2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@zapo Tamam sana bu sınav gelmez neden burayı geriyorsun. Git Kamu Denetçiliği Kurumuna söyle bunları. Burada söyleyince bir şey değişmez. Cimere yazabilirsin veya farklı platformlarda bu duruma dikkat çekebilirsin. Ancak sen kolayı seçip burada sadece goy goy yapıyorsun.
İngilizce bilenin ortalama üstü olduğunu nereden çıkardın. YDS ingilizce bildiğinin garantisi mi? 70 üstü YDS alıp iki cümle kuramayan insanlar biliyorum. Turist görse yön tarif edemez ama YDS'den 70 alanlar var. Yani neymiş efendim YDS bilen ortalama üstü olmuyormuş demekki. Şimdi aralıkta YDS sınavı var. Ona girip 70 alınca ortalama üstü mü olucağım bir anda. Bir dediğini düşün sonra gel konuşalım.
-
@paca08 Dediğini yazdım zaten, bana bıraksalar TOEFL isterim.
Gelir veya gelmez, seni enterese eden bir mevzu yok ortada. Ben fikrimi söyledim, gerilip gerilmemek senin meselen, sen gerileceksin diye konuşulmayacak mı? Ben hiç gerilmiyorum onca hakarete karşın misal. Bunun nedenleri de malum.
Dediğim gibi, seninle konuşacak bir şeyim yok.
-
@zapo Sen ingilizce biliyorsun diye mi TOEFL isteyecekler? Neyse madem bu kadar yetkin bir arkadaşımızsın neden kamuyla uğraşıyorsun. Senin özel sektörde 10 bin lira ile işe başlaman lazım. Sana sadece gülüyorum Dediğim gibi sana bu sınav gelmez. Belki bana da gelmez ama sana gelmeyeceği kesin. Boşuna kendini buralarda yıpratma.
-
Egoist narsist megaloman insanlar doluşmuş yine birbirleriyle tartışıyorlar sen daha iyisin ben daha iyiyim yok toefl yds kpss falan millet olarak çok severiz kendimizi övmeyi tamam çok iyisiniz çok liyakatlisiniz süpersiniz hepiniz anladık artık yüz kere tekrar etmenizin anlamı yok sizler kadar zeki olmasakta anladık işte da tamam mükemmelsiniz
-
- günde 1200 kişiyi geçmiş başvuru 94 ten aşağı düşmez. Başvurmayacağım
-
@alageyik08, içinde söyledi: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@zapo Hocam puanınız yüksek ise neden bu kadar laf ediyorsunuz? Hem YDS puanınız var hem KPSS puanınız yüksek, hemde yüksek lisans yapıyorsunuz tamam ne güzel, zaten siz harcanmazsınız sistemde, merak etmeyin. Gerilmenize lüzum yoktu.
Bu yıl herkesin puanı yüksek. KDK yds istemediğinden en az 92 küsur kapatacağı için gergin forum üyelerinin olması çok normal. Birkaç ilan daha gelirse millet rahatlar. Böyle devam ederse millet birbirini yer.
@RootofAllEvil belki de o bilgi dezenformasyondur. Böylece 91'ler başvurmazsa 89'a düşer
-
@zapo herkesin puanlarının uçtuğu bu sene 90,8 puanla lütfen benim puanım yüksek zaten diyerek ahkam kesmeyin. sayıştay sınavına giren birçok kişi başvurmayınca rekabet kurumu için taban puanın 90,5'e düştüğü bir yıldayız.
Herhangi bir sinava başvururken 92 ve üstü puanı olmayan kimse yüksek puanım var demesin, allah allah 90 puanla böbürlenin o vakit...
-
@islimbot Hocam ilan gelmemesi benim de canımı sıkan bir durum. Ancak birbirimize saldırmanın da gereği yok. Bu sorunun müsebbibi biz değiliz, hiçbirimiz değiliz. Ama burada emek verip yüksek alanlar hakkında ahkam kesiliyor görüntüsü var. Biz de diyoruz ki çalışın sizin de olsun. Ki haklısınız bu sene puanlarda ve sıralamalarda garip bir durum var. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık. Herkes kendi kismetini yer.
-
@islimbot Allah Allah ya, burada bir merci filan var sanırım, gizli bir komite. Bir şey yazmadan önce onaylarını almak filan gerekiyor. Tamam, bundan sonra sizden müsaade almadıkça herhangi bir şey yazmayacağım, söz.
-
@Zapo Dostum kısacık üyeliğinde istisnasız herkese sataştın tamam bu kadar yeter şimdilik. Kısa bir süre soluklan, biraz dinlen. Dilindeki nezaket için teşekkür ederiz forum olarak sana ama bu nezaketin gayesi haklı çıkmak değil, gerçekten incelik olursa daha samimi ve hoş olur.
Kısa bir süreliğine hesabını donduruyorum.
Bu arada ciddiye alıp da şu başlıkta yazılanları okursan, sevinirim.https://forum.tercihiniyap.net/topic/4671/forumda-neden-kavga-etmemeliyiz
Herkese iyi forumlar dostlar.
-
Nasıl bir döneme denk geldik biz ya artık 90 puan bile düşük puanlar kategorisinde değerlendiriliyor. Sayın forum halkı ne yapalım siz söyleyin hepimiz 95 alsak bu kez taban puanlar 98 de kapatacak misal, yine mi yetersiz olacağız
-
Bu alımda yazılı sınav olmalıydı bu alımın hakkıydı yani. Her bölüm %20 ağırlıkta toplam 100 soru: hukuk, iktisat, maliye, kamu yönetimi ve kdk kurum ve işleyiş mevzuatı ile temel insan hakları konularından ösym tarafından yapılacak 100 soruluk test sınavı
-
Hukuk kaçla kapatır bir fikri olan var mı?
-
Fotoğrafı taratın sıkıntı olmaz. Mesaj rutin işlem takılma
-
@öğrenci
-
@jjgosso hocam o konuda yanlış yönlendirmeyim. Arayın arkadaşlar yardımcı olur
-
@rootofallevil haklısın hocam sınav olsa daha iyi olacaktı.
-
şu yds muhabbetiyle ilgili konuyu uzutmak maksadıyla değil aklıma takılan bir iki şeyi sormak/söylemek istedim.
yds olması gerektiğini savunan arkadaşların hem kpssden 90 alan 6 ay çalışıssa ydsden 80 i rahat geçer deyip hem yds istenmesi gerektiğini savunması mantıksız.bu başvurunun 90+ kapatacağı garanti iş için çok lazımsa insanlar 6 ayda oturur alır 70 i nedir yani?
bide bence kurumlara ,işte 3 tane yüksek lisansım var şöyle üni mezunuyum böyle dil biliyorum her şeyi en iyi ben bilirim diyen insanların yerine her şeyi bilmediğinin,çokta bir şey olmadığının farkında olan öğrenmeye açık insanların alınması lazım çünkü devletle az birazda olsa işi olan herkes bu ego nun devlete ne kadar zararı olduğunun farkındadır. -
@rootofallevil Kesinlikle öyle. Beklediğimiz bir ilandı puan 90 fakat büyük ihtimal gelmeyecek. Diğer türlü sınavda şansımız olurdu.
-
Herkese mesaj geldi mi bana gelmedi kurumu aramak gerekiyor mu acaba