2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@milwaukeebuckss hocam cok guldum en uygun arkadasimiz oydu dogru diyosunz
-
@biriibfli keşke uzaklaştırma cezaları olmasada , yaptırım cezaları uygulayabilsek. Örn arkadaşı bir dağa '' DGUY-GUY açıklansın '' yazacaksın diye cezalandırabilseydik keşke @paretowilfredo
-
MESLEK MEMURU (50)
KONSOLOSLUK (50)
KAYMAKAMLIK (100)
SAYIŞTAY (45)
REKABET KURUMU (14)
KDK (8)
MGK (20)
MB (100)
BDDK (100)
KVKK (10)
TİHEK (7)
YTB (7)
TİKA (5)
SİLAHLI KUVVETLER (8)
İÇİŞLERİ AB (15)
İÇİŞLERİ KONTROLÖR (12)
ADALET KONTROLÖR (7)
SAVUNMA SANAYİİ (4)
SANAYİ BAKANLIĞI (7)
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI (10)
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI SÖZ. (9)
İSTİHDAM (30)
ETKB (5)
ETKB (7)
RTÜK (8)
BTK (10)
MSB (15)
YSK (185)
İL GÖÇ (45)
ZİRAAT (100)
TÜBİTAK (11)
BOTAŞ (38)
PTT (200)
TBB (8)
OAİB (6)
İMMİB (16)alıntı @adolf-stalin 'den teşekkür ederim öncelikle emeği için. bu alımlarda yok iseniz arkadaşlar puan veya yds eksik demektir.Bunu dile getirende değil kendisinde aramalı kişi eksiği.
-
@milwaukeebuckss Katran ile tüy de bi seçenek aslında dostum
-
@albertcamus + TCMB bugün 50 uzman, 15 denetçi ilanı verdi.
-
@adolf-stalin Evet doğru hocam ve yarış dışnda olanlar yds si olmayanlar yine.
-
Su yazilan mesleklerde dis isleri ve merkez bankasi haric yds nin bence hicbir espirisi yok. Turkiye Cumhuriyeti devletinin kurumunda calisacagiz neticede. Ingilizce bilmek tamam degerdir eyw. En azindan meslege giris yapildiktan sonra adaydan bu istenmeli diye dusunuyorum.
-
@lion dostum naptın sen. Bu listede gördüğün sınavlara giren yds sahibi arkadaşların linçini bekle :)) birazdan üşüşürler kaç sen biz görmedik falan deriz :))
-
Benim gordugum kadari ile yds puani olan arkadaslar genelde kpss a grubunu onceleri dusunmemis akademik kariyer icin calismis bu arada ingilizcesini gelistirmis sonra bir bakmiski yds puani olupta 80 puan alip en tepe mesleklere cikma durumu var ve beyin bedava demis oturmus 7-8 ay alandan belli derslere calismis hepsine degil sonra 8p nini almis onune gelene pata kute basvuruyor ve sinava giriyor. Ha iibf nin gariban kahir ekseriyeti ise en basindan beri a grubuna hazirlanmis 4 temel alani yalamis yutmus kamusu isletmesi cekosunuda yanina eklemis 90 ustune cikmak icin bircok seyden vazgecmis. Yeri gelmis sevgilisinden ayrilmis yeri gelmis nisanlisi atanmis seni daha fazla bekleyemiyecem diyip nisan atmis ailesiyle papaz olmus saci basi dokulmus yuzu cokmus ama sonunda 95 puanini almis ilk 20 nin icine girip derece yapmis ilan geliyor cattt 70 yds sorryy:( diyor kurum. Ee bu kardesim o sinava giremiyor 70 yds li siralamada 5000 olan kardesim oo 70 yds ben sampiyonum alirim bir dal diyip sinava giriyor ve eksigi kendinizde arayin taammi gerizekaaalilar diyor. Hayat boyle iste. O sacini basini doken kardesim o stresten yuzu gozu sivilce olan kardesime sen devlet olarak o sinava girme hakkini ver o kardesim meslege girdikten afasi rahatladiktan 6 ay sinra yds den 70 degil 170 alir emin ol.
-
@lion durumu çok güzel özetlemişsin kardeşim ağzına sağlık. Ama insanlar benciller malesef. Yds si olanlar istiyor ki otobüse binerken bile yds sorsunlar. Ellerindeki avantajı kaybetmek istemiyorlar haliyle. Ama keşke yds si olmayanları hor görüp te aşağılamaya kalkmasalar.
-
@mrnobody Yds'si olan arkadaslara inan saygi duyuyorum. Elbette iclerinde donanimli olan kardeslerimiz var lutfen onlar beni yanlis anlamasin. Fakat surasida bir gercek ki sistemde ciddi bir adaletsizlik var. Dis islerinde caljsacaksan kpss a puani bile istemesin sadece yds ile alsin eyv ama diger kurumlar bunu bir prestij meselesine getiriyor bence ingilizce ile isleri ahim sahim oldugundan degil.
-
@modigliani-0 aynen hocam 1000 i geçtik hocalara dershanelere atananlara haber salıyoruz sizde durmayın Allah razı olsun bağışın için:)
-
@köyün-ağası verenden Allah razı olsun vermeyenede diyecek sözümüz yok neyapalım
-
@lion yds si 70 olan adam bile ingilizce konusamıyor. Neden kurumlar ingilizce ister anlaması güç
-
Arkadaslar ben vekille konuştum. Ben ankaraya gittiğimde beni gene ara dedi. Bakana soramıyoruz dedi. Ama dedi ben gereken yerleri arar sorarım dedi bi tvit atsanız biraz gündem olsak iyi plur dedim kimse bizi adam yerine koymuyor dedim 2500 rezil olduk dedim. Ayrıca adamlar cok lakayıt dedim milletle dalga geciyolar dedim ben dedi ilgilenecem her zaman da beni arayabilirsin dedi inşaallah yardımcı olur
-
Mecliste dile getirmesini de ayrıca rica ettim
-
@kazmaaa, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaslar ben vekille konuştum. Ben ankaraya gittiğimde beni gene ara dedi. Bakana soramıyoruz dedi. Ama dedi ben gereken yerleri arar sorarım dedi bi tvit atsanız biraz gündem olsak iyi plur dedim kimse bizi adam yerine koymuyor dedim 2500 rezil olduk dedim. Ayrıca adamlar cok lakayıt dedim milletle dalga geciyolar dedim ben dedi ilgilenecem her zaman da beni arayabilirsin dedi inşaallah yardımcı olur
Hocam vekil Ankara'ya ne zaman gidecekmis peki, söyledi mi size ?
-
@harunb yarın akşqm gecicek cumartesi öğleden önce gene arıycam.
-
@lion sıkıntı yok dostum bu yazılanları okuduklarını bile zannetmiyorum. Biz bu başlıkta sıkıştık kaldık, onlar elbise değiştirir gibi başlık değiştiriyorlar. Mesela şuan mb başlığındalar, keyifler gıcır, buralarda takılıp morallerini bozmazlar :))
-
@mahlaki ne kadar toplandı atanmış arkadaslara yazdım gönderecez dedi 1500 ü geçti mi