Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
@guyan-gelmiş guy sınavı günü ya da sonrası en mantıklısı herkes ankarada olacak zaten. Zamanı belirlemek için biraz daha beklenebilir
-
Maske mi?Kimse bir Rey Mysterio reis olamaz, yapmayın.
-
En iyisi biz merkezi Ankara olan bir TY ofisi kuralım. Gelen giden oraya ugrasın. Maskeyle mi geliniyor, ağızda pipoyla mı puro ile mi? Nargile ile mi? Ben ayrı bir odada dumansız hava sahamda takılırım. Güncel duyum getirme mecburiyeti koyarız.
-
@Antimülakat Ty ailesini bir araya toplamak icin stadyum kapatmalisiniz hocam yoksa yer bulamazsiniz
Herkese yetecek çayı bulmaksa imkansiz
-
@başmüfettiş gelir mi dersiniz o kadar kişi?
-
@antimülakat Ailenin büyüklüğünü vurgulamaya calistim ben orada hocam ama hepsi gelir mi bilemem Biz geliriz ama
-
@paretowilfredo İzmircim ^_^ yeri ayrı ty'den iyi olmasın
Gelirim büyük bi taahhüt ama gelmek istiyorum -
Hesap yaptım maskeye bütçe kalmadı -_-
-
Sayıştay sınavı sonrası uygundur benim içinde
-
Böyle bir konu vardı dimi? Ne oldu şimdi guy sonrası toplanıyor muyuz?
-
@antimülakat ben varim sen , @paretowilfredo , @genclerbirlikli gelirse gelirim
-
@shady1 sanırım gelirler hocam. Gelmezlerse gider alırız hiç dert etmeyesin
-
@antimülakat, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
@shady1 sanırım gelirler hocam. Gelmezlerse gider alırız hiç dert etmeyesin
-
@antimülakat benim mekan belli zaten
-
Araya kaynattık sanmayin
. Benim aklımda ! -
@sınavsayar insanın aklına GUY geçtikten sonra mı gelir?
-
Bakın arkadaşlar emin misiniz??!!
-
@möözun eminim, son kararım.
-
Bu buluşma işi ne oldu dostlar? @paretowilfredo @genclerbirlikli @canmavi @Aslan-Reyiz @onuktekin @KAMUCU-1 @1903bjk @Hayatım-Sınav @Shady1 @plansız @otuzyılsavaşı @aroma @LioN @1umut @RootofAllEvil @sbf1983 @davetsiz @amirim @odtüsbky @Harun-Resid ve şu an aklıma gelmeyen bütün dostlar. Hani bir GUY sınavı sonrası yapmayı planladığımız ama hep lafta kalan
-
@Antimülakat gel dersen geliriz üstad mekan ve saat söylemen yeterli güzel zevkli bir sohbet ortamı olacağına eminim