2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Valiler,Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre atanırken,vali yardımcısı ve kaymakamlar bakanın teklifi Cumhurbaşkanının onayı ile atanacak.
İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Mahalli idareler Genel Müdürlüğü,Yerel Yönetimler Genel müdürlüğü olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlandı.
-
@cevatcobanli444 ohal ilan ettim ki hala var... ohal cb kararnamesi ile değişir...niyet o olursa bu yetkiler içinde yapılamayacak şey yok....
-
Vali olarak atanmak için yapılan yeni düzenlemeye göre üniversite mezunu,kamu veya özel sektörde en az 5 yıl çalışan atanabilecek.!
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
değişiklikler mevzuat.org a ne zaman yansır acaba?
*mevzuat.gov olacaktı pardon
-
Büyükşehir belediyesi sınırları içerisindeki ilçe kaymakamlıklarında dernekler birimi oluşturulmaz!
Bakanlık ve bağlı kuruluşlardaki müsteşar,müsteşar yardımcısı ve merkez valisi kadroları kaldırıldı.!
Kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığı kaldırıldı her şeyi hazineye devredildi.Kgt uzm yrd leri içişleri uzm yrd kadrolarına atandı.
-
5442 İl İdaresi kanununun 6 ve 7. maddesi yürürlükten kaldırıldı.Mülki idare amirlerinin Vali olarak atanması için getirilen şartlar kaldırıldı.
-
Valilerin görev süresi Cumhurbaşkanının görev süresi ile sınırlandı.Ancak Cumhurbaşkanı her zaman görevden alabilir.!!
-
@KaymakamAdaylığı Reis seni bekliyoruz ne olur bizi bir aydınlatıver ayrica @amirim
@can-mavi @pareto_wilfredo dostlar bi el atın bu karmaşa çok kötü oldu -
5442 sayılı İl İdaresi Kanununda yapılan değişiklik ile;
Vali,Cumhurbaşkanının temsilcisi ve idari yürütme vasıtasıdır.! -
Hocam arkadaşım bakanlığı aradı, başvuru yapmadıysanız biraz daha bekleyin sınav iptalini görüşüyoruz demişler, sizin bi kez daha sordurma şansınız var mı? @ayran
-
Yeni düzenleme ile,
Kaymakam ilçede Cumhurbaşkanının idari yürütme vasıtasıdır.!
Kaymakam olarak atanma ve vekalet etmeye ilişkin hüküm kaldırıldı. (29.madde yürürlükten kaldırıldı.) -
Vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedin..
-
Sınavın iptal edilip edilmemesi ile ilgili kurum amirlerince görüşülüyormuş,ortaklık karışıkmış yarın daha sağlıklı bilgiler gelecektir şuan çok bilgi karmaşası var biraz sabır...
-
@corleone ortalık karışık sadece burada değil bütün her yer karıştı. denetmenlik ilanı bekleniyordu denetmenlik kaldırıldı , idari hakimlik desen orada karışık , kaymakamlıkta öyle , gelir uzmanları hazine ve maliye bakanlığının bir altında bulunmuyor yeni sisteme göre nereye bağladılar ?
taşlar yerine oturmadan neyin ne olacağı belli olmaz
-
Devlet içinde şuan karambol bir durum hakim, top kaleye girecek mi girmeyecek mi yakında göreceğiz
-
Kaymakamlık sınavını yapabilecek bir babayiğit kalmadı her şey ortada bu şartlarda sınav olması mucize
-
Düşünsenize staj dönemi 5 yıl oluyormuş tüm aşamaları başarıyla geçtikten sonra atanmayı beklerken özel sektörde 5 yıl çalışmış birini sizden önce kaymakam yapıyorlarmış
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınavın iptal edilip edilmemesi ile ilgili kurum amirlerince görüşülüyormuş,ortaklık karışıkmış yarın daha sağlıklı bilgiler gelecektir şuan çok bilgi karmaşası var biraz sabır...
HAYDA HALBUKİ ÇALIŞMAYA DAHİ BAŞLAMAMIŞTIM
-
Staj süresinin 5 yıl olması bence çok ütopik bir düşünce. Staj sürecinin 1 - 2 yıl süreceği kanunda yazıyor. O halde onunda değişmesi gerekiyor. Ayrıca o cümleden böyle bir çıkarım ben yapamadım yapan nasıl yaptı hayret ettim. Benim düşünceme göre sınav iptal edilecek. @Aslan-Reyiz hocamın yazdığı değişiklikleri biraz genişletip bağlantı kurayım dedim açıkcası Istisnai memurluğa doğru eğilimlerin sinyalleri veriliyor gibi. Dediğim gibi sınavın iptal olmasını bekliyorum. En önemli ihtinalle 2 farklı atama usulü olabilir. Avukatlıktan halimliğe geçiş sistemi gibi bir şey olabilir. Bekleyip görecez. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Ayakta alkışlanacak, saygı duyulacak bir nesiliz. " 90's "
Fetöcüler bizim zamanımızda soru çalıp kendi elemanlarını her yere yerleştirdi.
Gezi parkını gördük.
Darbe girişimini gördük.
Dövizi, enflasyonu, yanıbaşımızdaki dünya savaşını, IŞİD i, onlarca terör saldırısını ..... neler görmedik ki?Kaymakamlık gibi devlet geleneğinin temelinde yer alan bir yapının değişmesini de görmek varmış. Elden ne gelir?