2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@y-oguz90 "02..09.2018 tarihinde yapılan kaymakamlık adaylığı sınavı için yayımlanan kılavuzun lafsından sınav değerlendirmesini net anlayamıyorum. ayrıca bu konuda daha öncede yazdım, bana verilen cevap ile başka adaylara verilen cevaplar arasında da farklılıklar mevcut ve bir tutarsızlık görülmektedir. Bu sınava girmiş bir aday olarak, bu sınavın nihai puanlamasında kullanılacak hesaplama formülünün tarafıma iletilmesini rica ederim.... her soru 1 puana mı eşit? bölüm bazlı ya da soru bazlı standart sapma kullanılacak mı? örnek bir hesaplama ile 70 doğru 4 yanlış 26 boş bırakan bir adayın, hiç bir soru iptal olmadığı varsayımı altında kaç puan alacağını hesaplayabilir misiniz?" şahsi olarak 3 gündür bekeeyn yazım var... dünkü arkadaşa gelen yazı cevabını ben ösym den alamadım... bu yazıma gelen cevabı da buradan paylaşacağım,,,
Böyle basvurulari konusalim.cozume yonelik olursa daha iyi anlasabilecegiz. Herkes cok emek verdi ufak bir olumsuz cumle uzebiliyor bizleri. Daha dikkatli olalim hassasiyetleri hayalleri ve cevre etkisini gozonunde bulundurarak. basta ben olmak uzere bu sozlerim hepimize.
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky ben bu dunyadan degilim evladim
Hadi gösterelim Amirime şovumuzu arkadaşlar 1 hafta kaldı ya kırmayın birbirinizi.
-
@makif34, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İroni yapmadan yazıcam benim anladığım kaç net yapıldı ise o kadar puan olacak
Bunun içşn birbirimizi üzmeyelim
70 net yapan en az 400 kişi olduğuna da inanıyorum
Benim merak ettiğim ösym klavuzda dediği ile yaptığı aynı mı olacak
Onun dışında her dönemde troller olacak 26 eylül gecesi trol saldırısına uğrayabiliriz yeni üye arkadaşlar dikkat etsin
Şunu da eklemek istiyorum can mavi memed Kemal daywalkers Refik soydam amirim ve hatırlayamadığım geçen senelerden kaybeden arkadaşların kazanmasını çok istiyorum buradaki kazanmadan kasıt kaymakamlık mülakatını geçmeleridir bu kişilerin fazlasıyla liyakat sahibi olduklarını düşünüyorum
Sucuklu oraletimiz de 1. Olur inşallah diyorum
Genç arkadaşlarımdan anlayış bekliyorumSucuklu oraletimiz Kuzumuz bizim
-
@makif34
Kardesim tesekkür ederim iyi dilekerin için, bil mukabeke. Umarim sen de dahil bahsettigin arkadaslarla bu sene mulakati halledebiliriz.Benimde dusuncem sudur.
1net = 1puan
70 net ustu herkesin mulakata kalacagini dusunuyorum.
400 kisinin degil 320-350 arasi kisininde mulakata kalacagini dusunuyorum.
Forumda 114 kisi 70 net ustu. Trol ve netini yanlis yapan 14 arkadas olsa, Toplam 100 kisi var burda. Disardada 220-250 kisi civari olacagini dusunuyorum.
Ayriyetten, bunun bilincli yapildigini tahmin ediyorum. -
@makif34 abi beni unuttun ya neyse kirilmadim sana
-
@kaya87 amirimin yanına seni de ekliyorum inşallah arka arkaya kazanırsınız
-
-
@daywalkers benim işim zor 2 sorum var kritik hatırlayamadığım umudum- tetris oynayanlar bilir-o çubuğa bağlı
Bazı olmadık netlerin ben de farkındayım ama taban 71 net olacak gibime geliyor -
Ne güzel işte!!! demokrasi var herkes fikrini soyluyor ayni konuda cok farkli fikirler yorumlar cikiyor. Beyin firtinasi cok guzel bir sey. Bence osym burayi okusa da burdaki yorumlarda feyz alsa.
-
@makif34 bana da 1 adet lazım çubuktan hocam. 1 sorum var ne yaptığıma dair hiçbir fikrim yok. İnşallah doğru olursa 70 üstüne atacak..
-
@larendeli geçen sene çok kafayı yemiştim süre çok uzundu inşallah doğrudur
-
@daywalkers 1 net=1 Puan olayında bu kadar diretenlerin asıl niyetlerine tercüman oldunuz galiba.
-
Konuyu değiştirmek babında soruyorum sınava kaç kişi girdi açıklandı mı
-
Belli ki ne standart sapma var ne de 1 net=1 puan.Anladığım en yüksek net yapan adayın neti 100 e bölünecek ve net başına düşen puan belirlenecek bundan sonra herkesin neti bu puanla çarpılıp puanlar hesaplanacak.
-
@patakute 28bin
-
@vayt-çaklıt-moka aynen öyle kardeş ya arkadaşlara anlatamadım cinerden yazı gelmiş yani 1 net 1 puan yazmamış yazmışım ham puanı (net sayısı) sınav puanınolacak yukarıda da yazmışki sınav puanı 100 tam puan üzerinden hesaplanacak bügün ÖSYM aynen böyle anlattım 1 net 1 puan değil olsaydı kılavuzda yazardı cimerden gelen yazıda bunu belirtmemiş doğal olarak netine güvenen adamlar 1 net 1 puan diyip dolanıyorlar yani hayret bişey
-
Cimerden gelen yazı ham puan yani net sayısı sınav puanını veriyor bu doğru yani 1 net 1 puan çıkarımı nerde yazmış onu anlatmaya çalışıyorum yazmış mı her soru eşit puanda öyle dese yada bu yazılandan öyle mana çoksa niye sinirleneyim otururum aşağıya ama lütfen biraz dikkatli okuyalım her soru 1 puan değil dememiş öyle bir şey 100 tam puan üzerinden hesaplanacak anlatabildim inşallah ben den bu kadar üyeliğimi siliyorum hayırlı akşamlar
-
@makif34 Beni unutmuşsun ya ben de eskilerdenim ben de elit grubun içindeyim. Her neyse de 70 net yapamayan da bu sınavı kazanmayi haketmiyordur kusura bakmasinlar yani
-
@city-of-justice eski derken kastettiğim en az 2-3 kere mülakattan elenen kişilerin kazanması elit derken neyi kastettiğinizi anlamadım
-
@city-of-justice hocam siz en son yapılan hakimliği kazandınız değil mi? Başka bir forumda da aynı ismi kullanıyordunuz sanirim