2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@makif34 yok kardeşim ya kendini göre bir zümre oluşturmuş arkadaş galiba.
-
Hangi sorulara itiraz edildi bilen var mı ?
-
@city-of-justice sormamin sebebi daha önce başka forumda yazdiklarinla dikkatleri üzerine çekiyordun özellikle son idari hakimlikte şimdi de aynı şekilde bence.
-
@makif34 arkadas simdiye kadar kendini ispat etmek kabullendirmek icin gencligini harcamis ama kimse de istedigi ilgiyi statuyu vermemis onun sıkıntısını cekiyor. Hepimiz ona biat edelim o ne derse dogrudur diyelim diye bekliyor ama burasi onun istedigi gibi bir platform degil. Birakalim icini doksun bir faydamiz olur kendisine
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@makif34 arkadas simdiye kadar kendini ispat etmek kabullendirmek icin gencligini harcamis ama kimse de istedigi ilgiyi statuyu vermemis onun sıkıntısını cekiyor. Hepimiz ona biat edelim o ne derse dogrudur diyelim diye bekliyor ama burasi onun istedigi gibi bir platform degil. Birakalim icini doksun bir faydamiz olur kendisine
aynen katılıyorum.
Elitmiş pehh. -
@kaya87 Avrupa yakasında ki burhan altintop' un sozu " bende nişantaşı çocuğuyum bende üniversite okudum" aklıma geldi bir an arkadaşın dediğini görünce
-
Forumda 30 yaş ve üstü kaç emektar vardır
-
@buğracaan 30 yeterli mi kardesim
-
@daywalkers Yazdığım iletiyi beğendiğinize göre beni yanlış anlamışsınız. Kendileri yüksek net yapıp da 1net = 1puan diretenlerin asıl niyetlerinin mülakata daha az kişi girsede şansımız biraz artsa olduğunu anlatmak istemiştim. Sizde bunu yazmışsınız zaten.
-
@kaya87 Şuan forumun kalitesini daha iyi anladım yazılanları okuyunca.Daha önce başka platformlarda gereksiz ilgi,değer,tevazu gören aşırıların hemen farkedilip uyarılması ve gerektiği tepkiyi almış olması ....
-
Allah aşkına arkadaşlar günlerdir net=puan mı değil mi? Nedir bu! Bu tartışmalara girenlerin başka bir işi, uğraşı yok mu. Standart sapma yoksa katsayı var vs. Çok mu zor klavuzda yazanı anlamak. Yeter lütfen bu gereksiz muhabbete bir son verin. Sürekli bir tartışma hâli. Yok mektepli alaylı yok bilmem ne. Ben geçen yıl girdim 76 puanla 752. Sıradaydım. Bu yıl 65 netim var. Tahminimce 67 netle kapatır. Gönül ister ki (biraz hayalperest ama ) 64 ile kapatsın. Herkes hakkında hayırlısı olsun
-
@npolat58 güzel girdiniz ama sonradan yine tartışmalara kapı araladınız:D
-
@refik-soydam çok mu zor kısmını kaldırıyorum:)
-
@npolat58 forumun varlık nedeni bu zati hocam... yoksa nasıl zaman gececek:) 27 sine az kalsa da epey daha var:)... karşılıklı anlayış olduğu sürece ve burasının ösym sınav değerlendirme merkezi olmadığını bildiğimiz sürece.. bu iletişim bazen sert olsa da galiba olması gereken doğal dengesi bu:) daha da iyisini gönül istiyor ama bu yıl elimizden gelen bu anca galiba:)
-
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 Şuan forumun kalitesini daha iyi anladım yazılanları okuyunca.Daha önce başka platformlarda gereksiz ilgi,değer,tevazu gören aşırıların hemen farkedilip uyarılması ve gerektiği tepkiyi almış olması ....
Iyi bir sey mi dediniz yoksa ignelediniz mi? Artik oyle bir hale girdim ki soylenenlerin altinda bir sey arar oldum.
-
@amirim nasilsin krdsm
-
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Biraz önce yıllarca ÖSYM ye soru hazırlamış hocam ile iletişime gectim.Su an için bana kitapciktan dolayi her net bir puan dedi.Bununla birlikte ÖSYM'nin birincinin puanına 100e tamamlaması durumunun gayet olası olduğunu ve mantıken böyle bir uygulama yapilabilecegini bildirdi.
-
@cengizkan2 tam da hocanın dediği şeye kızıyoruz, öylesine bir dille kaleme alındı ki... herşey olası.....:)
-
@kaya87 kardeşim ipe sapa gelmez yazını gülerek okudum Yani benim hiç işim gücüm yok sana ortam beni kabullensin diye ugraşacam herkes benim söylediklerime biat etsin falan filan pes doğrusu Kardeşim bana ne sanal manal ortam benim için gerçek hayat önemli her şey sanaldan manaldan ibaret değil. Yani ben onu büyük bir latifede bulunarak yazdim