama olmuş muydu ve kriz bir anda mı gelip piyasayı süpürmüştü, ya da 2001 yılındaki krizle şuanki arasında çok büyük farklar var mı? Ekonomistlerin yorumları çerçevesinde şu zamana kadar ki en büyük krizin eşiğinde miyiz, düşünceleriniz nelerdir dostlar
-
@secret umarim gelin hanim cok zorlamamistir sizi. Kina gecesi kina yakmaya gelince elini felan acmayip ceyrek beklerse bitane terlik yapistir geline