2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gannicus cevap 2700 olacak kardeşim aynen
-
@hü-sbky kanunla yapilir.
-
kimselerin bahsetmediği sorular var
vergi sonrası kar + amortisman - ödenen kar payı nedir?
ingilizce sorularının cevapları neler?
dönem net karı borçlu, ortaklara borçlar alacaklı kayıdı ne kaydıdır? vs. vs. -
Arkadaşlar ordaki alış satış alana göre değil satana göredir. Farkettiyseniz alışlar daha ucuz satışlar daha pahalıydı. Buna göre 2700 kar çıkıyordu.
-
@frustration soru da tuzak vardı zaten basta bende düştüm. Kendimize göre alış ve satış kuruna bakarsak 2900 cokıyor. Fakat bankaya göre düsünmemiz gerekiyordu orda. 0.27 lik kur farkı ile 2700 gelir
-
İktisat ve maliye den cevap hatırlayan var mı
-
@hahamas kar dağıtımı olmalı ortakalra borçlar sorusunda ingilizce does/come ve angrily olmalı. Vergi sonrası kar + amortisman - dağıtılan karlar neyi verir bilen ve emin olan varsa cevap versin lütfen
-
@hickskaldor eveeet simdi anladim hocam gitti soru
-
Hak ehliyeti ile ilgili soruyu hatirliyormusunz
-
@eneskcr haksiz fiilden sorumlu olur herhalde
-
@frustration ticari kar yaptim digerleri icin mantikli bir sey bulamadim
-
@eneskcr hak ehliyeti taraf ehliyeti olarak fiil ehliyeti takip ehliyeti olarak tanımlandığı için taraf ehliyeti yaptim
-
@gmsmustafa bnde ticari kar yaptim ama emin degilim
-
@varolistan Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl önce sayıştay sınavında hangisi ergin olmanın şartlarından değildi diye bir soru vardı. Cevaplardan biri "18 yaşında olmak"dı. Doldurması gerekir diye düşünüp işaretledim. Sonra yanlış oldunu görünce medeni kanundan baktım. 18 yaşında olan 18 yaşını doldurmuştur kabul edilir hükmünü okuyunca anladım.
-
Sermaye arttırımı sorusu vardı.9 liralık hisse senetlerin 13 den banka araciligiyla diye
-
@falanfilan evet taraf ehliyeti mis cevap
-
@uruk-hai hisse senedi ihrac primi
-
@uruk-hai sermaye alacaklı dedim
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shady1 yalniz hocam her baslik da sefa suruosunuz gozumden kacmiyor yakisirdarisi bize
yok hocam valla öyle bi niyetim. Sohbet muhabbet bizimkisi.
Insallah en kisa zamanda hocam
-
Çıktığımda 90-92 civarı kapatır diyodum şuan 78 lere doğru indim