TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1738129
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Ç
      çölkaplanı Yasaklı @makif34 Son düzenleyen:

@makif34 😀 yok kardeşim ya kendini göre bir zümre oluşturmuş arkadaş galiba.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • T
        taromisaki9 Son düzenleyen:

Hangi sorulara itiraz edildi bilen var mı ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          sehri emin @city of justice Son düzenleyen:

@city-of-justice sormamin sebebi daha önce başka forumda yazdiklarinla dikkatleri üzerine çekiyordun özellikle son idari hakimlikte şimdi de aynı şekilde bence.

.

• Kaya87
            Kaya87 @makif34 Son düzenleyen:

@makif34 arkadas simdiye kadar kendini ispat etmek kabullendirmek icin gencligini harcamis ama kimse de istedigi ilgiyi statuyu vermemis onun sıkıntısını cekiyor. Hepimiz ona biat edelim o ne derse dogrudur diyelim diye bekliyor ama burasi onun istedigi gibi bir platform degil. Birakalim icini doksun bir faydamiz olur kendisine

Ç S kendinehakime city of justice 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Ç
              çölkaplanı Yasaklı @Kaya87 Son düzenleyen:

@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@makif34 arkadas simdiye kadar kendini ispat etmek kabullendirmek icin gencligini harcamis ama kimse de istedigi ilgiyi statuyu vermemis onun sıkıntısını cekiyor. Hepimiz ona biat edelim o ne derse dogrudur diyelim diye bekliyor ama burasi onun istedigi gibi bir platform degil. Birakalim icini doksun bir faydamiz olur kendisine

🙂 aynen katılıyorum.
              Elitmiş pehh. 😀

• S
                sehri emin @Kaya87 Son düzenleyen:

@kaya87 Avrupa yakasında ki burhan altintop' un sozu " bende nişantaşı çocuğuyum bende üniversite okudum" aklıma geldi bir an arkadaşın dediğini görünce 😃

.

• B
                  buğracaan Son düzenleyen:

Forumda 30 yaş ve üstü kaç emektar vardır 🤔

Kaya87 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Kaya87
                    Kaya87 @buğracaan Son düzenleyen:

@buğracaan 30 yeterli mi kardesim

• U
                      ugur1144 @Daywalkers Son düzenleyen:

@daywalkers Yazdığım iletiyi beğendiğinize göre beni yanlış anlamışsınız. Kendileri yüksek net yapıp da 1net = 1puan diretenlerin asıl niyetlerinin mülakata daha az kişi girsede şansımız biraz artsa olduğunu anlatmak istemiştim. Sizde bunu yazmışsınız zaten.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • kendinehakime
                        kendinehakime @Kaya87 Son düzenleyen:

@kaya87 Şuan forumun kalitesini daha iyi anladım yazılanları okuyunca.Daha önce başka platformlarda gereksiz ilgi,değer,tevazu gören aşırıların hemen farkedilip uyarılması ve gerektiği tepkiyi almış olması ....

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

N Kaya87 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • N
                          npolat58 @kendinehakime Son düzenleyen:

Allah aşkına arkadaşlar günlerdir net=puan mı değil mi? Nedir bu! Bu tartışmalara girenlerin başka bir işi, uğraşı yok mu. Standart sapma yoksa katsayı var vs. Çok mu zor klavuzda yazanı anlamak. Yeter lütfen bu gereksiz muhabbete bir son verin. Sürekli bir tartışma hâli. Yok mektepli alaylı yok bilmem ne. Ben geçen yıl girdim 76 puanla 752. Sıradaydım. Bu yıl 65 netim var. Tahminimce 67 netle kapatır. Gönül ister ki (biraz hayalperest ama ) 64 ile kapatsın. Herkes hakkında hayırlısı olsun

R ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • R
                            refik.soydam Yasaklı @npolat58 Son düzenleyen:

@npolat58 güzel girdiniz ama sonradan yine tartışmalara kapı araladınız:D

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • N
                              npolat58 @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam çok mu zor kısmını kaldırıyorum:)

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • R
                                refik.soydam Yasaklı @npolat58 Son düzenleyen:

@npolat58 forumun varlık nedeni bu zati hocam... yoksa nasıl zaman gececek:) 27 sine az kalsa da epey daha var:)... karşılıklı anlayış olduğu sürece ve burasının ösym sınav değerlendirme merkezi olmadığını bildiğimiz sürece.. bu iletişim bazen sert olsa da galiba olması gereken doğal dengesi bu:) daha da iyisini gönül istiyor ama bu yıl elimizden gelen bu anca galiba:)

• ?
                                  Eski Kullanıcı @npolat58 Son düzenleyen:

@npolat58 👍

Kaya87 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Kaya87
                                    Kaya87 @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@kaya87 Şuan forumun kalitesini daha iyi anladım yazılanları okuyunca.Daha önce başka platformlarda gereksiz ilgi,değer,tevazu gören aşırıların hemen farkedilip uyarılması ve gerektiği tepkiyi almış olması ....

Iyi bir sey mi dediniz yoksa ignelediniz mi? Artik oyle bir hale girdim ki soylenenlerin altinda bir sey arar oldum.

• Kaya87
                                      Kaya87 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@amirim nasilsin krdsm

• C
                                        cengizkan2 Son düzenleyen:

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Biraz önce yıllarca ÖSYM ye soru hazırlamış hocam ile iletişime gectim.Su an için bana kitapciktan dolayi her net bir puan dedi.Bununla birlikte ÖSYM'nin birincinin puanına 100e tamamlaması durumunun gayet olası olduğunu ve mantıken böyle bir uygulama yapilabilecegini bildirdi.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • R
                                          refik.soydam Yasaklı @cengizkan2 Son düzenleyen:

@cengizkan2 tam da hocanın dediği şeye kızıyoruz, öylesine bir dille kaleme alındı ki... herşey olası.....:)

• city of justice
                                            city of justice @Kaya87 Son düzenleyen:

@kaya87 kardeşim ipe sapa gelmez yazını gülerek okudum 🙂 Yani benim hiç işim gücüm yok sana ortam beni kabullensin diye ugraşacam herkes benim söylediklerime biat etsin falan filan pes doğrusu 🙂 Kardeşim bana ne sanal manal ortam benim için gerçek hayat önemli her şey sanaldan manaldan ibaret değil. Yani ben onu büyük bir latifede bulunarak yazdim 🙂

Kaya87 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 408
                                            • 409
                                            • 410
                                            • 411
                                            • 412
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 410 / 504
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti