2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@falanfilan 2900 olmali
-
@frustration onun cevabı veli izni midir?
-
@varolistan valla bende velinin rızası yaptım
-
Sinava girmeyince de pek bi sey anlaşılmiyor yahu bu konusulanlardan @genclerbirlikli @luthor
-
@ceks74 çok emin olarak yaptım döviz satışı alış için, döviz alışı satışımız için kullanırız. Aradaki fark 2.7 10000 çarpınca 27000 olmustu eğer kesin yanlışsa açıklar mısınız
-
Ilk sinavdan okudugumda herkes cok kolay yazmisti 85 86 taban olur dediler nasil tirsmistim,cunku bana o kadar kolay gelmedi zor da gelmedi ama nasip bakalim
-
Kazai rüşt - hakim kararıyla erginlik şartları
15 yaşın doldurulmuş olması
Küçüğün talebi
Velinin rızası
Küçüğün menfaati -
@ceks74 hocam o soruda tuzak vardı diye hatırlıyorum. Bankaya göre alış ve satış kuruna bakılacaktı. Öyle olunca 0.27 lik bir kur farkı geliyordu. 2.700 oluyordu cevap
-
Herkes 2700 iyo bn niye 2900 kar buldm. Off sinavdan cktgmda iyi alirim diyordm bi suru yanlsm ckti
-
@sdf aynen hocam 6000 doğru
-
@hü-sbky cok sukur aynen hocam
-
@falanfilan 2700 kar
-
@shady1 yalniz hocam her baslik da sefa suruosunuz gozumden kacmiyor yakisirdarisi bize
-
@falanfilan hocam ben de alistan alıp satistan sattım 2900 kar buldum rakamları hatirlamiyorum
-
@ceks74 ben de 2900 buldum
-
Mülakata kaç katı çağrılıyor bilgisi olan var mı ?
-
@ceks74 2900 zaten hocam alirken ki alis kuru ile satarken ki kur farki alinacak tarihlere dikkat edilse yeterliydi
-
@veliat34 2 kati 600 kisi
-
@veliat34 2 katı
-
@biriibfli 2700dü cevap. Tabloda bankanın alış-satış fiyatlarını vermişti. Yani firma için alış, bankanın satışı oluyordu. Belki burdan karıştırmışsınızdır.